Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığın içinDediğim gibi yumurtlama üzerinden 14 gün geçince adet olursun normalde, geç yumurtlama olduysa adetin de gecikebilir yani. 10 mayıs yumurtlamaysa beklenen adet tarihini 24 mayıs gibi düşünebilirsin
Benim bir buçuk ay gecikti yinede ne kanda ne idrarda çıktı 45 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştim 7+4te kalp atışı durdu kürtaj oldumKızlarr Günaydın
Benzer durum yaşayan lütfen yanıtlssın
15 mart kürtaj
(Bebeğim kalp atışı alamadım 9 +5)
Kızlar 10 mayıs yumurtalama (20. Gün yumurlama) pik değerlendirdik
Öncesi ve sonraki günleri
Bat 4 gün gecikti.
2 gün önce test yaptım 1,33
Hiç gecikmem olmazdı
(20. Gün yumurladım)
Evet hanımefendi ama kürtaj olmussunuz belki bu durum geç yumurtlamaniza sebep oldu ve bu yüzden de geç adet olacaksiniz. Önceden de mi 20. Günü yumurtluyordunuz?Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için
Kafam karıştı :)
Yumurtlama her kadında aynı olmayabilir
Lakin adetbtarihinde hiç aksama olmazdı beklenen adet tarihinde
Bugüne kadar hep saat gibi gününde olur.du
Açıkcası telefondaki uygulamadın ilerledim bugüne kadarEvet hanımefendi ama kürtaj olmussunuz belki bu durum geç yumurtlamaniza sebep oldu ve bu yüzden de geç adet olacaksiniz. Önceden de mi 20. Günü yumurtluyordunuz?
16. Gün yumurtladiginda kaç gün sonra öğrenmiş oldun yani? Uygulamada da zaten yumutladiktan 14 gün sonra adet gözüküyordur. Sen bu ay daha geç yumurtladin dolayısıyla adet tarihin değişmiş oldu. Hep 20de yumurtlayip 8 gün sonra adet oluyorum diyorsan o zaman sen haklısın. Ama bundan da emin değilsin. O yüzden sen 14 ekle adet tarihini hesapla. Bence 24-25 gibi falan beklenen adet tarihin.Açıkcası telefondaki uygulamadın ilerledim bugüne kadar
Aralık ocak ayında ovülasyon kullanmaya başladım.
16. Gün yumurtalama olmuş ocakta.
Sonra hamile kalmıştım
Kürtaj sonrası bir adet gördüm sonrası yumurtlama takibinde 20. Günü gördü
Yani 10 mayıs
16. Gün yumurtladiginda kaç gün sonra öğrenmiş oldun yani? Uygulamada da zaten yumutladiktan 14 gün sonra adet gözüküyordur. Sen bu ay daha geç yumurtladin dolayısıyla adet tarihin değişmiş oldu. Hep 20de yumurtlayip 8 gün sonra adet oluyorum diyorsan o zaman sen haklısın. Ama bundan da emin değilsin. O yüzden sen 14 ekle adet tarihini hesapla. Bence 24-25 gibi falan beklenen adet tarihin.
Hayırlısı olsun umarım hamilelik oluşmuştur33. Gün sonra öğrenmiştim
23 ocak ovülasyon pik- 9 Şubat pozitif
Evet en mantıklısı beklemek
Çünkü ovülasyon ile daha evvelin takibi yok tek done ocak ayı ve buay
Hayırlısını bekleyelim
Benim adet günüm 8 Mayıs bitti 17 Mayıs yumurtlama gösterdi, ama 8 Mayıs ile 17 Mayıs arası hep doğurgan dönem olarak gösterdi.Dediğim gibi yumurtlama üzerinden 14 gün geçince adet olursun normalde, geç yumurtlama olduysa adetin de gecikebilir yani. 10 mayıs yumurtlamaysa beklenen adet tarihini 24 mayıs gibi düşünebilirsin
Benim adet günüm 8 Mayıs bitti 17 Mayıs yumurtlama gösterdi, ama 8 Mayıs ile 17 Mayıs arası hep doğurgan dönem olarak gösterdi.
Batıma 8 gün var siz ce ne zaman test yapmalıyım?
17 Mayıs olarak gösterdi evet ama bende tam emin olmadığımı için o haftayı aslında bir arayla hep değerlendirdim.aslında ovulasuon almak istedim ama bı ayda geçsin eğer regl olursam ona göre bi daki ay o şekilde takip ederim diye düşünmüştümUygulama 17 mayıs gösterdi diye yumurtlamanın o zaman olduğunu bilemeyiz ovulasyon takibi yapman daha iyi olur ama adet tarihin gelince yap bence testi ya da 1 2 gün geçince, daha net sonuç alırsın erken yapınca negatif çıkabiliyor
Gün aşırı değerlendirdiyseniz belki de tutmuştur hayırlısı olsun17 Mayıs olarak gösterdi evet ama bende tam emin olmadığımı için o haftayı aslında bir arayla hep değerlendirdim.aslında ovulasuon almak istedim ama bı ayda geçsin eğer regl olursam ona göre bi daki ay o şekilde takip ederim diye düşünmüştüm
Ovülasyon testi ile mi ilerliyorsunuzBenim adet günüm 8 Mayıs bitti 17 Mayıs yumurtlama gösterdi, ama 8 Mayıs ile 17 Mayıs arası hep doğurgan dönem olarak gösterdi.
Batıma 8 gün var siz ce ne zaman test yapmalıyım?
Bir kaç gündür sol karnımda batmalar böyle böyle ara ata ağrı girmeler vardı, hala da karın bölgemde böyle çok tatlı sancılanmalar oluyor bacaklarım çok ağrıyor damlalarım çıkacak şekilde ara ara da kaşık bölgelerimde ağrı oluyor. 3 aylık evliyim biliyorım yeniyim ama çok istediğim için ister istemez her ay bu düşünceye kapılıyorum. Hayırlısı ile bakalımGün aşırı değerlendirdiyseniz belki de tutmuştur hayırlısı olsun
Hayır, regl takvimleri olur ya hep onlara baktım dediğim gibi ovülasyon bu ay kullanacağım bakalım, daha yeni evliyim ger fırsatı değerlendirmeye çakışıyorum ve çok sabırsızımOvülasyon testi ile mi ilerliyorsunuz
Birde benim gibi sabırsız davranmayın yıpratıyor:)
Adet tarihi bekleyin
Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsinBir kaç gündür sol karnımda batmalar böyle böyle ara ata ağrı girmeler vardı, hala da karın bölgemde böyle çok tatlı sancılanmalar oluyor bacaklarım çok ağrıyor damlalarım çıkacak şekilde ara ara da kaşık bölgelerimde ağrı oluyor. 3 aylık evliyim biliyorım yeniyim ama çok istediğim için ister istemez her ay bu düşünceye kapılıyorum. Hayırlısı ile bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?