beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Merhaba kızlar adetime 6 gün var beta hcg 2.50 çıktı gebelikten söz edilebilirmi yoksa bu değer bu zamanlarda böyle cıkabilirmi

Merhaba çok eski ama mesajınız.. bende iki gün kala yaptırdım dün. 2 çıktı. Doktor ultrasonla baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış dedl. Adet olacaksın dedi. Umut var mı? Hamile olabilir miyim?

Kizlar merhaba. Ayin 16 sinda adet sokturucu kullandim. 6 gun kullandim. Bittikten 10 gun sonra adet oluyomusuz normalde ama hala olmadim. Temmuzun 2 sinde kan verdim 0.100 cikti. Bugun kan verdim 1.20 cikti. Sizce gec dollenme olmus olabilir. Yardimci olurmusunuz

Merhaba bence hamilesiniz test yaptınız mı
İdrar da test yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapayım olmazsa ama değer düşük çıkarmı ki inşallah gebeyimdir 2 senedir olmadı hersey zamanı gelince olur Rabbim ol derse inşallah o zaman bu zamandır teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

İdrar testi yapmıştım bildiğinİz flaş tutarak 10 dk sonra beliren bir çizgi gördüm. Eşim görmedi bile öyle çizikti. Gece kan verdim 3.57 doktor hamile değilsiniz 5in altı değildir dedi. Ama hep 0 çıkan şeyin o sonucu göstermesi umut oldu bana. 3 gün bekledim yine verdim ve 210 olmuştı değerim. O sırada evde test yapmaya devam ettim her gün bi tık daha belirdi. Sizde evde test yapın foto atın bakalım beraber inşallah vardır dualarımdasınız

Amin Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam etsin Allah razı olsun inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız

Selam kızlar ben üç gün önce idrarda kanama ağrı nedeniyle hastaneye gittim yumurtlamadan daha 3 gün geçmişti enfeksiyon olduğunu söyledi içinde bi sıvı var dedi gebelik görünmüyo aöa biz yinede bi kan testi yapalım dedi adete daha 15 gün vardo 2 çıktı normalde hep 0 altı olurdu sizdede böyle yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Bilemedim ama 2 Çıkması bi umut olmuş tekrarlayın testi

Veremedim ya bilmiyorum 2 gün kaldı regle bakalım ama vücut ısımda düştü işte bi umut bekliyorum Allah yan ümit kesilmez

Doktor a gittim carsamba gunu rahimduvarin kalinlasmis dedi ya gebelik yada adet olucaksin. 1 hafta daha bekle kan testi yap dedi bilmiyorum ne olucak

Kızlar 2 çıkması gerçekte ne umut olabilir. Çünkü ben adetim den 1 hafta önce kan verdim benim 2 çıkmıştı doktorum gebelik yok demişti bana 4 gün sonra evde gebelik test yaptım negatif çıktı sonra adetim 5 gün gecikti evde tekrarladı testi umudum yoktu Bi baktım silik 2.cizgi çıkmıştı ve bunlar 15 gün içinde gelişti umudunuzu kaybetmeyin ben önemsemedim nasılda yok diye Bi baktım sonra hamileyim hatta 2.test yaptığımda yapıp kenara koymuştum eşimin ısrarıyla yapmıştım onuda ev işlerine devam ediyordum eşim getirdi bak silik çıkmış diye sonra inanamadım valla. Ben parmağımla vajinanın girişine bakmıştım kalınlaşma olmuştu dokunduğunda pürüzlüydü o zaman dedim bu belirti herhalde. Şuan dada var inşaAllah hamileyim dir adetime 4 gün var dua edin lütfen

İnşallah Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun pazartesi yi bekliyorum kan vereceğim inşallah reglim gelmezse Hep bende 0.2 0.5 çıkıyordu bu ay 6 gün kala 2.50 çıkınca acaba mı dedim inşallah yükselmiştir belirtilerim de göğüs agrısı falan yok 3 gündür bacaklarım çok agrıyor çekiliyor gibi kasık agrısı ara ara oluyor o kadar başka belirti yok olsa ne güzel bi mutluluk olacak Rabbim sen büyüksün ol dersen olur hepimizin duası kabul olsun

Benimde ilk hamilelikte sağ kasığım çekme yapmıştı ve Bi arkadaşta da yazdım ben nette okudum rahim kalınlaşması da belirtiymiş ben o zamanlar afedersin işaret parmağımla vajina girişine soktum pütürlüydü hemen girişi anlarsın zaten pütürü ve o ay hamile olduğumu öğrendim adetime 4 gün var şuanda öyleyim inşaAllah hamileyimdir

Su an seninle ayni durumdayim rabbim insallah evlat nasip eder bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…