Cumaya kadar daha bekleyim bakalımKan ver bence adet olmazsan
Adet gününde tekrarla canım yükselebilir de yükselmeyebilir de burdanKizlar benim adetime 7 gun kala hcg 2.62 cıktı sizce tekrar yükselir mi
Cevabın icin tesekkur ederim.Ya aslında ovulasyon testinde t çok koyu olunca pik verdi diye hamilelikten şüphelendim. Adete bir hafta kala yumurtlama neden olur ki? Düzenli adet görüyorum şayet hamileysem ve test icin erkense tekrar ovulasyon olur muydu merak icerisindeyimAdet gününde tekrarla canım yükselebilir de yükselmeyebilir de burdanilseng ❤ 3 küsürdü ilk. Sonra yükseldi şuan hamiş
Bende benim tahminime göre adetten 3.ve 4. Hafta içinde yumurtladım. Diğer adeti olmam gereken zamanlara yakın yani geç döllenme. Çünkü adetin 35. Günü negatif 40. Gün pozitif çıktı kanda.Cevabın icin tesekkur ederim.Ya aslında ovulasyon testinde t çok koyu olunca pik verdi diye hamilelikten şüphelendim. Adete bir hafta kala yumurtlama neden olur ki? Düzenli adet görüyorum şayet hamileysem ve test icin erkense tekrar ovulasyon olur muydu merak icerisindeyim
Adet gününde tekrarla canım yükselebilir de yükselmeyebilir de burdanilseng ❤ 3 küsürdü ilk. Sonra yükseldi şuan hamiş
Canım adet günü tekrarla muhtemelen hamilesin bende 3 küsürlerdeyken öğrendim düzensiz benimkisi.Cevabın icin tesekkur ederim.Ya aslında ovulasyon testinde t çok koyu olunca pik verdi diye hamilelikten şüphelendim. Adete bir hafta kala yumurtlama neden olur ki? Düzenli adet görüyorum şayet hamileysem ve test icin erkense tekrar ovulasyon olur muydu merak icerisindeyim
Ay inşallah canım yaaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin adet günümü beklicem bakalim hayirlisiCanım adet günü tekrarla muhtemelen hamilesin bende 3 küsürlerdeyken öğrendim düzensiz benimkisi.
erken gebelik testi alıp evde bi dene istersen
Bence artacakBende 2 gün kala yaptırdım 2 çıktı. Artar mı sizce
Bende aynısını yaşıyorum şu an ve hala regl olmadım kan testini gecikmeden 4 gün sonra yaptım. Ama negatif. Şu an 18 gün oldu gecikeli testi en son 14 gün önce yapmıştım, bi daha yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diyeAdetim 3 gün geçti hem idrar testim negatif, bhcg 0.4 çıktı. İlk gebeligimde de böyle olmuştu yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğum ortaya çıkmıştı hatta doktor söktürücü vermişti kullanmamistim, şimdi de aynısı olur mu acaba diye düşünüyorum beklemedeyim
Gerçekten mi? Doktor öyle olumsuz konuştu ki çok moralim bozuldu.. rahim kalınlaşması var adet olacaksın dedi
[/QUOTE
Rahim kalınlaşması hamilelik belirtilerindendir umarım istediğiniz gibi sonuçlanır her doktor her zaman iyi olamıyor malesef
Rahim kalınlaşması zaten gebelik belirtisi kalınlaşacak ki tutunsun bebişGerçekten mi? Doktor öyle olumsuz konuştu ki çok moralim bozuldu.. rahim kalınlaşması var adet olacaksın dedi
Yaptım negatif çıktı bugün öğlenRahim kalınlaşması zaten gebelik belirtisi kalınlaşacak ki tutunsun bebişadet olunca incelir. İnşallah artar. Bana o değerle hamile değilsin dedi doktor. 3 gün sonra tekrarladm ve hamile olduğumu öğrendim. Evde idrar testi yaptınız öı
Siz adetten önce mı yaptınız test?Rahim kalınlaşması zaten gebelik belirtisi kalınlaşacak ki tutunsun bebişadet olunca incelir. İnşallah artar. Bana o değerle hamile değilsin dedi doktor. 3 gün sonra tekrarladm ve hamile olduğumu öğrendim. Evde idrar testi yaptınız öı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?