Benmde ilk. En buyuk belirtim sık idrar ve bel agrisi.birde dedgm gbi sol yumurtaligim cok agriyo adet olacakmsm gbiEvet ilk. Belirtin var mi senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde ilk. En buyuk belirtim sık idrar ve bel agrisi.birde dedgm gbi sol yumurtaligim cok agriyo adet olacakmsm gbiEvet ilk. Belirtin var mi senin
Sık idrar bende de var ya,ıgnenin etkisi midir nedir bilmiyorum. Aniden geliyo tuvaletim tutamicak gibi oluyorum.belkide üşüttümBenmde ilk. En buyuk belirtim sık idrar ve bel agrisi.birde dedgm gbi sol yumurtaligim cok agriyo adet olacakmsm gbi
Biri bana seslenmiş derken bi baktım yıl 2011 imişarkadaşlar slm kan testi yaptırıp negaif çıkanlar bizimle paylaşır mısınız daha sonra ne zaman hamile olduğunuzu. genellikle her sitede böyle konular var herkes ikilemde kalıyo biraz bizleri rahatlatır mısınız anne adaylarımız.....![]()
Bnde ayni bole demistim ama bugun 12. Gun hala devam ediyo sabah 6da falan tuvalete kosuyorumSık idrar bende de var ya,ıgnenin etkisi midir nedir bilmiyorum. Aniden geliyo tuvaletim tutamicak gibi oluyorum.belkide üşüttüm
Ya iste orasi karisik 1 hafta sonra yaptim cift cizgi sonra 3 gun sonra cizgi falan yok. En son 3 gun once kanda bakildi 2.30 bugun bakildi 10 anlamdm hc brseyIki tane idrar testinide Aynı gün mu yaptın sen? Hic çizgi çıkmayan ve çıkan
1 hafta sonra yaptığın ıgnenin etkisidir zaten. 8. Günden sonra iğne etkisi gidiyor. O zaman çizgi cikmayani 11. Gün yaptın sen öyle miYa iste orasi karisik 1 hafta sonra yaptim cift cizgi sonra 3 gun sonra cizgi falan yok. En son 3 gun once kanda bakildi 2.30 bugun bakildi 10 anlamdm hc brsey![]()
Aynen ama dusundugunde smdi yapsam 10 degerle iki cizgi cikcak1 hafta sonra yaptığın ıgnenin etkisidir zaten. 8. Günden sonra iğne etkisi gidiyor. O zaman çizgi cikmayani 11. Gün yaptın sen öyle mi![]()
Bayağı karistirmissin senAynen ama dusundugunde smdi yapsam 10 degerle iki cizgi cikcak![]()
Siz ne kadar oldu deneyeliBayağı karistirmissin senyarın belli olur artık. Igneni hangi gün vuruldun
Evet yarın tekrarla bencede. Benim 1 yıl olduSiz ne kadar oldu deneyeli
1 yılda daha yenimi igne verdi peki.Evet yarın tekrarla bencede. Benim 1 yıl oldu![]()
Eşimde sorun vardi önce onu tedavi etti. Ama yinede tüp bebek olur gibi bizim. Yaptin mi idrar sen1 yılda daha yenimi igne verdi peki.
Yaptim cnmEşimde sorun vardi önce onu tedavi etti. Ama yinede tüp bebek olur gibi bizim. Yaptin mi idrar sen
Aa at bakalim hemen Git kan ver bide2.cizgi silik resim atmaya calisiyrm ama acilmio dosya suan
Kan verdm canm ama bi hata olmus bugun 2de arcaklarmis hastaneden Allahm butun aksilikler beni buluo nasil corba oldu goruyosunAa at bakalim hemen Git kan ver bide
Aa at bakalim hemen Git kan ver bide