Beta HCG ile başım dertte acil yardımm

Kızlar böyle düzensiz artış yaşayıp bebeği sağlıklı olan var mı acaba?

canım benim, kese görmeye gittiğimde doktorum bana içi dolu gibi görüyorum demişti. yani az çok ultrasonda görüyorlar kesenin durumunu. geçenlerde az artmış olabilir ama Son artışın güzel. sen şimdi hiç düşünme bunu,bebeğin için sakin ol dinlen yemene içemene dikkat et. haftaya güzel haberlerle geleceksin inşallah dualarımız seninle.

Sonuç artmış ama düzensiz artış var dedi haftaya tekrar gel bakalım kese büyümüşse sorun yok dedi boş gebelik olabilir dedi

Ben ilk beta hcg olcturup gittigimee 60 cikmisti doktorum artk olcturmene gerek yok dedi neden olcturuyosun ki benim de olcturmem mi lazim acaba

Çok küçükmüş daha 4 haftalık göremedi heralde söylemediğini göre. Öyle yapmaya çalışacam inşAllah canım inşAllah hayırlı haberler veririm Allah razı olsun

Ben ilk beta hcg olcturup gittigimee 60 cikmisti doktorum artk olcturmene gerek yok dedi neden olcturuyosun ki benim de olcturmem mi lazim acaba
Doktor demişti beta HCG takip edelim diye sende et bence riske atma bişey varsa erken anlamış olursun en azından. Keseyi gördün mü

Allah bin kere razı olsun inşAllah dediğin gibi olur canım
Bende yarın gidecem doktora kese yi görmek için korkuyorum biraz ya göremezsem diye . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim sağlıklı şekilde kucağımiza alalım bebeklerimizi

Bende yarın gidecem doktora kese yi görmek için korkuyorum biraz ya göremezsem diye . Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim sağlıklı şekilde kucağımiza alalım bebeklerimizi
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin seninki kaç haftalık

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin seninki kaç haftalık
Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canım ben geçen ay kimyasal yaşadım arkasına hemen hamile kaldım bu ay adet olmadan . dha küçük ama galiba cunki bugün beta değerim 1540 çıktı.

Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canım ben geçen ay kimyasal yaşadım arkasına hemen hamile kaldım bu ay adet olmadan . dha küçük ama galiba cunki bugün beta değerim 1540 çıktı.
Bende de aynı öyle oldu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım

benim de 1 gün arayla verdigim hcg 2 katı atmış. artmada sıkıntı yok ama 8200 küsürlüyken bile keseyi goremediler..
kafamdan atmaya calisiyorum
pazartesi gününü bekliyorum tekrar bakacaklar

Arkadaşlar bende bugün gittim 5 gün geçti bthcg 792 çıktı sonuç nasıl iyi mi pekte anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…