beta hcg lütfen yardımmm..!!

benim bildiğim geb için en az 5 den yukarı olmsı lzm birde erken gebelikde bilinebilyo bu şekilde 5 in altındaysa gebelik yok bence ve geb varsa hergün 2 ye katlnarak yükselmesi lzm herşey gnln ce olsun inş hmn gelir bebişin

hülya aydın o zaman 2,6 olmakla olmamak arasında bişey mi acaba oluşacak herhalde daha inşallah öylede olur 2,6 da iyi bir rakam merak etme sen rüyameleğim her şey yolunda ama sitrestende uzak dur

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE SAĞOLUN BENİM BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAGIM BİŞEY YOK GALIBA HAFTAYA ÇARŞAMBA ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...:çok üzgünüm:

size bu konuda işin içinden biri olarak söyleyebilirim ki sonucunuz negatif görünüyor. ama en riskli günler adetin başlama gününden itibaren 14-17 gün arası yani bu günlere dikkat etmeniz gerek

kızlar adet tarihim 11 şubat ve kan da 3250 çıkmış nasıl sizce lütfen fikri olan yazsın doktora yarın gisicem çok merak ediyorum

kızlar adet tarihim 11 şubat ve kan da 3250 çıkmış nasıl sizce lütfen fikri olan yazsın doktora yarın gisicem çok merak ediyorum

Benimde 11 şubat Sat tarihim aynıyız senle ...

Rüyameleğim daha çok erken canım bi sonuç için bekle biraz daha canım.İnşallah yüksek çıkar.a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim çok kötü çıkmazdayım adetime 2 gün kala kan tahlili yaptım sonuç 1.96 çıktı negatif fakat doktora günümün 2 gün geçtiğni söyledi buna rağmen doktor değerler normelden yüksek sonuç değişebilir dedi bu gün adet günümdü adet olmadım yarın tekrar doktora gidecem inşallah doktorun dediği çıkar olabilir mi sizce varsa seğer artar mı yeda bu değer hamileliğe yakın mı lütfen cevap yazın

kızlar benimde tahlil sonucum1,89 çıktı bende doktora sorucam ve adet olmazsam tekrar test yapıcam..........

kızlar ben adetime 5 gün kala yaptırdığım testte 2.00 çıktı. negatif diyerek ümidimizi kestik adet olacağım gün yaptığım idrar testinde çok silik 2. çizgiyi gördüm delirdim. adetim 2 gün gecikti sonuç 64 çıktı. 4 gün sonra 360 çıktı. şimdi cumartesiyi bekliyorum. rüyameleğim bence hiç moralini bozma adetinin gecikmesini bekleinşallah hamilesindir

merhaba ben adetim 2 gün geçtikten sonra abartarak 3 tane eczane testi yaptım üçüde silik biraz ama pozitif çıktı. dünde gittim kan tahlili yaptırdım. sonuç 88.76 çıktı. ama ben neden hala inanamıyorum?

zeynebım hala neden ınanmıyorsun canım degerınde yüksek maşaallah allahım tamamına erdırsın rüyamelegım inşaallah hamılesındır canımm tüm kalbimle diliyorum a.s. :asigim:

sen benim bildiğim hülya aydın mısın beni hatırlıyor musun şekerlik ben

bilmem galiba çok şaşkın olduğum için hala inanamıyorum.pazartesi bi doktoru göreyim işallah o zaman evet ben haileyim diye bağıracağım..

cnm benimde 2 nisandı son reglim 16 nisanda hcg yaptırdım bulgu:1 referans değeri:0-5,3 çıktı hiçbirşey anlamadım sonuçtan.hastaneden negatif dediler ama var gibi geliyor bana .umarım vardır rüya meleğim nekadar var regline ?? allah yardımcın olsun hepiniz için dua ediyorumm.beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…