E evolievo Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2024 312 93 18 35 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #21 osmb .!.: Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin Ama lütfen ovülasyon yesti ile ilerleyin Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım umarım bu ay bakalım sonuç negatif olursa ona göre ilerleyeceğim
osmb .!.: Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin Ama lütfen ovülasyon yesti ile ilerleyin Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım umarım bu ay bakalım sonuç negatif olursa ona göre ilerleyeceğim
O osmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2024 25 4 1 40 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #22 evolievo .!.: Öyle yapacağım umarım bu ay bakalım sonuç negatif olursa ona göre ilerleyeceğim Genişletmek için tıkla... Ben hata yaptım geç başladım Telefondaki uygulamaya göre hatekwt ettim hep kullanmaya başladığım 2. Ay pozitif gördüm
evolievo .!.: Öyle yapacağım umarım bu ay bakalım sonuç negatif olursa ona göre ilerleyeceğim Genişletmek için tıkla... Ben hata yaptım geç başladım Telefondaki uygulamaya göre hatekwt ettim hep kullanmaya başladığım 2. Ay pozitif gördüm
E evolievo Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2024 312 93 18 35 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #23 osmb .!.: Ben hata yaptım geç başladım Telefondaki uygulamaya göre hatekwt ettim hep kullanmaya başladığım 2. Ay pozitif gördüm Genişletmek için tıkla... Peki sende nasıl belirtiler vard, birde bu ovülasyon testlerinin markaları mı oluyor hangisi alınmalı?
osmb .!.: Ben hata yaptım geç başladım Telefondaki uygulamaya göre hatekwt ettim hep kullanmaya başladığım 2. Ay pozitif gördüm Genişletmek için tıkla... Peki sende nasıl belirtiler vard, birde bu ovülasyon testlerinin markaları mı oluyor hangisi alınmalı?
O osmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2024 25 4 1 40 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #24 evolievo .!.: Peki sende nasıl belirtiler vard, birde bu ovülasyon testlerinin markaları mı oluyor hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Adetim gecikmişti çok sık idrar vardı Trenyoldan aldm Laboquik ovülasyon testi kullanıyorum
evolievo .!.: Peki sende nasıl belirtiler vard, birde bu ovülasyon testlerinin markaları mı oluyor hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Adetim gecikmişti çok sık idrar vardı Trenyoldan aldm Laboquik ovülasyon testi kullanıyorum
E evolievo Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2024 312 93 18 35 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #25 osmb .!.: Adetim gecikmişti çok sık idrar vardı Trenyoldan aldm Laboquik ovülasyon testi kullanıyorum Genişletmek için tıkla...
osmb .!.: Adetim gecikmişti çok sık idrar vardı Trenyoldan aldm Laboquik ovülasyon testi kullanıyorum Genişletmek için tıkla...
E evolievo Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2024 312 93 18 35 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi osmb #26 Anladım çok teşekkürler