Beta HCG referans aralıkları..

Canım en son dün sabah gittim(adetim 8 gün geçti) 5+2 olmuştu ve beta HCG 14000 gibi biseydi galiba. Bizde de pek çevre de ikiz yok sadece yengem ve dayımın kızı ikiz hamile kaldılar ikisi de dogumdan önce kaybettiler ama doktor ille çevrede kesin olucak diye bişey yok nasip dedi

Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısı olsun iki olursa da güzel olur gönlüne göre versin Allah Bende pazartesi gideceğim sanırım kese görünmez daha herşey yolunda olur inşallah

Canım amin inşallah rabbim ikimizinde gönlüne göre versin şimdi senin Perşembe 1400 küsür çıkmış ozaman pazartesiye 6000 civarı olur kesin gözükür kese merak etme benim 2200 iken karından ultrasonla doktor minikde olsa keseyi gördü cnku

Bak canm değerim 2200 iken karından minikte olsa gördü doktor

Eklentiler

• IMG_20230227_203208.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 78
Amin canım benim Umarım gözükür senin ilk gebeliğin mi acaba benim karnımda kramplar giriyor ara ara senin ne gibi belirtilerin vardı peki

Amin canım benim Umarım gözükür senin ilk gebeliğin mi acaba benim karnımda kramplar giriyor ara ara senin ne gibi belirtilerin vardı peki
İlk sayılır canm. Üç kere kimyasal bir kere dış gebelik geçirdim ama hiç birinde tabi kese dahi goremedim. Sağlıcakla doğarsa inşallah ilk bebeğim olucak

Canm inanır mısın hiç belirtim olmadı. Mide bulantısı aşiri göğüs hassasiyeti falan diyorlar ama bende hiç biri olmadı. Sadece üç gündür çok az kahverengi leke geliyor umarım kanamaya falan dönüşmez

İlk sayılır canm. Üç kere kimyasal bir kere dış gebelik geçirdim ama hiç birinde tabi kese dahi goremedim. Sağlıcakla doğarsa inşallah ilk bebeğim olucak
Bende ocakta kimyasal gebelik geçirdim şimdi de korkuyorum kese görünmezse değerim düşerse kanamam olursa diye allahım sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz

Benim de çok hafif göğüslerim şiş birde kaşık ağrım karın kramplarım var hiç korkma canım ablamda hamile şuanda senin gibi oldu bir kaç defa yerleşme kanaması dedi şimdi 17 haftalık oldular içini ferah tur

Bende ocakta kimyasal gebelik geçirdim şimdi de korkuyorum kese görünmezse değerim düşerse kanamam olursa diye allahım sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
Korkma hiç canm için rahat olsun ben üç kimyasal geçirdim o konuda tecrübeliyim. Kimyasal olsaydı değerin bukadar yüksek çıkmazdı emin ol. En fazla 300-400 oluyor sonra hemen düşüyor. Ve kimyasal da adetin en fazla iki üç gün geçince hemen kanama başlıyor korkma kimyasal değil insallah bebisini goruceksin çok yakında

Amin canım sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza 1 martta adet olmam gerekiyordu çok şükür olmadım şuanda birşey yok bakalım pazartesi doktora gidince ne diyecek hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun sağlıkla kucağımıza alalım aminnn Sen ne kadarlık evlısın canım

Ben 5 senelik evliyim canm sen

Aslında benim hikayem çok karışık 5 senelik evliyiz eşimle. Evliliğimizin ikinci ayında beynimde 2 cm bi tümör olduğunu öğrendik. Gittiğimiz çoğu doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi en sonunda bir doktora denk geldik ve daha çok genç olduğumu ilk önce ilaçla moral motivasyonla belki biraz yol olabilecegimizi söyledi ve 5 sene boyunca araliksiz ilaç kullandım. Tabi bu ilacı kullanırken doktor çocuk olmaması gerektigini eğer hamile kalırsam beynimde ki tümörün daha çok büyüyeceğini söyledi. Bu beş sene icerisin de şans eseri kazara hamileliklerim oldu biri dış gebelik diğerleri kimyasal olmak üzere. Dış gebelik geçirdiğim de hastanede yattım oradaki doktor rahmimde perde olduğunu söyledi. Bir buçuk ay önce beyin emarina girdim mucize bir şekilde doktorum hiç bir şey göremediğini ilginç bir şekilde 5 senedir uğraş verdiğim tümörun bir an da yok oldugunu söyledi. Haliyle artık bebekte düşünebilirsiniz dedi ve doktordan ciktik ben hemen rahimde perde ameliyatıni oldum sonrasında daha 20 gün falan olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim ilk aydan. İnşallah herşey yolunda gider dua et bana da canm

Yaaa maşallah sana canım benim ne kadar güçlüsün tabiki ederim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun bebişin de sen de çok mutlu olun sağlıklı bir ömrümüz olsun bebişlerimizinde bizimde

İnşallah canım ikimizde hayırlı haberlerle dönelim doktordan inşallah. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı doğumlar hayırlı ömürler nasip etsin bizlerede evlatlarımıza da inşallah

kızlar benim 23 şubatta kan testim negatif çıktı 4 martta 294, 7 martta 1271. şu an 3. haftamda olduğumu söyledi doktor. internetteki referans aralıklarına göre bu çok yüksek. bu yüzden endişelendim açıkçası ama doktor biz düşük olmasından korkarız yükseldi diye neden korktun ki dedi güldü. bana akıl verin. bazı yerlerde betanın yüksek çıkması down sendromu olabilir falan yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…