- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi umudunu-kaybetme
-
Bu beta hcg çok kara karıştırıcı kızlar iki düzenli artış olduktan sonra ben test yapmaya karşıyım kana vs olmadıktan sonra.sonuçta beta hcg yükselişi için ilaç vs verilmiyor. Kün fe yekün
Cuma günü benden beta istedi doktor ama ben yapmayacak haftaya çarşamba direk ultrason gidecem ozaman kadar kese görünmesi gerek ..
10.gun 126 ilk testEn güzeli hep aynı yerde yapmak canım. Yazar misin tekrar değerlerini.
Neler hissediyorsun? Benim dün adet günümdü dünden beri adet ağrısı gibi sancim var. Bide gazim
Walla benm dktrlar ıkı gune bı cagrdı dertlerı neyse dedgn gbı bosa strese gırıyorm dun yıne carsmba cagrdı ama cuma gtcem ben o zamn deger 2500 cıvarı olr ınsallah kese gorunurmu bu degerde kızlar
10.gun 126 ilk test
12.gun 598
14.gun 805
Degerler boyle herbiri birinden farkli merkezler..su 598 cikan merkezdeki hemsire ilacli gebe kaldiysaniz elli yuz yuksek cikabilir dedi. Nedemek iatedi anlamdim..nasi yorumluyim simdi ben ?
Buarada bende bel agrisi var canim..ani kramp gibi..en basta baya sık wc vardi simdi azcik yavasladim:) ara ara da kasigimi hissediyorum agri gibi diilde gerginlik gibiYadee
Himm kafam karismisti sagol canim..oyle yapiyim hemsireyi ariyim birazadn..bakim ne dicek :/Değerlerin güzel canım rahat ol .. Sen muayene için gün sor. Ben dün sonucumu bildirdim benden cuma tekrar beta bakmami istedi. Ben direk muayene nezaman olur dedim haftaya perşembe kese için muayene olur dedi. Bende birşey olmadıkça muayene olana kadar kan vermeyi düşünmüyorum
3 gun gecti tarihim normalde ama benim zaten pek duzenli diildi..onu hesaba katamam :) belirtiye erken evet ama bunyeden bunyeyede degisiyo bnceSenin bat ne zaman?? Acaba günüm oldu diye mi böyle hisediyrium. Bide ayağa kalkinca gözüm kararıyor. Belirti icin erken sanki
Yani. Doğrusu da bu psikolojimiz rahat olması gerek. Görünmesi gerek canım kese .. Tabi bir kanama veya ağrılı sancı da mutlaka gidelim. Benim dünden beri adet ağrısı gibi sancim var. Sen neler hisediyorsun
10.gun 126 ilk test
12.gun 598
14.gun 805
Degerler boyle herbiri birinden farkli merkezler..su 598 cikan merkezdeki hemsire ilacli gebe kaldiysaniz elli yuz yuksek cikabilir dedi. Nedemek iatedi anlamdim..nasi yorumluyim simdi ben ?
Eki Görüntüle 1984277 Hayırlı sabahlarrr
Hayırlı sabahlar. Çok güzel sen mi yaptin
Kızlar degerım 1806cıktı ıkı gnde üç kat artms sorun yoktr onsallah cuma keseye bakcklar nasıpse
Maşallah
Mrb değerin çok güzel artmış maşallah benimde böyle olmuştu ben hemen panik olmuştum ama normali böyleymiş artık sizi kese görmeye çağırırlar belki kalp atışı bile baslamistir ben kese icin gittiğimde bebisimin kalp atışı bile başlamıştı saglikla kucaginiza almanizi dilerim.1806cıktı
Mrb değerin çok güzel artmış maşallah benimde böyle olmuştu ben hemen panik olmuştum ama normali böyleymiş artık sizi kese görmeye çağırırlar belki kalp atışı bile baslamistir ben kese icin gittiğimde bebisimin kalp atışı bile başlamıştı saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?