beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Adet gününde tekrarla canım yükselebilir de yükselmeyebilir de burdan ilseng ❤ 3 küsürdü ilk. Sonra yükseldi şuan hamiş
Cevabın icin tesekkur ederim.Ya aslında ovulasyon testinde t çok koyu olunca pik verdi diye hamilelikten şüphelendim. Adete bir hafta kala yumurtlama neden olur ki? Düzenli adet görüyorum şayet hamileysem ve test icin erkense tekrar ovulasyon olur muydu merak icerisindeyim

Bende benim tahminime göre adetten 3.ve 4. Hafta içinde yumurtladım. Diğer adeti olmam gereken zamanlara yakın yani geç döllenme. Çünkü adetin 35. Günü negatif 40. Gün pozitif çıktı kanda.

Canım adet günü tekrarla muhtemelen hamilesin bende 3 küsürlerdeyken öğrendim düzensiz benimkisi.
erken gebelik testi alıp evde bi dene istersen

Canım adet günü tekrarla muhtemelen hamilesin bende 3 küsürlerdeyken öğrendim düzensiz benimkisi.
erken gebelik testi alıp evde bi dene istersen
Ay inşallah canım yaaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin adet günümü beklicem bakalim hayirlisi

Merhaba arkadaşlar
Adetin 11 gün kala kan vermiştim içinde beta hcgdr bakmış doktor 2< çıkmış bu bişey ifade edermi bu değer acaba yukselirmi yoksa adet arasında beta hcg kanda bulunabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim

Adetim 3 gün geçti hem idrar testim negatif, bhcg 0.4 çıktı. İlk gebeligimde de böyle olmuştu yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğum ortaya çıkmıştı hatta doktor söktürücü vermişti kullanmamistim, şimdi de aynısı olur mu acaba diye düşünüyorum beklemedeyim

Gerçekten mi? Doktor öyle olumsuz konuştu ki çok moralim bozuldu.. rahim kalınlaşması var adet olacaksın dedi

Bende aynısını yaşıyorum şu an ve hala regl olmadım kan testini gecikmeden 4 gün sonra yaptım. Ama negatif. Şu an 18 gün oldu gecikeli testi en son 14 gün önce yapmıştım, bi daha yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

Rahim kalınlaşması hamilelik belirtilerindendir umarım istediğiniz gibi sonuçlanır her doktor her zaman iyi olamıyor malesef

Gerçekten mi? Doktor öyle olumsuz konuştu ki çok moralim bozuldu.. rahim kalınlaşması var adet olacaksın dedi
Rahim kalınlaşması zaten gebelik belirtisi kalınlaşacak ki tutunsun bebiş adet olunca incelir. İnşallah artar. Bana o değerle hamile değilsin dedi doktor. 3 gün sonra tekrarladm ve hamile olduğumu öğrendim. Evde idrar testi yaptınız öı

Yaptım negatif çıktı bugün öğlen akşam üstü test yaptım adete 2 günüm vardı 2 çıktı. Doktora niye 2 niye 0 değil diyorum düşün yok hamilelik dedi. Rahim duvaribn kalınlaşmış birkaç güne adetsin bir daha dene dedi

Siz adetten önce mı yaptınız test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…