• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kizlar ii aksamlar. Benzer durumu ben yasiyorum. Son adet tarihim 20 aralik. Adetim duzensiz genelde 32 gunde bir oluyorum ama bellide olmuyor. Bu ay korunmadik esimle. 20 ocakta tahlil yaptm hem idrar hem kan. Kan tahlili beta hcg 0-100 cikti. Dr 1 hafta bekle gelmezse bidaha test yap dedi. Bakalm hayirlsi ins.. Smdilik bugun 32. Gunu. Braz acele ettm sanirim test yapmak icin

Sonucu yazarsın canım merak edıorum senı. Insallah güzel haberler alırız. Hastanaye gıdıp kan verıp sonra bu dusuk degerlerı görmek ınsanın moralını bozuyor.
Canım benim bugün sabah minnacık kahve bi leke ve şimdi az önce yine kahve bi leke geldi. Herhalde yerleşme kanaması değildir çünkü kan testim yine 0.67 cıktı :( Ah ah herhalde adet olurum ben bu gidişle.

Canım benim bugün sabah minnacık kahve bi leke ve şimdi az önce yine kahve bi leke geldi. Herhalde yerleşme kanaması değildir çünkü kan testim yine 0.67 cıktı :KK43: Ah ah herhalde adet olurum ben bu gidişle.
Canım tamamen aynı duurumdayız. Ben de de dun cok cok az kahverengı leke oldu. Bugun de bıraz daha fazlz kahverengı akıntı devam edıo. Bu ay tutturamadık. Hayırlısı. En kısa zamanda hayırlısıyla gelsın en hayırlı zamanda kuzularımız ınsallah...

Canım tamamen aynı duurumdayız. Ben de de dun cok cok az kahverengı leke oldu. Bugun de bıraz daha fazlz kahverengı akıntı devam edıo. Bu ay tutturamadık. Hayırlısı. En kısa zamanda hayırlısıyla gelsın en hayırlı zamanda kuzularımız ınsallah...
Bir dahaki aya beraber haberleserek devam edelim calismalara olmazsa :) kismet ya, insallah bi dahaki aya hayirlisiyla beraber olsun.

kızlar malesef bende dun aksam ınanılmaz bır sancıyla regl oldum. umudumuz onumuzdekı aya. bu ay esımle beraber doktora gıdecegız. umarım esımde hıc bır sıkıntı cıkmaz. bu arad regl bıttıkten sonra kacıncı gun doktora gıtmek daha ıyı olur.

kızlar malesef bende dun aksam ınanılmaz bır sancıyla regl oldum. umudumuz onumuzdekı aya. bu ay esımle beraber doktora gıdecegız. umarım esımde hıc bır sıkıntı cıkmaz. bu arad regl bıttıkten sonra kacıncı gun doktora gıtmek daha ıyı olur.
Regl bittikten sonra değil reglin 3. günü kan tahlili istiyorlar genelde, gideceğiniz hastaneyi arayıp önceden sorun en net bilgili öyle öğrenirsiniz.

Kızlar beimde adetim 3. Gün bugün geçikti gebelik testi negatif dünde kan testi negatif çıktı ama hiç adet olucak gibi değilim sadece hafif arada sol kadığımda batmalar oluyo ve arada nadir az az koyu beyaz kokusuz akıntı oluyo pazartesi doktoruma gidicektim ama bir hafta bekleyip öylemi gitsem ? Bana da yardımcı olurmusunuz bu konuda deneyimi olanlar? Bide bizim ilk denememiz :)

Kimse yokmu kızlarrrrrrrrrr???????
Canım ıstersen adet gecımen bır haftayı bulunca gıt doktora. Cunku normal sartlarda yanı gec dçllenme falan degılse bu kan da sonucun çıkması gerekiyor. Hem zaten bebek ıstemeye başlayınca bazen psıkolojık olarak da adet gecıkebılıyor.

Slm kızlar benim daha adetime 5 gün varken kan testi yaptım 0 42 çıktı sizce küçükte olsa umut varmı gecen ay on gün geçmişti yaptım 0.1 çıkmıştı oyuzden kafam.karıştı olabilirmi lütfen cevap yazın

Canım ıstersen adet gecımen bır haftayı bulunca gıt doktora. Cunku normal sartlarda yanı gec dçllenme falan degılse bu kan da sonucun çıkması gerekiyor. Hem zaten bebek ıstemeye başlayınca bazen psıkolojık olarak da adet gecıkebılıyor.

Aynen dediğin gibi olmuş canım dün gece adet olum çünkü.ilk deneme olduğu için istem dışı takmışım kafama ama bundan sonra burayıda cok okumuycam ama burdakiler sağolsun bana cok sey öğrettiler bundan sonraki aylar daha rahat olucam sanada cok tesekkür ederim;) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi tekrar sağol canım

Aynen dediğin gibi olmuş canım dün gece adet olum çünkü.ilk deneme olduğu için istem dışı takmışım kafama ama bundan sonra burayıda cok okumuycam ama burdakiler sağolsun bana cok sey öğrettiler bundan sonraki aylar daha rahat olucam sanada cok tesekkür ederim:KK66: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi tekrar sağol canım

Canım ne demek ben de senınle aynı durumdayım. Ben de belırtılere cok kulak astım bu ay sonunda kırmızıları gordum :) Saglık kısmet sımdı degılmıs. En hayırlı zamanda olsun ınsallah hepımızın...

Aynen ben de belirtilere kulak asmayacagım artık. Adet gecikirse tamamdır. Ben de baska bir sey soracağım. Adetim bitti ama 3 gün sonra durup dururken kasıklarım sancıdı ve 2 gündür kahverengi akıntı geliyor ara sıra. Neden böyle bir şey yaşanıyor olabilir ?

Merhabalar ben de epeydir sizi takip ediyorum Ama yazamadım 2 kere aşılama yaptırdım ikiside negatif hatta bugün 2. Sinin sonucunu aldık 0.5 çıktı ilkinde 9. Gün 3.9 çıkmıştı 12. Gün değerim 1.5 çıkmıştı çok moralim bozuk burda yazılanları ister istemez ümitlenmiyorum adet günüm bugün ama hala tık yok ve ben bu sinirle bütün evi temizledim hurçları indirdim kaldırdım Nasılsa yok diye inşallah bebeğim vardır ama ona bişi olmamıştır dua edin nolur çok güzel dostluklar var ben kitap okur gibi heycanla okuyorum ve seviniyorum güzel haberlere ☺️ Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar

Merhaba kizlar, sesiniz cikmiyor. Nasil gidiyor calismalar :))

slm arkadaslar merhaba biraz kendımden bahsedeyım. 8 ocakta adetimi gordum bu arada pko yum ılacla goruyorum. neyse 9 ocakta gonal basladım 12 gün 75 ml vurdum 21 ocak saat 00:00 da catlatma ıgnemı vurdum 23 ocakta asılamam yapıldım ve ben dun 12. günde beta hcg baktırdım sonuç 7.1 sizce bu ne demek ümitlenmelimiyim en gec subatın 7 yada 8 inde adet gormem lazım bı akıl verın

Canım eğer iki gün sonra iki katına çıkarsa ümitlen mesela benim iki aşılamamda da negatif yani 1.5 ve 0.5 çıktı senin değerin yükselmiş birdahaki kan ver sen en iyisi Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım eğer iki gün sonra iki katına çıkarsa ümitlen mesela benim iki aşılamamda da negatif yani 1.5 ve 0.5 çıktı senin değerin yükselmiş birdahaki kan ver sen en iyisi Rabbim gönlüne göre versin inşallah
amin canım isteyen herkese insallah. yarın tekrar kanda baktırıcam bu gecede idrar testi yapmayı düşünüyorum

Back
X