- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
doktor ısrarla 800lerde falan olmalıydı dedi moralim bozuldu bide ben bi önceki ay kimyasal geçirdim dedim belki geç yumurtlama olmuştur o zaman 400lerde falan çıkardı çok düşük diyo ısrarla skxmsşslfmkvkvkvlv bat günü mü öürenmiştiniz 12 ile?Ben ilk 14 değerle öğrendim 2 gün sonra 64 4 gün sonra da 591 di. Şu an 4 aylık hamileyim
bat günü mü 12ydi?Bende ilk 12 ile öğrenmiştim
Hayır 5 gün önce öğrendim regl tesadüfen Hemde 2 gün önce vermiştim 1.20 di sonra hastalandım her ihtimale karşı yine test istediler öyle öğrendikdoktor ısrarla 800lerde falan olmalıydı dedi moralim bozuldu bide ben bi önceki ay kimyasal geçirdim dedim belki geç yumurtlama olmuştur o zaman 400lerde falan çıkardı çok düşük diyo ısrarla skxmsşslfmkvkvkvlv bat günü mü öürenmiştiniz 12 ile?
Son adet gününe göre mi öyle diyor acaba?doktor ısrarla 800lerde falan olmalıydı dedi moralim bozuldu bide ben bi önceki ay kimyasal geçirdim dedim belki geç yumurtlama olmuştur o zaman 400lerde falan çıkardı çok düşük diyo ısrarla skxmsşslfmkvkvkvlv bat günü mü öürenmiştiniz 12 ile?
evet ama nen normalde 28 günde bir oluyorum ama geçeb ay kimyasal geçirdim eğer 28 günlük döngüye göte yımurtlasaydım dediği doğru yani düşük olurdu ama benim döngüm 35 güne çıktı 35 güne göre yumurtladıysam battan 1 gün önce kan vermiş oluyorumSon adet gününe göre mi öyle diyor acaba?
bat günü betanız kaçtıHayır 5 gün önce öğrendim regl tesadüfen Hemde 2 gün önce vermiştim 1.20 di sonra hastalandım her ihtimale karşı yine test istediler öyle öğrendik
Bi daha test yaptırdınız mıevet ama nen normalde 28 günde bir oluyorum ama geçeb ay kimyasal geçirdim eğer 28 günlük döngüye göte yımurtlasaydım dediği doğru yani düşük olurdu ama benim döngüm 35 güne çıktı 35 güne göre yumurtladıysam battan 1 gün önce kan vermiş oluyorum
pazartesi öğleden sonra çıkıcak sonuc..son yaptığım testi atıyım size ilk yaptıklarıma göre baya koyulaşmışBi daha test yaptırdınız mı
Belirtin var mı canımeski halide bu
kasık ağrım dışında hiç yokBelirtin var mı canım
aslında şu an ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağına aldırmaya çalışıyorum ama çok dolu olduğundan almıyorlar. Evet bugün çok moralimi bozdu bende 2 kat artış normal diye biliyorum zaten pazartesi ve çarşamba yine kan vericem güzel artış varsa bir daha gitmem sağlık ocağına gersini hastaneye giderek hallederim teşekkür ederim bu aradaNasıl saçmalamış Dr ya önemli olan başlangıçtaki değeriniz değilki 2 kat artması.Bi de Dr 5 6 kat artmasından bahsetmiş.Lutfen aile hekiminizi değiştirin farklı bir hekime kaydınızı aldırmanizi tavsiye ederim.Yoksa bu hekim saçmalayip demoralize eder sizi boşuna yıpranmayin. Tebrik ederim buarada
Olumsuz düşünmeyin siz bence. Doktorun neden öyle dediğini de hiç anlamadım. Pazartesi sonuç çıktıktan sonra bi kadın doğum doktoruna gidip kontrol olun bencepazartesi öğleden sonra çıkıcak sonuc..son yaptığım testi atıyım size ilk yaptıklarıma göre baya koyulaşmış
Kasik ağrısı nasıl oluyor tam olarak regl gibimikasık ağrım dışında hiç yok
ilk başta regl olcak gibiydi şimdi bazen kasıklara ve bele bi ağrı giriyor 2dk sonra geöiyor ama refl olcakmıs hissi baya sürdüKasik ağrısı nasıl oluyor tam olarak regl gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?