Beta hcg oranı düşük mü

elifcan1570

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
87
30
18
29
Arkadaşlar forumda okuduğum kadarıyla adeti 7 8 gün geçenlerin beta hcgsi 1000 küsürlerde hep . Benim de 7 gün geçti dün kan testi verdim 230 çıktı. Değer bana çok düşük geliyor vesvese yapıp duruyorum . Bu neyden kaynaklı olabilir geç döllenme olabilir mi acaba ondan mı böyle düşük?

Geç döllenme olabilir. Dış gebelikte olabilir.
Bence yine de bir doktora gitmekte fayda var. Bu değerle ultrasonda görünmez muhtemelen tekrar HCG isteyip artışı takip etmek isteyeceklerdir.

Normal şartlarda adet düzensizliğiniz var mıydı yani günü gününe mi olur yoksa 5-6 gün gecikme olur muydu?

Eğer normalde gecikmeniz olmuyorsa beklediğiniz tarihten 7-8 gün geçtiyse bu çocuk ya Geç döllenme yani 5-6 gün önceki ilişkiden olmuştur. Dış gebeliği düşündüren neden ise dış gebelikte embriyo tüpte olduğu için daha yavaş gelişiyor ve HCG daha yavaş artıyor.
Ben beklenen adetin 11 günü 200 küsür ile dış gebeliği öğrenmiştim ama ben de 11 gün boyu adet kanaması gibi kanama ve ağrı vardı.
Sizi üzmek ya da korkutmak gibi bir amacım yok sadece iki gün sonra tekrar kan verin sonuç 400'lere çıktıysa sıkıntı yok hayırlı olsun çıkmadıysa da ona göre önlem alınır

Adetim aşırı düzenlidir benim 1 gün bile gecikmez. Yumurtlama dönemim geçtikten sonra afedersiniz ama korunmasız sadece 1 gün geçirdik o zaman mi oldu yani yumurtlama günümde olmayıp siz dış gebeliginizi nasıl anlamıştınız kanama ve agridan mi ? Bende hicbirsey yok leke bile sadece biraz akintim var

Ve dün üstten baktı keseyi goremedi sonra kan testi istedi işte dedim zaten çok küçük su an üstten ultrosanla çıkması imkansız. Ama doktor rahminde kalinlasma var dedi bu iyi birsey mi ? Doktora soramadım insanın yüzüne böle bakmıyorlar aklımdaki hiçbir soruyu soramadım

İki gün sonra tekrar kan testi verin eğer 2 katına çıkarsa bı sorun yok demektir

Benim adet olmam gereken tarihte adet oldum ama gün geçtikçe ağrım artmıştı ve mide bulantım koku hassasiyetim falan coktu.
Gören hamile misin bu belirtiler ne diyordu.
En son 11. Gün kanama hâlâ devam edince idrar tahlili yaptım. Çift çizgi çıktı sonra tahlil 280 falandı. Doktor kanamayla düşük yapiyorsun dedi. Ama değer düşmeden düzensiz devam etti derken embiryoyu tüpte görünce tedavi süreci başladı.
Umarım sizin geç döllenmedir.adete yakın tekrar yumurtlama olmuş olabkir
Tek ilişkiyle doğum yapan tanıdıklarım da var

O değer üsten görünmez.
Rahim kalınlaşması da hem gebelik hem adet belirtisi. Şuan sizin tek yapacağınız 2 gün beklemek

Çok iyi anladım size de çok çok geçmiş olsun benim şu an yapmam gereken 2 sonra tekrar test vermek ve değerin arttığını görmek . Peki inşallah değer atarsa bu testi surekli 2 günde bir tekrarlamak zorunda mıyım çok yıpratıcı birsey bu süreç ne kadar daha tekrarlanmalı?

Teşekkür ederim. İki günde bir test veriyorsunuz zaten kese göründükten sonra teste gerek kalmıyor

Kizlar selam.benimde iliskiden itibaren 10.gunun hcg 8.41 cikti ovulasyom testiyle yaptik o yuzf3n gunu belli.ama cok dusuk degilmi korkuyorum

Benimde adetim dört gün gecikti kan verdim 463 çıktı değerim normal mi

Ya merhaba benimde adet tarihinden 8 gun gecti değer 73.99 adet 2gun gecikti daha sonra 3 gün kahverengi akinti diğer günler pıhtıli yoğun kanamam oldu dün doktora gittim doktor alttan ultrasonla falan baktı karin içi kanama yok dedi lekelenme var sadece dedi ama benim kanamam adet gibi devam ediyor pazartesi ultrason bakarız yine değer yukseliyormu düşüyor mu bakarız dedi dis gebelikte olabilir dedi Bu beni çok korkutuyor sol kaşığı da ara ara 5 dakikalık ağrı oluyor bacağıma vuruyor ağrı dis gebelik olsa görmezmiydi dis gebelik geçirmiş olsam ne kadar süre sonra yeniden gebe kalabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…