Beta hcg sonucu yardım

Rica ederim. Iki gunde bir takip edin sonuclari. Allaha sukur ben baya bi yol kat ettim okula gidiyorlar simdi. Bugunler gelip gececek zor da olsa kendini uzme yoksa sonra cikiyor acisi
Allah uzun ömürler versin inşallah çocuklarınıza size de benim yaşım küçük aslında ondan da kendime güvenmiyorum normal olarak ve tedaviyle ilerletiyorum gebeliğimi

Allah uzun ömürler versin inşallah çocuklarınıza size de benim yaşım küçük aslında ondan da kendime güvenmiyorum normal olarak ve tedaviyle ilerletiyorum gebeliğimi
Amin hepimizin evlatlarina . Kac yasindasin? Neden tedavi oluyorsun. Herseyin basi moral gercekten. Moralini yuksek tutmaya calis.

Ben depremden 3 ay sonra baska sikayetle doktora gittim bhcg degerim yuksek cikti. Spiral vardi ve yerinde duruyordu ona ragmen olusmus sok olduk tabi cok agladim cunku artik gebelik dusunmuyorum depremin etkisi gecmemis kalici oldugum bi ev yok. Ne oldu tabi dis gebelik denildi kurtaj di surekli doktordu derken dogursam bundan iyiydi denecek seviyeye geldim. Kurtaj olmayacaksan hic isyan etme beterin beteri var guzel kardesim.

Yaşım 20 hayata erken atıldım maalesef kan pıhtılaşması var bende kan sulandırıcı iğne vurmak zorundayım 9 ay boyunca bu beni çok yıprattı hamileliğimde iyi geçmemişti zaten çok zorlandım kendi canıma bile kıymak istedim eşiğinden döndüm şimdi bide bu olursa bilmiyorum nasıl olur
Size ayriyeten çok çok geçmiş olsun çok haklısınız bir güvence olmadan yuva olmadan küçücük çocuğun günahına girmek olmaz bizde de ekonomik olarak zorluklae var oda etkiliyor beni

Geçenlerde bir yazı okumuştum 2 çocuk bakımı daha kolay birbirleriyle oyunlar oynar ama tek çocuk bakımı daha zor sürekli senin eline bakar tarzında. Allah yardımcın olur sıkma canını. Allah nasip ettiyse onun sabrını da verir.

Ah canim daha cok kucuksun. Sen hic uzulme genceciksin daha halledebilirsin. Yardim alabilecegin kimse yok mu? Oncelikle bu cana kiyma meselesini at bakalim bi kenara. Ailecek canimizla sinandik 6 subatta kesinlikle kolay birsey degil aklini basina al bu konuda. Yapamayacaksan kesinlikle karsiyim ama kurtaja basvurman gerekir kendi hayatini kendin biliyorsun ona gore planini yap lutfen

Ailemden uzakta yaşıyorum ha diyince gelemiyorlar malesef eşim istiyor ama sadece istiyor yani hamileliğim de hayatımı zindan etmişti bana yaşayan ölü gibiydim resmen kürtaja bende karşıyım ama eğer o çocuğuma iyi bir gelecek sağlayamıcaksam iyi bir anne olamıcaksam ne önemi var ki

Kafası rahat güzel bir hayatı olan insanlar için evet bu doğru bir karar ama maalesef hayat herkese adil davranmıyor ne yazık ki

Hiç üzülme canım benim kızım 3 aylıktı hamile kalmışım düşün aralarında tam 1 sende yok . Şükür ki oğlum dogdu. Kaynanamda yardım etti buyuttuk şuan oglum 4.5 kizimda 5.5 yasinda buyuduler şimdi şükur artk beni yormuyorlar inan imiz gibi oluyor hemde arkadas oluyorlar benim kizim hiç sıkılmiyor çünku kardeşiylr onuyorlar hep o yuzden bozma moralini rabbim sana erkendn verdiyse bir bildigi vardır

Ne güzel Allah uzun ömürler versin şükür size yardım eden biriler varmış düşünme aşamasındayim bende şuan

Ne güzel Allah uzun ömürler versin şükür size yardım eden biriler varmış düşünme aşamasındayim bende şuan
her şeyden önemli olan sensin maddi olarak da gücün yokmuş madem anlayışsız seni intihara sürükleyecek bir kocaya sahipsin keşke eşinden gizli korunsaydın.
adetin kaç gün geçti değerin düşük kalırsa kimyasal olabilir

siz yaptınız mı ikinciyi ?

Aldırma bence rabbim onun kokayliğınıda veriyor
''Adana’da eşi bir yıla aşkın süre işsiz kalan ve ev kirasını 8 aydır ödeyemeyen 26 yaşındaki Emine Akçay, çocuklarının ısınması için çalıştırdığı saç kurutma makinesini küçük oğluna verdi. Daha sonra diğer odaya gidip, tavandaki salıncak demirine ip bağlayarak, kendini astı.''
peki rabbim neden Emine'ye kolaylığını vermemiş Busrasez

Psikolojik olarak saglikli anne saglikli cocuk/cocuklar demektir. Neticede evlat senin, beden senin kesinlikle buna karar varecek olan sensin ama daha bi dur bakalim kesin bir sey yok henuz ortada.

Esin madem istiyor korunmana izin vermedi ne demek hamileligimi zehir etti. Birine guzel bakarsin da digerini istemeye yuzun olsun. Senin icin cok uzuldum. Benim de ailem uzak olmasa da hastaliktan dolayi her istedigimde yanimda olamadilar maalesef seni cok iyi anliyorum. Lutfen doguracaksan guclu ol.

Güzel yorumların için çok teşekkür ediyorum sana kan vermeye geldim ama olmadı maalesef pazartesi kesinlestiririm inşallah gebelik testi aldım şimdi eve geçince deniyeceğim

Canım daha adet olmadım sezeryan doğumdan sonra adet dongum değişti biraz geçen ay 20 sinde oldum bu aya 1 günüm var beta 23 bakalım test yapicam bu akşam

İnşallah dediğiniz gibi olur eşim çok istiyor ben üzülüp istemiyorum deyince otomatikman oda bana sinirlendi ve suratı düştü çok kötü hissediyorum kendimi
Rabbim nasip etmiş, ne insanlar var ya, rabbim aratmadan vermiş işte ne güzel, hiç modunuz düşmesin, eminimki o bebeği Şuan kaybetseniz daha çok üzülürsünüz. Şuan için tek temenniniz sağlıklı olması olsun, 3.de daha dikkat edersiniz artık olan oldu:) sağlıcakla gelsin minik kuş

Güzel yorumların için çok teşekkür ediyorum sana kan vermeye geldim ama olmadı maalesef pazartesi kesinlestiririm inşallah gebelik testi aldım şimdi eve geçince deniyeceğim
rica ederim. Sonuc ne olursa olsun pozitif olmaya bak tamam mi. Sadece bu konu icin de degil. Eger saglikli gebeligin olursa hepsini bi anda aradan cikardim diye dusun. Birak evin dagilsin isterse pis olsun herseyin bi vakti zamani olacak senin icinde olaylarin iyiye gitmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…