beta hcg lütfen yardımmm..!!

canım adetine daha 6 gün varsa neden yaptırdın ki testi anlamadım evet 2 gün sonra felan biraz daha yükselirse iyi haber olabilir.ben düşük yaptıksan sonra dr değerin sıfıra inmesi gerek demişti yani parça kalmışsa diye eğer bilmiyorum ümitlendirmekte istemem ama eğer hamişlik olmasaydı 0,100 gibi değer çıkması gerekiyodu bence ama sen yinede adetini bekle derim

kızlarr az önce test yaptımm idrar testi ikinci çizgi çokk silik çıktı adetime 3 gün var fikri olan varmıı???

tebriklerrrr... darısı bizlere inşş.. kutlarım canım.. Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin..

kızlar benim transferin 12 inci günü 326 çıkmış.ikiz gebelik neye göre belli oluyor bilgisi olan varmı acaba

arkadaşlar bende adetıme 2 gun kala kan testı yaptırdım hcg 51.27 cıktı sızce ıyımı bu deger

açelya eee hamilesin canım sen o zaman ya ....yaptırdığın yer bişi demedimi...alla alla:uhm: ben ugün yaptırdım daha elimde rakam aralığı var sen hamilesin canım :teytey:

açelya eee hamilesin canım sen o zaman ya ....yaptırdığın yer bişi demedimi...alla alla:uhm: ben ugün yaptırdım daha elimde rakam aralığı var sen hamilesin canım :teytey:
doktora gözuktum hamılesın dedı ya su dıs gebelık kımyasal gebelık dye bıseyler falan duydum aklıma boyle seyler getırmek falan ıstemıyorum aslında bıde bısey sorcam bazen karnımın ıçınde kasılmalar falan hıssedıyorum acaba rahım buyuyomus cocugun tutunabılmesı ıçın ondanmıdır

Canım,

Bende seninle aynı durumdayım.İlişkiden 8 gün sonra hcg 3.54 11.gun 39.88 12 gün 63.53 cıktı ama hafif lekelenme oldu bende cok korktum dr degerlerin düşmezse hamilesin düşerse kimyasal gebelik dedi.

Canım,

Bende seninle aynı durumdayım.İlişkiden 8 gün sonra hcg 3.54 11.gun 39.88 12 gün 63.53 cıktı ama hafif lekelenme oldu bende cok korktum dr degerlerin düşmezse hamilesin düşerse kimyasal gebelik dedi.
canım ınsallah dusmez degerlerın ben 2 gun once hem ıdrar hemde kan tahlılı yaptırdım ıdrarda sılık cıkınca kan tahlılı yaptırdım bugun adet olmam gereken gun yıne ıdrar testı alıp yaptım ama bu sefer baya bellıydı ıkıncı cızgı kanda beta hcg yukselmemıs olsa ıdrardada yukselme olmaz dımı....

Evet cnm,

İdrar testlerinde özellikle ucuz testlerde beta hcg 100 civarı olunca cıkıyor.Senin dr hiç birsey soylemedimi.

kızlar slm bende dün yaptırdım kan testini sonuç 3,2 çıktı adetime daha 7 gün var doktorum yaptırmamı istediği için yaptırdım sonuç ne sizce dr kesin bişe demedi
çok merak ediyorum

merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım bende 11 gün önce tüp bebek yaptırdım 8gün dayanamadım test yaptırdım 10.9 çıktı sizce ne anlama geliyo sabahta idrarda yaptım çizginin biri belirgin biri biraz silik gibi bana yardımcı olurmusunuz
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…