beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Inşallah ya bu ay bu kaçıncı ümitsizliğe kapılıp yeniden ayaklanmam anlatamam önce yunurtladigimi bariz hissettim ama 21. Gün yumurtlama değerim 1.36 cikti sok oldum cok üzüldüm ağla ağla bir hal oldum o gun lekelenmem ve kaşığma siddetli batma oldu sonra idrar testleri negatif sonra kan testi negatif her seferinde bir umut dedim
Canımm benim..moral çok önmli seni çok iyi anlıyorum..Ama mutlka ni zamnı vardr ve o zamn gelince bizde o duyguyu yaşayacağız.Sen moralini yüksek tut canım...

A Ataabetull O ihtimal hep var kuzum o yüzden hemen adet sökücü içmeyin diyorlar ya. Sonradan oluşmuş bir yumurta olabilir nadirde olsa. Ee ilişkide devam ettiği için döllenmiş olabilir. Hayırlısıyla gelsin şu hafta sonu bakalım

A Ataabetull O ihtimal hep var kuzum o yüzden hemen adet sökücü içmeyin diyorlar ya. Sonradan oluşmuş bir yumurta olabilir nadirde olsa. Ee ilişkide devam ettiği için döllenmiş olabilir. Hayırlısıyla gelsin şu hafta sonu bakalım
Amin canım hayırlısıyLa inşallah güzel haberler alalım inşallah

Inşallah ya bu ay bu kaçıncı ümitsizliğe kapılıp yeniden ayaklanmam anlatamam önce yunurtladigimi bariz hissettim ama 21. Gün yumurtlama değerim 1.36 cikti sok oldum cok üzüldüm ağla ağla bir hal oldum o gun lekelenmem ve kaşığma siddetli batma oldu sonra idrar testleri negatif sonra kan testi negatif her seferinde bir umut dedim
Canım merhaba benim de dünkü kan testim 1.56 çıktı pazartesiye kadar adet olmazsam kan verecem bat ya yarın yada cuma

Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi :KK43: adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim :KK43:
Hamilelik var mi canım

Benim kırmızılar 6 gun gecikme ile geldi
Canım bir çok yerdede yazdım benim ablam 3 ay boyunca hamileligini farketmemis adetini düzensiz olmuş sadece yinede 3 ay sonunda merak edip bir test yapmış pozitif doktora gitmiş bir ogrenmiski çocuk 3 aylık ve erkek cinsiyetini de öğrenmiş gelmiş çok sasirmis benim yengemde böyle oldu adet olmuş ama hamilelikten haberleri olmazmis düzensiz olurmuslar hemen kirmizilar geldi bu ayda hamile değilim diye dert yanmayinnnnnnnn bir test yapın emin olin canım

A Ataabetull canım inşallah bebişin vardır çok mutlu oluruz. 3 tane yumurtan oluşmuştu belki biri geç çatlayıp geç döllenmiştir. Bekleyelim bakalım sen o zamana kadar dikkat et inşallah değerin artar da bir bebişimiz daha olur. :)

Kızlar benimde çok değişik pazartesi kan yaptım 1.20 ama idrarda çıkıyor ve hastada olmadım bugün kani tekrarladım yine 1.20 gelirken de idrar aldım oda pozitif .niye boyle oluyor sizce.3idrar testide pozitif hepside farklı markalar.olmasa bike niye ayni rakamda çok merak ediyorum

Kızlar mrb..bütün sayfaları okudum...ben de henüz yeni çocuk istemeye başladım...adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım...0.100 çıktı...acaba erkn yaptrdığım için mi bu sonç çıktı...yeniden yaptrsam mı yoksa hiç ümitlenmesem mi...bilemedim...yardımnza ihtycm var...
Cnm yumurtlama nin ne zaman gerçekleştini biliyosundur.adete 14 gün kala.aşılama bile o gün yapiliyor genelde. Arkadaşım yumurta o gün gelisse diyelim döllenmesi 6 sürüyor. Adete 8 gun kala döllenme oldu yani hemen kandada çıkmıyor oda 1,2 gün sürüyor. Hadi adete 4 gün kala desen neyse ama 10 gün kala mümkün deil olsa dahi çıkmaz

Kızlar benim de bata 7 gün vardı dün yaptırdım kan testi. 0.100 çıktı. Hala umut var mı yoksa beklentimi bir sonraki aya mı ertelemeliyim bilemedim :110:

A Ataabetull canım inşallah bebişin vardır çok mutlu oluruz. 3 tane yumurtan oluşmuştu belki biri geç çatlayıp geç döllenmiştir. Bekleyelim bakalım sen o zamana kadar dikkat et inşallah değerin artar da bir bebişimiz daha olur. :)
Ay ağzından bal damlıyor balll sagol canimm AMİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH dün yine bir sürü temizlik yaptım ya umarım birşey olmaz inşallah

Kızlar benimde çok değişik pazartesi kan yaptım 1.20 ama idrarda çıkıyor ve hastada olmadım bugün kani tekrarladım yine 1.20 gelirken de idrar aldım oda pozitif .niye boyle oluyor sizce.3idrar testide pozitif hepside farklı markalar.olmasa bike niye ayni rakamda çok merak ediyorum
Pazartesiden bu güne kaç gün geçti bir kan ver

Back
X