- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Canım en son dün sabah gittim(adetim 8 gün geçti) 5+2 olmuştu ve beta HCG 14000 gibi biseydi galiba. Bizde de pek çevre de ikiz yok sadece yengem ve dayımın kızı ikiz hamile kaldılar ikisi de dogumdan önce kaybettiler ama doktor ille çevrede kesin olucak diye bişey yok nasip dediYaaa bende merak ediyorum burda yorumları okudukça çok mu yüksek kötü birşey mi diye düşünmekten korkmuştum açıkçası yorumun beni sevindirdi canım sağolÇevrem ikiz bebek yok teyzemin olacakmış onlarda tutunamamış babaannemin ded aynı şekilde hayırlısı olsun 5 haftalıkken peki beta değerin kaç çıktı canım
Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısı olsun iki olursa da güzel olurCanım en son dün sabah gittim(adetim 8 gün geçti) 5+2 olmuştu ve beta HCG 14000 gibi biseydi galiba. Bizde de pek çevre de ikiz yok sadece yengem ve dayımın kızı ikiz hamile kaldılar ikisi de dogumdan önce kaybettiler ama doktor ille çevrede kesin olucak diye bişey yok nasip dedi
Bak canm değerim 2200 iken karından minikte olsa gördü doktorGebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısı olsun iki olursa da güzel olurgönlüne göre versin Allah Bende pazartesi gideceğim sanırım kese görünmez daha herşey yolunda olur inşallah
Amin canım benimCanım amin inşallah rabbim ikimizinde gönlüne göre versinşimdi senin Perşembe 1400 küsür çıkmış ozaman pazartesiye 6000 civarı olur kesin gözükür kese merak etme benim 2200 iken karından ultrasonla doktor minikde olsa keseyi gördü cnku
Yaaa maşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza aminBak canm değerim 2200 iken karından minikte olsa gördü doktor
İlk sayılır canm. Üç kere kimyasal bir kere dış gebelik geçirdim ama hiç birinde tabi kese dahi goremedim. Sağlıcakla doğarsa inşallah ilk bebeğim olucakAmin canım benimUmarım gözükür senin ilk gebeliğin mi acaba benim karnımda kramplar giriyor ara ara senin ne gibi belirtilerin vardı peki
Canm inanır mısın hiç belirtim olmadı. Mide bulantısı aşiri göğüs hassasiyeti falan diyorlar ama bende hiç biri olmadı. Sadece üç gündür çok az kahverengi leke geliyor umarım kanamaya falan dönüşmezAmin canım benimUmarım gözükür senin ilk gebeliğin mi acaba benim karnımda kramplar giriyor ara ara senin ne gibi belirtilerin vardı peki
Bende ocakta kimyasal gebelik geçirdim şimdi de korkuyorum kese görünmezse değerim düşerse kanamam olursa diye allahım sağlıkla ilerlesin gebeliklerimizİlk sayılır canm. Üç kere kimyasal bir kere dış gebelik geçirdim ama hiç birinde tabi kese dahi goremedim. Sağlıcakla doğarsa inşallah ilk bebeğim olucak
Benim de çok hafif göğüslerim şiş birde kaşık ağrım karın kramplarım varCanm inanır mısın hiç belirtim olmadı. Mide bulantısı aşiri göğüs hassasiyeti falan diyorlar ama bende hiç biri olmadı. Sadece üç gündür çok az kahverengi leke geliyor umarım kanamaya falan dönüşmez
Korkma hiç canm için rahat olsun ben üç kimyasal geçirdim o konuda tecrübeliyim. Kimyasal olsaydı değerin bukadar yüksek çıkmazdı emin ol. En fazla 300-400 oluyor sonra hemen düşüyor. Ve kimyasal da adetin en fazla iki üç gün geçince hemen kanama başlıyor korkma kimyasal değil insallah bebisini goruceksin çok yakındaBende ocakta kimyasal gebelik geçirdim şimdi de korkuyorum kese görünmezse değerim düşerse kanamam olursa diye allahım sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
Amin canım sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza 1 martta adet olmam gerekiyordu çok şükür olmadım şuanda birşey yok bakalım pazartesi doktora gidince ne diyecek hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun sağlıkla kucağımıza alalım aminnnKorkma hiç canm için rahat olsun ben üç kimyasal geçirdim o konuda tecrübeliyim. Kimyasal olsaydı değerin bukadar yüksek çıkmazdı emin ol. En fazla 300-400 oluyor sonra hemen düşüyor. Ve kimyasal da adetin en fazla iki üç gün geçince hemen kanama başlıyor korkma kimyasal değil insallah bebisini goruceksin çok yakında
Ben 5 senelik evliyim canm senAmin canım sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza 1 martta adet olmam gerekiyordu çok şükür olmadım şuanda birşey yok bakalım pazartesi doktora gidince ne diyecek hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun sağlıkla kucağımıza alalım aminnnSen ne kadarlık evlısın canım
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizeBen 5 senelik evliyim canm sen
Aslında benim hikayem çok karışıkAmin canım sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza 1 martta adet olmam gerekiyordu çok şükür olmadım şuanda birşey yok bakalım pazartesi doktora gidince ne diyecek hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun sağlıkla kucağımıza alalım aminnnSen ne kadarlık evlısın canım
Amin inşallah canm rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar göstersin inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize
Yaaa maşallah sana canım benim ne kadar güçlüsün tabiki ederim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun bebişin de sen de çok mutlu olun sağlıklı bir ömrümüz olsun bebişlerimizinde bizimdeAslında benim hikayem çok karışık5 senelik evliyiz eşimle. Evliliğimizin ikinci ayında beynimde 2 cm bi tümör olduğunu öğrendik. Gittiğimiz çoğu doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi en sonunda bir doktora denk geldik ve daha çok genç olduğumu ilk önce ilaçla moral motivasyonla belki biraz yol olabilecegimizi söyledi ve 5 sene boyunca araliksiz ilaç kullandım. Tabi bu ilacı kullanırken doktor çocuk olmaması gerektigini eğer hamile kalırsam beynimde ki tümörün daha çok büyüyeceğini söyledi. Bu beş sene icerisin de şans eseri kazara hamileliklerim oldu biri dış gebelik diğerleri kimyasal olmak üzere. Dış gebelik geçirdiğim de hastanede yattım oradaki doktor rahmimde perde olduğunu söyledi. Bir buçuk ay önce beyin emarina girdim mucize bir şekilde doktorum hiç bir şey göremediğini ilginç bir şekilde 5 senedir uğraş verdiğim tümörun bir an da yok oldugunu söyledi. Haliyle artık bebekte düşünebilirsiniz dedi ve doktordan ciktik ben hemen rahimde perde ameliyatıni oldum sonrasında daha 20 gün falan olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim ilk aydan. İnşallah herşey yolunda gider dua et bana da canm
İnşallah canım ikimizde hayırlı haberlerle dönelim doktordan inşallah. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı doğumlar hayırlı ömürler nasip etsin bizlerede evlatlarımıza da inşallahYaaa maşallah sana canım benim ne kadar güçlüsün tabiki ederim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun bebişin de sen de çok mutlu olun sağlıklı bir ömrümüz olsun bebişlerimizinde bizimde
Amin canımİnşallah canım ikimizde hayırlı haberlerle dönelim doktordan inşallah. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı doğumlar hayırlı ömürler nasip etsin bizlerede evlatlarımıza da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?