beta hcg lütfen yardımmm..!!

Aybüke tekrar beta hcg baktir belki üzerine görmüşsündür.yada kimyasal gebeliktir.beni 19 idi 10 gün sonra 3890 oldu.inşallah hamişsindir.

her zamanki gibi adet gördüm ama 3 gün gecikmeliydi testi yaptırdım 2 saat snra oldum.ama 17.06 bi hamileleik var dimi peki o nasıl oluyo anlamadım

benim arkadaşım adet oldu normal zaman geçtikten 4 gün sonra tekrar kanama başladı beta hcg baktık 70 çıktı ama o an düşük yapıyordu. yani biyokimyasal gebelik oluyor sadece hormon bir an için yükseliyor sonrada hızla düşüyor.

walla o değere göre var gibi ama çok yeni ,tabi sağlıklı değilse vücut zaten heme atarmış onu,sen bi test yaptırda canım kesin sonucu al bence

arkadaşlar çok acil bişey sorucam lütfen biliyorsanız cvp yazarmısınız
ben geçen ay hsg (rahim filmi) çektirdim. ve filmden sonra antibiyotik kullandım. bu ay da adetim 2 gün gecikti. dün zeynep kamilde kanda gebelik testi yaptırdım. beta hcg 168. normal sınırlar 0-5 arası.
kanda hamilelik çıktı. dün hamiştim kızlar kocam filan bi görseniz. fakat bu sabah adet oldum. ve yoğunluk olarak eskisinden filan farklı değil. yani az değil önceki gibi normal oluyorum. daha önce buna benzer bi olay yaşadınızmı veya duydunuzmu. düşük mü yaptım acaba(
yarın tekrar betaya baktırıcam

bence yarın test yaotırmayı bekleme bugün hemen bir doktora git.hiç vakit kaybetme

dün gittim tekrar kan testi yapmak için bugün çağırdı.. gün aşırı ikiye katladığı için değer daha iyi anlaşılırmış.. bugün gidiyorum tekrar..benim tahminim erken düşük yaptım sanırım bu kimyasal gebelik dedikleri şey varya neyse anlayacağız.. yarın yazarım kızlar ..ilginiz için ayrıca tşk.ler

cnm bende aynı senin gibi oldum ama benim değerim düşüktü 17.6 çıkmıştı.testi yaptırdım sonrasında adetimi grdüm çok üzüldüm bende rahim filmi çekilmiştim acaba ondan dolayımı falan ama ne doktora gittim ne bişi allah ne zaman verirse hiç kafana takma herşeyin zamanı var ama belki üstüne görürsün o ayrı herşey gönlünce olsun....
a.s.

merhaba sorunun cevabını buldun mu bilmiyorum ama bende hemen hemen aynı durumdayım.ama bence gününün geçmesini bekle.söylediğin değer gebelik yok demek.benim 2 gün var.2 gün önce testi yaptırdım sonuç 5.9 du ben tama dedim ama doktorum sınırda dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün yaptık sonuç 1.0 şok oldum ama malesef durum bu şimdi adetimin geçmesini bekleğeceği tabi geçerse. bence sende bekle.sevgiler...

mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…