beta hcg lütfen yardımmm..!!

canım seni korkutmak istemem ama bende de benzer bir durum olmuştu. gebelik kesesini görmüştük fakat kalp atışlarını ve bebeği göremedik. 7. haftaya kadar beklemiştik ama maalesef sonra zaten kanamam başladı ve düşük yaptım. ama ben böyle söyledim diye sen sakın endişelenme. benim artışlar seninkine göre çok daha yavaştı. seninki fena değil aslında. tabi sen klasik 2 ye katlamasını bekliyorsun ama bazılarında katlamayabiliyormuş. 1.5 katı da normal diye biliyorum. düzelebilir yani. doktorunla iyice konuş onun görüşleri daha önemli tabi. ama stres yapma sakın.

canım beta hcg değerin 2 veya 2 den fazla katlaması gerekiyor.tabi 48 saatte bir.bebeğimi gördünüz keseyimi inşallah boş gebelik değildir.arakadaşımın 160 dan 180 e falan yükselmişti.yani boş gebelikti.

arkadaşlar merhaba... benimde de adetim 3 gün gecikmişti.gidip kan testi yaptırdım ama kafam biraz karıştı anlayamadım.sonuç 17.06 çıktı sizce ne anlama geliyor? Referans degerlerimde <5.3mlU/mL gebe olmayanlar <=7.0 mlU/mL postmenepoz yazıyor 3. hafta 4. hafta diye devam ediyor... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

değerin biraz düşük ama hamişsin. sana tavsiyem 2 gün sonra yeniden yaptır eğer 17.06 çıkan sonuç 2ye katlanıyorsa sorun yok demektir hayırlı olsun a.s.

Selam,
adetin 3 gun geciktiginde bhcg degerinin daha yuksek olmasi beklenirdi.
Ama yumurtlaman daha gec olabilir ve bu da degerlerinin dusuk olmasinin nedenidir belki. ama diger bir ihtimalde biyokimyasal gebelik ki sadece kanda bhcg yukselip sonra duser.
En iyisi 2 gun sonra teniden yaprie bhcgni, 2ye katlarsa ohhhhhhhhh
Hadi hayirlisi olsun insallah

ama cnm ben kan testi yaptirdim 2 saat snra adet oldum bide o war... Deilim galiba ya

Merhaba arkadaşlar bugün benim adetimin 21.günü ve beta hcg 2.1 çikti bu durumu yaşayan var mi adetime daha var ama çok şaşirdim hep 0.100 çikiyodu öncelerii

Merhaba arkadaşlar bugün benim adetimin 21.günü ve beta hcg 2.1 çikti bu durumu yaşayan var mi adetime daha var ama çok şaşirdim hep 0.100 çikiyodu öncelerii

Reyyan, seni yaniltmak istemem ama 2.1 de pek anlamli degi maalesef. bhcgnin 5 in uzerinde olmasi gerekiyor gebelik icin.

bhcg yoksekken adet gorduyseniz biyokimyasal gebelik denen sey basiniza gelmis olabilir. Anlami fizyolojik olarak gebe degilsiniz sadece kanda degeri yukselmis ama yeterli seviyede degil.
Haa 2 gunde bir 2 ye katlamasi herseyin yolunda oldugu anlamina geliyor. Eger artis var am 2 gunde bir 2 ye katlamiyorsa Allah korusun ama ds gebelik demektir hemen doktora...Acil durum
Yuksek b hcg dusmeyebaslarsa ama oyle 5-15 falan diil 600-700lerden duserse bu da maalesef dusuk yaptiniz anlamina gelebilir.
Ama benim size onerim biraz sabirli olun, bhcg ve idrarda gebelik testi icin adetinizin gecikmesini bekleyin yoksa kafa karisikligi, uykusuz gecler, huzursuzluktan baska bir seye yaramiyor.....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…