canım hep hayırlısını iste. 1000 arttıya 1 günde iyi sankiSonuç çıktı dünden bugüne 1000 artmış ama doktor haftaya tekrar gel kese büyümemişse boş gebeliktir dedi dua edin bana nolur
1 günde artış iyi ama işte geçen 4 günde az artmış dedi haftaya ultrasonda bakacak inşAllah kese büyür dua edin banacanım hep hayırlısını iste. 1000 arttıya 1 günde iyi sanki
Canım inşallah kese buyur haftaya kadar dualarımız seninle1 günde artış iyi ama işte geçen 4 günde az artmış dedi haftaya ultrasonda bakacak inşAllah kese büyür dua edin bana
Sonuç artmış ama düzensiz artış var dedi haftaya tekrar gel bakalım kese büyümüşse sorun yok dedi boş gebelik olabilir dedi
Allah bin kere razı olsun inşAllah dediğin gibi olur canımCanım inşallah kese buyur haftaya kadar dualarımız seninle
Çok küçükmüş daha 4 haftalık göremedi heralde söylemediğini göre. Öyle yapmaya çalışacam inşAllah canım inşAllah hayırlı haberler veririm Allah razı olsuncanım benim, kese görmeye gittiğimde doktorum bana içi dolu gibi görüyorum demişti. yani az çok ultrasonda görüyorlar kesenin durumunu. geçenlerde az artmış olabilir ama Son artışın güzel. sen şimdi hiç düşünme bunu,bebeğin için sakin ol dinlen yemene içemene dikkat et. haftaya güzel haberlerle geleceksin inşallah dualarımız seninle.
Doktor demişti beta HCG takip edelim diye sende et bence riske atma bişey varsa erken anlamış olursun en azından. Keseyi gördün müBen ilk beta hcg olcturup gittigimee 60 cikmisti doktorum artk olcturmene gerek yok dedi neden olcturuyosun ki benim de olcturmem mi lazim acaba
Bende yarın gidecem doktora kese yi görmek için korkuyorum biraz ya göremezsem diye . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim sağlıklı şekilde kucağımiza alalım bebeklerimiziAllah bin kere razı olsun inşAllah dediğin gibi olur canım
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versinBende yarın gidecem doktora kese yi görmek için korkuyorum biraz ya göremezsem diye . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim sağlıklı şekilde kucağımiza alalım bebeklerimizi
Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canımİnşAllah canım Allah gönlüne göre versinseninki kaç haftalık
Bende de aynı öyle oldu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hiç adet olmadan tekrar hamile kaldımKaç haftalık olduğunu bilmiyorum canımben geçen ay kimyasal yaşadım arkasına hemen hamile kaldım bu ay adet olmadan . dha küçük ama galiba cunki bugün beta değerim 1540 çıktı.
Ya ne güzel canım masallahBende de aynı öyle oldu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım
Evet canım aynen öyleYa ne güzel canım masallahsenin o zman ultrasonda görüp ona göre haftasını söyledi galiba dmi canım
İnşallah hayırlısı olur hepimizin içinEvet canım aynen öyle
Ben sordum öyle söyledi haftasını sende sor istersen canımİnşallah hayırlısı olur hepimizin için
2 sonra tekrarla canım geç döllenmedir belkiArkadaşlar bende bugün gittim 5 gün geçti bthcg 792 çıktı sonuç nasıl iyi mi pekte anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?