- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
önce beta takip etmek istemistim ama verdiğim süre boyunca doktor moralimizi bozcak gibi mecbur hastane yolu gözüktüOlumsuz düşünmeyin siz bence. Doktorun neden öyle dediğini de hiç anlamadım. Pazartesi sonuç çıktıktan sonra bi kadın doğum doktoruna gidip kontrol olun bence
Banada akşamları arada bir geliyor ama bilmiyorum yinede çok hafif ama regl gibi değililk başta regl olcak gibiydi şimdi bazen kasıklara ve bele bi ağrı giriyor 2dk sonra geöiyor ama refl olcakmıs hissi baya sürdü
En doğrusunu yaparsınız rica ederim inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaaslında şu an ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağına aldırmaya çalışıyorum ama çok dolu olduğundan almıyorlar. Evet bugün çok moralimi bozdu bende 2 kat artış normal diye biliyorum zaten pazartesi ve çarşamba yine kan vericem güzel artış varsa bir daha gitmem sağlık ocağına gersini hastaneye giderek hallederim teşekkür ederim bu arada
amin inşallahEn doğrusunu yaparsınız rica ederim inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Ay yok yok. Siz hiç moralinizi bozmayın benceönce beta takip etmek istemistim ama verdiğim süre boyunca doktor moralimizi bozcak gibi mecbur hastane yolu gözüktü
teşekkür ederimmAy yok yok. Siz hiç moralinizi bozmayın bence
Ben kimyasal da geçirdim , 1 kalp durmasından düşüğüm de oldu , 1 dış gebelik de geçirdim. Şimdi de 16 haftalık hamileyim. Hiç birinde diğerinden ayrı bir belirtim olmadı. Sadece dış gebeliğin ilerleyen günlerinde bıçak batar gibi sancım ve azıcık kanamam olmuştu. Dış gebelik olduğunu bilmiyorduk o zaman. O yüzden bir belirti aramayın. Şart da değilteşekkür ederimmyarın sonuc cıkcak dua ediyorum artık yükselmis olsun diye..gerçi başka türlü belirtim yok lekelenme falan da yok hiç kimyasalda öyle olmuştu
ben dış gebelikten korkuyorum ama çok sancılı mı oluyor dayanılmıycak gibi mi? benim bazen karnıma ağrı giriyor korkuyorum daBen kimyasal da geçirdim , 1 kalp durmasından düşüğüm de oldu , 1 dış gebelik de geçirdim. Şimdi de 16 haftalık hamileyim. Hiç birinde diğerinden ayrı bir belirtim olmadı. Sadece dış gebeliğin ilerleyen günlerinde bıçak batar gibi sancım ve azıcık kanamam olmuştu. Dış gebelik olduğunu bilmiyorduk o zaman. O yüzden bir belirti aramayın. Şart da değil
Benim şu an 16 haftalık işte. Haaaala daha ağrım oluyor. Hatta 2-3 gündür çok sancım var ama normal deniyor. Hele seninki gibi ilk zamanlar daha da normal. Rahim büyüdüğü için. Dış gebelikte tek bir noktada ve şiddetli bir sancıydı. Hemen akabinde hafif kanamam olmuştuben dış gebelikten korkuyorum ama çok sancılı mı oluyor dayanılmıycak gibi mi? benim bazen karnıma ağrı giriyor korkuyorum da
siz ne düşünüyorsunuz? az mı yükselmişBenim şu an 16 haftalık işte. Haaaala daha ağrım oluyor. Hatta 2-3 gündür çok sancım var ama normal deniyor. Hele seninki gibi ilk zamanlar daha da normal. Rahim büyüdüğü için. Dış gebelikte tek bir noktada ve şiddetli bir sancıydı. Hemen akabinde hafif kanamam olmuştu
O diplomayı nerden almış ya170e yükselmiş kızlar 62den yine de düşük dediler..birde haataneye git kesene bakarlar diyo bende bu değerle kese göreni hiç duymadım 1000den fazla olması gerek diye biliyorum dedim diyor ki sen fazla internete takılıyorsun
İki günde bir en az 1.5 kat arttiysa gebelik yüksek ihtimalle sağlıklı ki inşallah öyledir170e yükselmiş kızlar 62den yine de düşük dediler..birde haataneye git kesene bakarlar diyo bende bu değerle kese göreni hiç duymadım 1000den fazla olması gerek diye biliyorum dedim diyor ki sen fazla internete takılıyorsun
ay bilmiyoeum gülmemek için kendimi tuttum bide sen inteenete fazla takılıyosun diyorO diplomayı nerden almış ya
akşam özelde kan vericem bu verdiğimin üzerinden 4 gün geçti saülıklıysa ve 2 kat artarsa bugün 600civarında falandır sanıromİki günde bir en az 1.5 kat arttiysa gebelik yüksek ihtimalle sağlıklı ki inşallah öyledir
170 ile kese gözükmez beta takibi sağlık ocağı dışında yapın sonra doktora gidersiniz sağlık ocağında kanlar beklediği için değerler değişken de olabilir
Özel hastanelerde bile beta ya uygun fiyat ile bakıyorlar artık ki 30 dakikada sonuç çıkıyor
İnşallah değer yüksektir de gider o doktorun suratına çarparsınakşam özelde kan vericem bu verdiğimin üzerinden 4 gün geçti saülıklıysa ve 2 kat artarsa bugün 600civarında falandır sanırom
ay maşallah Allah bağışlasınİnşallah değer yüksektir de gider o doktorun suratına çarparsıngerçi onlar çok temkinli benim de degerim 300 lerden 1000 kusure çıkmıştı 2 gunde sağlık ocağı emin olamayız daha demişti sonra ikizlerim oldu:)
Bence artık gayet iyi. Hiç moralini bozma. Şöyle 1 hafta kadar bekleyip doktora git bence. Şimdiden al randevunusiz ne düşünüyorsunuz? az mı yükselmiş
aldım randevumu pazartesi gidicez inşallahBence artık gayet iyi. Hiç moralini bozma. Şöyle 1 hafta kadar bekleyip doktora git bence. Şimdiden al randevunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?