Bu aradao ay 20 günlük adet gecikmem oldu ilaç ile oldum sonraki ay çok şükür hamile kaldım şuan 9 haftalık
Catlatma iğnesimi, idrarda yapsaydın belli olurdu 12. GünseIgneminde 12.gunu bugun yada yarin kan vercem cesaretim yok
Bir silik 2 cizgi bi tek cizgi cikio en dogrusu kan olur die dusundm adetime 1 hafta varCatlatma iğnesimi, idrarda yapsaydın belli olurdu 12. Günse
benimde çok silik çıkmıştı idrarda adet gecikmesinin 3. günüBir silik 2 cizgi bi tek cizgi cikio en dogrusu kan olur die dusundm adetime 1 hafta var
Ama gebe degildin cnm ole mibenimde çok silik çıkmıştı idrarda adet gecikmesinin 3. günü
Benim anlamadığım hastalanmadan doktora gitmek gibi birşey sizin yaptığınız bekleyin adetiniz geçsin ondan sonra test yaptırın megatifide görmemiş olursunuz bu konuda o kadar çok konu varki gebeliğin ilk belirtisi adet gecikmesidircnm bende adetime 11 gün kala test yaptırmıştım 2.30 çıktı. şuan adetime 6 gün var. sence bu değer yükselmişmidir ?
Evet kan ver o zaman ınsallah vardır.Bir silik 2 cizgi bi tek cizgi cikio en dogrusu kan olur die dusundm adetime 1 hafta var
Canm 10 cikti adetimede 1 hafta var yükselmis ama kafamda net bisy olmadi hala bir fiktin var miEvet kan ver o zaman ınsallah vardır.
Idrar testlerini attin mi bakayım resimlerine. Yükselmiş ama değer, 14. Gün falan 40 olması lazım degerin. Bugün 12. Gün değil mi iğneden sonraCanm 10 cikti adetimede 1 hafta var yükselmis ama kafamda net bisy olmadi hala bir fiktin var mi
Evet canm 12.gun bugunIdrar testlerini attin mi bakayım resimlerine. Yükselmiş ama değer, 14. Gün falan 40 olması lazım degerin. Bugün 12. Gün değil mi iğneden sonra
Seninde boyle 10a yukselmismiydi 2.30dan sonraEvet canm 12.gun bugun
Sag yumurtaligimdada acayip sancı varEvet canm 12.gun bugun
Benim daha 9. Günüm yapmadım tahlil. Ama senin idrarda da belli vardır insallah. Yarın mi vereceksin tekrarSeninde boyle 10a yukselmismiydi 2.30dan sonra
Hangi tarafta olmuştu yumurtanSag yumurtaligimdada acayip sancı var
Onu bilmiorm canm hangi taraftaydi.neden bir sebebi varmi ki onun. Igne olalimi 9.gun sennHangi tarafta olmuştu yumurtan
Bilmem belki hangi tarafta olduysa o tarafta ağrı oluyordur diye dedim. Benim soldaydi. Evet 23 ekimde iğneyi vuruldum ben.Onu bilmiorm canm hangi taraftaydi.neden bir sebebi varmi ki onun. Igne olalimi 9.gun senn
Anladm cnm ilk ignenmiBilmem belki hangi tarafta olduysa o tarafta ağrı oluyordur diye dedim. Benim soldaydi. Evet 23 ekimde iğneyi vuruldum ben.
Evet ilk. Belirtin var mi seninAnladm cnm ilk ignenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?