• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

cnm test yaptm idrar iki gundur ve pozitif çok sukur yarnda kan vericem bakalm.. sanada haber veriym dedm;))

Süper canm ya!!! Bak bide olmaz diyodun ;) yaptrdınmı kan testini de.. Çok sevindm yaaa darısı başımaa, tüm isteyenlerin başına :))) sağlıkla gelsin bebişin inşallah !!

Arkadaşlar benim adetim normalde düzenlidir ve bugün 4. günüm hala adet olmadım. Kan tahlili 1.92 çıktı sizce yükselir mi, hamile olma ihtimalim var mı

Süper canm ya!!! Bak bide olmaz diyodun ;) yaptrdınmı kan testini de.. Çok sevindm yaaa darısı başımaa, tüm isteyenlerin başına :))) sağlıkla gelsin bebişin inşallah !!

ayy walla bende inanamadım yaptırdım cnm 93 cıktı dün.. yarın tekrar kan verıcem.. amiiiiiiiiinnn cnmmm inşallahhh sana tüm isteyenleree insallahh

ayy walla bende inanamadım yaptırdım cnm 93 cıktı dün.. yarın tekrar kan verıcem.. amiiiiiiiiinnn cnmmm inşallahhh sana tüm isteyenleree insallahh

Hadi canm hayrlı olsun :)) senin daha günün de var dimi bide maşallah maşallah :) adetin geçince daha da yüksek çıkcakmş demek ki bekleseydn de :)) sağol canm dua et bize de

Arkadaşlar benim adetim normalde düzenlidir ve bugün 4. günüm hala adet olmadım. Kan tahlili 1.92 çıktı sizce yükselir mi, hamile olma ihtimalim var mı

Canm bence yükselme ihtimali var çünkü bazı kişilerde olabiliyo.. Geç döllenme nedeniyle geç yükseliyo değerler 1-2 gün sora eğer adet olmazsn tekrar test yaptr bence

Sanırım bir umut arıyordum sizde buldum tam aradığım konu
dün kan testi yaptırdım 0,00 çıktı batımı tam kestiremiyorum çünkü bu aralar çok şaştı ama normal günü hesaplarsam şubatın 6-7 sinde olmam lazım
kan testinin kesin sonuç verdiğini bildiğim halde yinede içimde umut ışığı sönmüyor sabah kalktım midem bulanıyodu yine
Allahım inşallah umutlarımnı boşa çıkarma
Kızlar sizce değerim yükselirmi nediyorsunuz hiç 0,00 dan yükselen değer duydunuzmu?:43::43::43:

Canm daha once 1in uzeri flan olup yukselen duydum ama tam 0 olup da soradan yukselen bilmiyrm.. Bide beklenen adet tarihine ne kadar var ona gore de degisir..

Anladım canım çok teşekkür ederim bende durumun farkındayım malesef ama bir umut işte :43:bu arada beklenen adetim dündü canım ancak hala gelen giden yok

Son düzenleme:
Anladım canım çok teşekkür ederim bende durumun farkındayım malesef ama bir umut işte :43:bu arada beklenen adetim dündü canım ancak hala gelen giden yok

canım inşallah ikimiz de hamileyizdir. benim bat a 2 gün var. sıfır çıktı geçen hafta beta hcg. bugün idrar testi yaptım yine aksilikler beni buldu. tam 5-6 kez ikinci çizgi göründü ve kayboldu. artık kafayı yicektim.

merhaba cicişler ben de anne olmak istyorum aynı sizler gibi pazartesi günü test yaptırdım 1.7 çıktı
reglim de şubat 16 sına geliodu cuma günü tekrar test yaptırcam hayırlısı
yükselicek gibi bir his var ama hayrılsısı

merhaba cicişler ben de anne olmak istyorum aynı sizler gibi pazartesi günü test yaptırdım 1.7 çıktı
reglim de şubat 16 sına geliodu cuma günü tekrar test yaptırcam hayırlısı
yükselicek gibi bir his var ama hayrılsısı

Nevyy benım daha reglıme cok :( Beklemedeyım cok fecı agrım var
ınsallah degerım yukselır benımde

inşalahh bitaneemm inşallahh dinlemeye çalış...akşamki sonuç ne çıktı??[/QUOT

0,2 cıktı canm :( Ama hala bende tum belırtıler var gecmedı ya bısı sorcam
benım o lekelenmem bıttıkten sonra
benım yumurtlama gunumdekı gıbı sarı beyaz kokusuz uzayan akıntılarım gelıyordu
halada gelıyor 15 gun oldu neredeyse :S

[

0,2 cıktı canm :( Ama hala bende tum belırtıler var gecmedı ya bısı sorcam
benım o lekelenmem bıttıkten sonra
benım yumurtlama gunumdekı gıbı sarı beyaz kokusuz uzayan akıntılarım gelıyordu
halada gelıyor 15 gun oldu neredeyse :S[/QUOTE]

haaa şunu sakın unutma umut tam bitti dedğin anda güldürür seni
umudunu sakın yitirmee...allah hakkında en
hayırlısı versin
canım mübarek cuma günü allah hepimizin gönlüne göre
hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsinn...:))

Back
X