Merhaba bence endişe etmeyin ben gebeliğimi ilk 61 ile öğrendim iki güne bir takip ettirdim en son 3 binleri gördüm aynı zamanda evde de test yapmaya devam ettim kıpkırmızı hiç görmedim hep siliklik devam etti sadece ilke göre hafif koyulaştıEn son 4 Nisan'da beta 423 çıkmıştı. İki gün önce yani 7 nisanda kadın doğuma gittim ultrason yaptı daha kese yok ama oluşuyor gibi dedi. Haftaya gel kese falan herşey netleşir ve kan testi vs yaparız dedi. Acilde betama baktirayim mi dedim. Gerek yok dedi. Bu sabah dayanamadım evde ki ilk idrar testiyle gebelik testi yaptım, en azından çift cigi asiri koyulasmistir diye. İlk baktigim gibi ikinci çizgi daha silik şekilde çıktı. Aklıma takıldı acaba beta düşüyor işler yolunda gitmiyor mu diye. Betam.cokta artmış olması lazım 9 nisandayiz. Kan versem mi huzursuz oldum. Test kitleri illa beta ilerlyince yoğun kip kırmızı mi olur
Bende bir korktum. Aslında kafa rahat takılmak pek kurcalamamak o kadar önemli ki duramıyoruz işte. Benim en son 423 tü, şu an 3-4 bin olmustur beta 5 günde. Yani olması gerekenMerhaba bence endişe etmeyin ben gebeliğimi ilk 61 ile öğrendim iki güne bir takip ettirdim en son 3 binleri gördüm aynı zamanda evde de test yapmaya devam ettim kıpkırmızı hiç görmedim hep siliklik devam etti sadece ilke göre hafif koyulaştı
Evet inşallah olmuştur tekrar doktora gittiğinizde idrara sıkışık olun kese daha rahat görünüyor ben gittiğimde doktor 4 hafta 4 günlük demişti ve kese görünmüştü baya işe yarıyorBende bir korktum. Aslında kafa rahat takılmak pek kurcalamamak o kadar önemli ki duramıyoruz işte. Benim en son 423 tü, şu an 3-4 bin olmustur beta 5 günde. Yani olması gereken
Doktor da hiç sıkışık gel vs demedi. Biraz rahat relax bir doktorEvet inşallah olmuştur tekrar doktora gittiğinizde idrara sıkışık olun kese daha rahat görünüyor ben gittiğimde doktor 4 hafta 4 günlük demişti ve kese görünmüştü baya işe yarıyor
doktorlar pek nadir söyler benim de gebe arkadaşım söylemişti faydalı olduDoktor da hiç sıkışık gel vs demedi. Biraz rahat relax bir doktor
Bilemedim ya sizin artmış mıydı? Baya bir koyulaşmiydiSağlık ocağına gidip bence ver cnm ya
Benim de koyulasmadi kimyasal oldu cnm hep aynıydı git sağlık ocağına hemen test ver için rahatlasinBilemedim ya sizin artmış mıydı? Baya bir koyulaşmiydi
Bir baktirayim olmadı. Beta kaça kadar yükselmişti en son sizin? Kaçtan sonra düştü yaniBenim de koyulasmadi kimyasal oldu cnm hep aynıydı git sağlık ocağına hemen test ver için rahatlasin
Anladım. Bir arkadasta şimdi benimde öyle olmuştu kimyasalmis vs dedi korktum da off, vereyim madem.kan huzursuz oldumdoktorlar pek nadir söyler benim de gebe arkadaşım söylemişti faydalı oldu
çok düşüneceksen ver madem ama sonrasında kafaya takma yoksa bir hafta geçmezAnladım. Bir arkadasta şimdi benimde öyle olmuştu kimyasalmis vs dedi korktum da off, vereyim madem.kan huzursuz oldum
Vermeyeceğim ya olacak olan olur zaten. Kimyasal olsa kanamam olur öyle değil mi?çok düşüneceksen ver madem ama sonrasında kafaya takma yoksa bir hafta geçmez
evet eğer kimyasal olsa kanama başlarVermeyeceğim ya olacak olan olur zaten. Kimyasal olsa kanamam olur öyle değil mi?
İçinizi ferah tutun benimde betam yüksekken test halâ silikti hiç kıpkırmızı görmedim yani testle alakalı bence zaten bta 400 lerdeyken kese görünmez haftaya gittiğinizde görürsünüz inşallahVermeyeceğim ya olacak olan olur zaten. Kimyasal olsa kanamam olur öyle değil mi?
Teşekkür ederim. Bu pinpirikli olmak çok düşünmek herşeyden daha tehlikeli kafası rahat olanlara hayranimevet eğer kimyasal olsa kanama başlar
Teşekkür ederim. Bende haftaya gideceğim kendimi strese sokuyorum durduk yere bir sorun olsa anlardım. Sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alirim inşallahİçinizi ferah tutun benimde betam yüksekken test halâ silikti hiç kıpkırmızı görmedim yani testle alakalı bence zaten bta 400 lerdeyken kese görünmez haftaya gittiğinizde görürsünüz inşallah
Kanamanız falan yoksa korkmayın zaten bir terslik olduğunda önce kanama olur diye biliyorumTeşekkür ederim. Bende haftaya gideceğim kendimi strese sokuyorum durduk yere bir sorun olsa anlardım. Sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alirim inşallah
doktora da görünmüşsün içini ferah tut bebişin seninledir Allahın izniyle Allah kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim. Bu pinpirikli olmak çok düşünmek herşeyden daha tehlikeli kafası rahat olanlara hayranim
Amin inşallah çok teşekkür ederimdoktora da görünmüşsün içini ferah tut bebişin seninledir Allahın izniyle Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?