- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
ya beta hcg sonucu 1.00 referans ağırlığı 0-2,6 daha adetime 6 var sizce nedemek bu sonuç bilgisi olan varmı??:uhm:
arkadaşlar merhaba... benimde de adetim 3 gün gecikmişti.gidip kan testi yaptırdım ama kafam biraz karıştı anlayamadım.sonuç 17.06 çıktı sizce ne anlama geliyor? Referans degerlerimde <5.3mlU/mL gebe olmayanlar <=7.0 mlU/mL postmenepoz yazıyor 3. hafta 4. hafta diye devam ediyor... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
arkadaşlar merhaba... benimde de adetim 3 gün gecikmişti.gidip kan testi yaptırdım ama kafam biraz karıştı anlayamadım.sonuç 17.06 çıktı sizce ne anlama geliyor? Referans degerlerimde <5.3mlU/mL gebe olmayanlar <=7.0 mlU/mL postmenepoz yazıyor 3. hafta 4. hafta diye devam ediyor... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
selam,
adetin 3 gun geciktiginde bhcg degerinin daha yuksek olmasi beklenirdi.
Ama yumurtlaman daha gec olabilir ve bu da degerlerinin dusuk olmasinin nedenidir belki. Ama diger bir ihtimalde biyokimyasal gebelik ki sadece kanda bhcg yukselip sonra duser.
En iyisi 2 gun sonra teniden yaprie bhcgni, 2ye katlarsa ohhhhhhhhh
hadi hayirlisi olsun insallah
kız dıpp dur bak bende bugun yaptırdım yazayım bi yorumla şöle yazayım pek anlamam ama sonuç 0.100 ne demek oluyosa
kız dıpp dur bak bende bugun yaptırdım yazayım bi yorumla şöle yazayım pek anlamam ama sonuç 0.100 ne demek oluyosa
Merhaba arkadaşlar bugün benim adetimin 21.günü ve beta hcg 2.1 çikti bu durumu yaşayan var mi adetime daha var ama çok şaşirdim hep 0.100 çikiyodu öncelerii
arkadaşlar meraba burda kimse yokmuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?