beta hcg sonuc

insAllah canim walla sabirsizim
Oo daha yolun var hadi bakalım.. kese için 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftaya denk gelen zamanda gittim devlette grev vardı. Özel e felan gitmedim bekledim inanki 10. Haftaya denk gelen zamana randevu bulabildim. O zaman gördük direk prensesimizi...

Merhaba bugün kan testi verdim beta hcg 1242 çıktı sizce kaç haftalıktır Dr gittiğimde kese görülür mü bu değerde

kizlar bugun sonucumu ogrenmek icin gittim doktora beta hcg 352 cikti progestron 19'4 yarin tekrar kan vermem lazim hcg yukselmesi gerekiyormus ama progestron normal gebelik gosteriyor dedi rahatladim sizce yukselirmi
Ya beta HCG benimde bu gün 0,451 çıktı ama doktorum bekle 2 gün sonra ver dedi tekrar ama başına böyle bir olay gelen var mı acaba
kizlar bugun sonucumu ogrenmek icin gittim doktora beta hcg 352 cikti progestron 19'4 yarin tekrar kan vermem lazim hcg yukselmesi gerekiyormus ama progestron normal gebelik gosteriyor dedi rahatladim sizce yukselirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…