Beta hcg gebelik

ppaattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
246
51
28
En son 4 Nisan'da beta 423 çıkmıştı. İki gün önce yani 7 nisanda kadın doğuma gittim ultrason yaptı daha kese yok ama oluşuyor gibi dedi. Haftaya gel kese falan herşey netleşir ve kan testi vs yaparız dedi. Acilde betama baktirayim mi dedim. Gerek yok dedi. Bu sabah dayanamadım evde ki ilk idrar testiyle gebelik testi yaptım, en azından çift cigi asiri koyulasmistir diye. İlk baktigim gibi ikinci çizgi daha silik şekilde çıktı. Aklıma takıldı acaba beta düşüyor işler yolunda gitmiyor mu diye. Betam.cokta artmış olması lazım 9 nisandayiz. Kan versem mi huzursuz oldum. Test kitleri illa beta ilerlyince yoğun kip kırmızı mi olur

Merhaba bence endişe etmeyin ben gebeliğimi ilk 61 ile öğrendim iki güne bir takip ettirdim en son 3 binleri gördüm aynı zamanda evde de test yapmaya devam ettim kıpkırmızı hiç görmedim hep siliklik devam etti sadece ilke göre hafif koyulaştı

Bende bir korktum. Aslında kafa rahat takılmak pek kurcalamamak o kadar önemli ki duramıyoruz işte. Benim en son 423 tü, şu an 3-4 bin olmustur beta 5 günde. Yani olması gereken

Bende bir korktum. Aslında kafa rahat takılmak pek kurcalamamak o kadar önemli ki duramıyoruz işte. Benim en son 423 tü, şu an 3-4 bin olmustur beta 5 günde. Yani olması gereken
Evet inşallah olmuştur tekrar doktora gittiğinizde idrara sıkışık olun kese daha rahat görünüyor ben gittiğimde doktor 4 hafta 4 günlük demişti ve kese görünmüştü baya işe yarıyor

Evet inşallah olmuştur tekrar doktora gittiğinizde idrara sıkışık olun kese daha rahat görünüyor ben gittiğimde doktor 4 hafta 4 günlük demişti ve kese görünmüştü baya işe yarıyor
Doktor da hiç sıkışık gel vs demedi. Biraz rahat relax bir doktor

Vermeyeceğim ya olacak olan olur zaten. Kimyasal olsa kanamam olur öyle değil mi?
İçinizi ferah tutun benimde betam yüksekken test halâ silikti hiç kıpkırmızı görmedim yani testle alakalı bence zaten bta 400 lerdeyken kese görünmez haftaya gittiğinizde görürsünüz inşallah

İçinizi ferah tutun benimde betam yüksekken test halâ silikti hiç kıpkırmızı görmedim yani testle alakalı bence zaten bta 400 lerdeyken kese görünmez haftaya gittiğinizde görürsünüz inşallah
Teşekkür ederim. Bende haftaya gideceğim kendimi strese sokuyorum durduk yere bir sorun olsa anlardım. Sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alirim inşallah

Teşekkür ederim. Bende haftaya gideceğim kendimi strese sokuyorum durduk yere bir sorun olsa anlardım. Sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alirim inşallah
Kanamanız falan yoksa korkmayın zaten bir terslik olduğunda önce kanama olur diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…