- 4 Kasım 2021
- 53
- 45
- 8
- 26
- Konu Sahibi bebeksahibiolmak
-
Yukselir insallah tabii neden yukselmesin. Ben de 354 hcg ile ogrendim en son 1949du. Kese görününce bir daha bakmadi doktor hcgye. Neden yarin veriyorsunuz onu anlayamadim en erken iki gunde bir bakılıyor normalde.kizlar bugun sonucumu ogrenmek icin gittim doktora beta hcg 352 cikti progestron 19'4 yarin tekrar kan vermem lazim hcg yukselmesi gerekiyormus ama progestron normal gebelik gosteriyor dedi rahatladim sizce yukselirmi
dokotr istedi bilemedim ultrasonda dun pek birsey goremedi 3/4 haftalikmisim herhalde oyuzdenYukselir insallah tabii neden yukselmesin. Ben de 354 hcg ile ogrendim en son 1949du. Kese görününce bir daha bakmadi doktor hcgye. Neden yarin veriyorsunuz onu anlayamadim en erken iki gunde bir bakılıyor normalde.
Dün mü yaptırmıştınız tahlili?kizlar bugun sonucumu ogrenmek icin gittim doktora beta hcg 352 cikti progestron 19'4 yarin tekrar kan vermem lazim hcg yukselmesi gerekiyormus ama progestron normal gebelik gosteriyor dedi rahatladim sizce yukselirmi
kani dun verdimYukselir insallah tabii neden yukselmesin. Ben de 354 hcg ile ogrendim en son 1949du. Kese görününce bir daha bakmadi doktor hcgye. Neden yarin veriyorsunuz onu anlayamadim en erken iki gunde bir bakılıyor normalde.
aynenDün mü yaptırmıştınız tahlili?
Tabii doktorunuz nasil derse oyle yapin. Ultrasonda gorunmuyor hcg dusukken 3000 sonrasi net bir sekilde görülüyor tabii cihaza da bagli. 2000ken nokta gibiydi benimki de. Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin.dokotr istedi bilemedim ultrasonda dun pek birsey goremedi 3/4 haftalikmisim herhalde oyuzden
insAllah canim bak resimTabii doktorunuz nasil derse oyle yapin. Ultrasonda gorunmuyor hcg dusukken 3000 sonrasi net bir sekilde görülüyor tabii cihaza da bagli. 2000ken nokta gibiydi benimki de. Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin.
Dün yapılmış tahlil. Bugün sonuç göstermiş. O yüzden yarın tekrar yaptır demiştir doktorTabii doktorunuz nasil derse oyle yapin. Ultrasonda gorunmuyor hcg dusukken 3000 sonrasi net bir sekilde görülüyor tabii cihaza da bagli. 2000ken nokta gibiydi benimki de. Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin.
Anladim zaten sonra geldi testi dun yaptırdığına dair diger mesajiDün yapılmış tahlil. Bugün sonuç göstermiş. O yüzden yarın tekrar yaptır demiştir doktor
Evet beklenen sonucu da yazmis doktorunuz, tebrik ederim tekrardan.insAllah canim bak resimEki Görüntüle 3080362
nasil anlayamadim?Evet beklenen sonucu da yazmis doktorunuz, tebrik ederim tekrardan.
9 Haziran'da kan vereceksiniz ya beklenen degeri yazmis doktorunuz 704 yaziyor ya onu diyorum 352x2=704 2 gunde bir iki katina ya da en az %60 artmali deger.nasil anlayamadim?
2 ye katlamasını beklıyor ya 704 olmalı dıya yazmıs iştenasil anlayamadim?
anladim 704 yukselirse iyimidir?9 Haziran'da kan vereceksiniz ya beklenen degeri yazmis doktorunuz 704 yaziyor ya onu diyorum 352x2=704 2 gunde bir iki katina ya da en az %60 artmali deger.
Evet iyi. Sizin degerinize gore %60lik artisla 563 yapar. %60 artis ve uzeri normal yukselis kabul edildiginden 563 ve ustu cikmali yarin.anladim 704 yukselirse iyimidir?
iyi ozaman sukurler olsun biraz korkuyorum dis gebelik yada kimyasal olabilir diye doktor ztn dedi progestron normal gebelik gosterdiginiEvet iyi. Sizin degerinize gore %60lik artisla 563 yapar. %60 artis ve uzeri normal yukselis kabul edildiginden 563 ve ustu cikmali yarin.
dun kan verdimYukselir insallah tabii neden yukselmesin. Ben de 354 hcg ile ogrendim en son 1949du. Kese görününce bir daha bakmadi doktor hcgye. Neden yarin veriyorsunuz onu anlayamadim en erken iki gunde bir bakılıyor normalde.
Yükselir tabiki canım ben 131 le öğrendim kızımla şimdi 34. Haftamızın içindeyiz Şükür ler olsun...kizlar bugun sonucumu ogrenmek icin gittim doktora beta hcg 352 cikti progestron 19'4 yarin tekrar kan vermem lazim hcg yukselmesi gerekiyormus ama progestron normal gebelik gosteriyor dedi rahatladim sizce yukselirmi
insAllah canim walla sabirsizimYükselir tabiki canım ben 131 le öğrendim kızımla şimdi 34. Haftamızın içindeyiz Şükür ler olsun...rahat ol sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?