beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Arkadaşlar merhaba ;
Benimde doktorum rahim kalınlaşmış galiba gebesin 1 hafta bekleyeceğiz dedi ama buradaki arkadaşların çoğu rahim kalınlaşmasın adet olacaksın diye yorumlamış .. sizlerde durum nasıl ? Adet mi oldunuz yoksa gebelik var mı ?

Merhaba ben ilk defa yorum yazıyorum 😊 biz 1 yıl korunmasız birlikte olduk hamilelik olmadı doktora gittik tedavi başlattı. Normalde ağustos 11 gibi hasta olmam lazımdı olmadım geçen hafta pazartesi kanama oldu salı bitti normal hastalığım 6 gün sürüyor.kan testi verdim 0.16 çıktı dr 1 hafta bekle tekrar yap dedi bugün 2.0 çıktı sonucum sizce bişe var mıdır pazartesi felan tekrar mı yaptırsam

Arkadasşlar son adet tarihim 7 agustos 21 catlma ignesi 10 eyluk testım negatf 0,100 cıktı ama doktor rahmın kalınlaşmıs dedı progestan verdi bu ne demek

Ve adette hala olmadım
Canım rahim kalınlaşmasının iki türlü işareti var ya gebesindir ya da adet olacaksın ama psogestan vermesi gebelik ihtimalinin yüksek olabileceğini gösterir değerin ama düşük çıkmış istersen testi birkaç gün sonra tekrarla. İdrarda bakabilirsin

Canım rahim kalınlaşmasının iki türlü işareti var ya gebesindir ya da adet olacaksın ama psogestan vermesi gebelik ihtimalinin yüksek olabileceğini gösterir değerin ama düşük çıkmış istersen testi birkaç gün sonra tekrarla. İdrarda bakabilirsin
Cok tsekkur ederım canım . Tedavı oldum bu ay yumuetam oldu catladı gebe kalamadım sonradan olusan 2 yumurtam oldu acaba omdam mı kaldım sedım doktor onlar kalıtesız olur dedı

Kızlar merhaba forumda yeniyim.bu ay ilk defa denedik bat a 6 gun kala ve 5 gun kala predictor le test yaptim cok silik de olsa cizgi vardi. Ama 4 gun kala normal gebelik testi yaptim ve hic bir belirti cikmadi. Hemen kan vermeye gittim sonuc 2.82 geldi. Bu kadar dusukken predictor de cizgi cikmasi normal mi , sonradan yukselenler olmus ama umutlanmali miyim sizce yoksa test mi hataliydi dersiniz. Su an adet tarihime 3 gun var

Merhaba kızlar bir süredir forumdaki yorumları okuyorum. Bende yazıp fikrinizi almaya karar verdim. Bu ay ilk kez denedik ama acaba oldu mu diye içim içimi yiyor. Adetime 5 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgi kısmının ortasında silik kırmızı bir nokta ve çok silik beyaz bir çizgi çıktı. Bunun üzerine yine aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 çıktı. Ancak son 1 haftadır vücudumda değişiklikler hissediyorum. Göğüslerim şişti ve göğsümün etrafındaki halkalar genişledi ve koyulaştı. Ayrıca sol kasığımda batma hissi ve ara sıra sızı şeklinde bel ağrım var. Testleri erken yaptırdığım için olumsuz sonuç almış olablir miyim? Adetime 4 gün kaldı :(

Merhaba kızlar bir süredir forumdaki yorumları okuyorum. Bende yazıp fikrinizi almaya karar verdim. Bu ay ilk kez denedik ama acaba oldu mu diye içim içimi yiyor. Adetime 5 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgi kısmının ortasında silik kırmızı bir nokta ve çok silik beyaz bir çizgi çıktı. Bunun üzerine yine aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 çıktı. Ancak son 1 haftadır vücudumda değişiklikler hissediyorum. Göğüslerim şişti ve göğsümün etrafındaki halkalar genişledi ve koyulaştı. Ayrıca sol kasığımda batma hissi ve ara sıra sızı şeklinde bel ağrım var. Testleri erken yaptırdığım için olumsuz sonuç almış olablir miyim? Adetime 4 gün kaldı :KK43:
Yukarida yazmistim ben hamileyim😍 benzer bir durum cikti bende de predictor silik cizgi vermisti ama beyaz degildi cok cok ince pembe cizgi.kanda 2 küsur cikmisti. Negatif yazmislar bide kocaman. Hayal kirikligi.2 3 gun Sonrasinda normal testte de cizgi gorunce kan verdim yukseldigini gordum😍 adete 2 3 kala yaptirin kesin olsun biliyorum sabretmek zor ama.

Yukarida yazmistim ben hamileyim😍 benzer bir durum cikti bende de predictor silik cizgi vermisti ama beyaz degildi cok cok ince pembe cizgi.kanda 2 küsur cikmisti. Negatif yazmislar bide kocaman. Hayal kirikligi.2 3 gun Sonrasinda normal testte de cizgi gorunce kan verdim yukseldigini gordum😍 adete 2 3 kala yaptirin kesin olsun biliyorum sabretmek zor ama.
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
1606376577644.webp
şuan adetime 3 gün kaldı ama gecikmesini bekleyeceğim sanırım eğer sabredebilirsem , bir kez daha negatif görmek istemiyorum çünkü :(

Merhaba kızlar bir süredir forumdaki yorumları okuyorum. Bende yazıp fikrinizi almaya karar verdim. Bu ay ilk kez denedik ama acaba oldu mu diye içim içimi yiyor. Adetime 5 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım. Testte ikinci çizgi kısmının ortasında silik kırmızı bir nokta ve çok silik beyaz bir çizgi çıktı. Bunun üzerine yine aynı gün kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 çıktı. Ancak son 1 haftadır vücudumda değişiklikler hissediyorum. Göğüslerim şişti ve göğsümün etrafındaki halkalar genişledi ve koyulaştı. Ayrıca sol kasığımda batma hissi ve ara sıra sızı şeklinde bel ağrım var. Testleri erken yaptırdığım için olumsuz sonuç almış olablir miyim? Adetime 4 gün kaldı :KK43:
Benim de adetime 6 gün kala 0.38 çıkmıştı beta hcg. Adet günün de adet oldum. Ama bi konu açmıştım. Bir arkadaş 0.1 cıkmış 4 gün evvel. Hamileymiş Su an. Kendinize dikkat edin. Yükseklere uzanmayın. Ağır kaldırmayın. Allah gönlünüze göre versin canım

Benim de adetime 6 gün kala 0.38 çıkmıştı beta hcg. Adet günün de adet oldum. Ama bi konu açmıştım. Bir arkadaş 0.1 cıkmış 4 gün evvel. Hamileymiş Su an. Kendinize dikkat edin. Yükseklere uzanmayın. Ağır kaldırmayın. Allah gönlünüze göre versin

Benim de adetime 6 gün kala 0.38 çıkmıştı beta hcg. Adet günün de adet oldum. Ama bi konu açmıştım. Bir arkadaş 0.1 cıkmış 4 gün evvel. Hamileymiş Su an. Kendinize dikkat edin. Yükseklere uzanmayın. Ağır kaldırmayın. Allah gönlünüze göre versin canım
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)) Belirtiler var gibi hissediyorum ama kendimi umutlandırmak da istemiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun :))

arkadaşlar slm kan testi yaptırıp negaif çıkanlar bizimle paylaşır mısınız daha sonra ne zaman hamile olduğunuzu. genellikle her sitede böyle konular var herkes ikilemde kalıyo biraz bizleri rahatlatır mısınız anne adaylarımız.....:KK49::KK59:
Ben de öyle oldu geçen hafta 2 kere test yaptırdım biri 0.3 diğeri 2 çıktı doktor gebe değilsin dedi bu hafta adet olacağımı söyledi fakat olmadı telrar gittim test yaptık 2174 çıktı değerim doktor gebesin dedi haftaya gel keseyi görelim dedi bekliyorum çarşamba günü gidicem

Back
X