N
n_hep gül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
bilmem galiba çok şaşkın olduğum için hala inanamıyorum.pazartesi bi doktoru göreyim işallah o zaman evet ben haileyim diye bağıracağım..
kızlarr az önce test yaptımm idrar testi ikinci çizgi çokk silik çıktı adetime 3 gün var fikri olan varmıı???
merhaba ben adetim 2 gün geçtikten sonra abartarak 3 tane eczane testi yaptımüçüde silik biraz ama pozitif çıktı. dünde gittim kan tahlili yaptırdım. sonuç 88.76 çıktı. ama ben neden hala inanamıyorum?
kızlarr az önce test yaptımm idrar testi ikinci çizgi çokk silik çıktı adetime 3 gün var fikri olan varmıı???
arkadaşlar bende adetıme 2 gun kala kan testı yaptırdım hcg 51.27 cıktı sızce ıyımı bu deger
doktora gözuktum hamılesın dedı ya su dıs gebelık kımyasal gebelık dye bıseyler falan duydum aklıma boyle seyler getırmek falan ıstemıyorum aslında bıde bısey sorcam bazen karnımın ıçınde kasılmalar falan hıssedıyorum acaba rahım buyuyomus cocugun tutunabılmesı ıçın ondanmıdıraçelya eee hamilesin canım sen o zaman ya ....yaptırdığın yer bişi demedimi...alla alla:uhm: ben ugün yaptırdım daha elimde rakam aralığı var sen hamilesin canım :teytey:
doktora gözuktum hamılesın dedı ya su dıs gebelık kımyasal gebelık dye bıseyler falan duydum aklıma boyle seyler getırmek falan ıstemıyorum aslında bıde bısey sorcam bazen karnımın ıçınde kasılmalar falan hıssedıyorum acaba rahım buyuyomus cocugun tutunabılmesı ıçın ondanmıdır
canım ınsallah dusmez degerlerın ben 2 gun once hem ıdrar hemde kan tahlılı yaptırdım ıdrarda sılık cıkınca kan tahlılı yaptırdım bugun adet olmam gereken gun yıne ıdrar testı alıp yaptım ama bu sefer baya bellıydı ıkıncı cızgı kanda beta hcg yukselmemıs olsa ıdrardada yukselme olmaz dımı....Canım,
Bende seninle aynı durumdayım.İlişkiden 8 gün sonra hcg 3.54 11.gun 39.88 12 gün 63.53 cıktı ama hafif lekelenme oldu bende cok korktum dr degerlerin düşmezse hamilesin düşerse kimyasal gebelik dedi.
canım ınsallah dusmez degerlerın ben 2 gun once hem ıdrar hemde kan tahlılı yaptırdım ıdrarda sılık cıkınca kan tahlılı yaptırdım bugun adet olmam gereken gun yıne ıdrar testı alıp yaptım ama bu sefer baya bellıydı ıkıncı cızgı kanda beta hcg yukselmemıs olsa ıdrardada yukselme olmaz dımı....
doktorum hamılesın dedı ama sımdı daha cok yenı ultrasyonda baksakta bısey gozukmez dedı 10 gun sonra bıdaha cagırdıEvet cnm,
İdrar testlerinde özellikle ucuz testlerde beta hcg 100 civarı olunca cıkıyor.Senin dr hiç birsey soylemedimi.
slm canım neoldu durumun ınsallah hersey yolundadırCanım,
Bende seninle aynı durumdayım.İlişkiden 8 gün sonra hcg 3.54 11.gun 39.88 12 gün 63.53 cıktı ama hafif lekelenme oldu bende cok korktum dr degerlerin düşmezse hamilesin düşerse kimyasal gebelik dedi.
slm canım neoldu durumun ınsallah hersey yolundadır
benımde adetım bugun 5 gun gectı canım sız keseyı gördünüzmü ben dun doktora gıttım ustten baktı tam net gözukmedıSaol cnm,
Adetim 5 gün geçti adetten 1 gün önce yaptırdım 333 cıktı.Yani kesin hamileyim.Sen de durum ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?