- 6 Ocak 2024
- 84
- 19
- 8
- 22
- Konu Sahibi dilaraydmr
-
Benim düşündüğüm geçen aydan bu aya oluşan beta bence az öyle değil mi yani ilk gebelikte daha yüksektiBilmiyorum abla ya araştırmadan yapmadan duramıyorum bende çok kararsızım safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım kesinleşti artık o nolucak düşünüyorum ağrıdan durulmuyor çünkü ister istemez de ilaç kullandım yani baya
Oo, korunmadın mı canımm daha çok yeni doğum yapmışsınAslında 4 ay önce doğum yaptım ve mental olarak hiç hazır değilim buna ne yapacağımı bilemiyorum yeni bir gebeliğe hiç hazır değilim çok korkuyorum
Malesef korunamadim eşim ikiz gibi büyüsün diyorlar ama demesi kolay ben yeni bir gebelik istemiyorum malesefOo, korunmadın mı canımm daha çok yeni doğum yapmışsınallahım sağlıklı evlat versin
Ah canim benim cok uzuluyorum senin icin ama safra kesende ki agriyi azaltmak icin seninde kullanabilcegin ilac vardir mutlaka. Pazartesi mutlaka bi kadin doguma git. O bebegin tutunacagi varsa milyon tane ilac icsen yine tutunur. Bak guzel dusun Allah korusun kotu birsey falan olur bu defa simdi ki haline sukretmek istersin. Kendini yipratma sonucuna gire halini dusunursun simdi bekleBilmiyorum abla ya araştırmadan yapmadan duramıyorum bende çok kararsızım safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım kesinleşti artık o nolucak düşünüyorum ağrıdan durulmuyor çünkü ister istemez de ilaç kullandım yani baya
Esine soyle sen de kurtaj taraftari degilsin biliyorum ama kesinlesirse bak yardim edeceksen destek olacaksan doguracagim yoksa aldirmak istiyorum deMalesef korunamadim eşim ikiz gibi büyüsün diyorlar ama demesi kolay ben yeni bir gebelik istemiyorum malesef
Eşim beni bu konuda dinlemiyor insan gibi konuşmaya çalışıyorum kendini savunmaya geçiyor konuşmuyor en büyük etken bu zaten hamileliğimds beni bırakıp evden gitmişliği çok karşında kuzu gibi duramam diyor annesine kizmali bu konuda yetiştirme tarzı berbat üzülüp ağlamaktan başka yapabildiğim hiç bir şey yok abla Allah'ın verdiği cana asla kıymak istemem ama bu şekilde ne ben ne o sağlıklı olamayız eşim kürtajı da kabul etmez eminimEsine soyle sen de kurtaj taraftari degilsin biliyorum ama kesinlesirse bak yardim edeceksen destek olacaksan doguracagim yoksa aldirmak istiyorum de
Sozum meclusten disari ama o kadar cok anne baba olmak isteyen ve nasip olmayan var ki. Anladigim kadariyla esine su anki bebek bile fazla. Allah sana bagislasin insallah.Eşim beni bu konuda dinlemiyor insan gibi konuşmaya çalışıyorum kendini savunmaya geçiyor konuşmuyor en büyük etken bu zaten hamileliğimds beni bırakıp evden gitmişliği çok karşında kuzu gibi duramam diyor annesine kizmali bu konuda yetiştirme tarzı berbat üzülüp ağlamaktan başka yapabildiğim hiç bir şey yok abla Allah'ın verdiği cana asla kıymak istemem ama bu şekilde ne ben ne o sağlıklı olamayız eşim kürtajı da kabul etmez eminim
İşte o kadar çok haklısınız ki sonudna anlayan biri gerçekten annesi napacak oğlunu savunuyor konuşmuyorum eşimin ailesi ile inanır mısınız kaynanam eşimin eski nişanlısınin konusunu açıp açıp duruyor oğluna beni şikayet ediyormusSozum meclusten disari ama o kadar cok anne baba olmak isteyen ve nasip olmayan var ki. Anladigim kadariyla esine su anki bebek bile fazla. Allah sana bagislasin insallah.
Ama aranizdaki problemler cozulmeden ikinci cocuk sana hic iyi olmaz soyleyeyim. Seni birakip gidiyor geciminizi nasil sagliyorsunuz? Ailesi ne diyor bu duruma
Yaaaa cok uzuldum senin adina. Sen kimseyi kafana takma ama esinle olan sorunlari cozmeye calis. Umarim o da annesini dinlemiyordur.İşte o kadar çok haklısınız ki sonudna anlayan biri gerçekten annesi napacak oğlunu savunuyor konuşmuyorum eşimin ailesi ile inanır mısınız kaynanam eşimin eski nişanlısınin konusunu açıp açıp duruyor oğluna beni şikayet ediyormus
Haklı olarak ettim kavgamı evimde istemiyorum sizi dedim bunların tek gayesi doğurup durmak benden de onu bekliyorlar galiba ki çok zor eşim evden gittiğin de doğuma 1 2 ay vardı o gece uyandım bir baktım yok ağrılarım çoktu benim kıvranıp duruyordum aradım içmiş kafası güzel yüzüme kapattı gece saat 4 çıktım evden bindim arabaya arıyorum mal gibi bulamadım tabi sabah geldi eve 8 gibi bende çıktım gittim yanından yalvardı özür dilerim boşanma benden vs hep aynı şeyler
İnşallah kimyasaldır küçücük bebeğin günahına girmem Allah kahretsin gerçekten istediğim şeye bak pazartesi haber edicem bu konudaYaaaa cok uzuldum senin adina. Sen kimseyi kafana takma ama esinle olan sorunlari cozmeye calis. Umarim o da annesini dinlemiyordur.
Yine de durum kotu olursa kendini kesinlikle zorda hissetme ailene anlat mutlaka. Kendine saygini koru mutlaka ama bir daha bebek yapma. Bu is ne neticeyle sonuclanirsa sonuclansin kesinlikle korunmaya bak mutlaka
Allah gonlune gore versin insallah. Iyi haberlerini bekliyorumİnşallah kimyasaldır küçücük bebeğin günahına girmem Allah kahretsin gerçekten istediğim şeye bak pazartesi haber edicem bu konuda
Eşlere göre çok basit ama çok zor gerçekten.. Allahım sabır versin size güç kuvvet versinMalesef korunamadim eşim ikiz gibi büyüsün diyorlar ama demesi kolay ben yeni bir gebelik istemiyorum malesef
Abla sonucum 800 lerde çıktı doktor pek bişey demedi adetimin üzerinden 4 gün geçti az değil miAllah gonlune gore versin insallah. Iyi haberlerini bekliyorum
Cok az degil bence, inlar bebek vs gormeden birsey demeyebilirAbla sonucum 800 lerde çıktı doktor pek bişey demedi adetimin üzerinden 4 gün geçti az değil mi
Cok az degil bence, onlar bebek vs gormeden birsey demeyebilirAbla sonucum 800 lerde çıktı doktor pek bişey demedi adetimin üzerinden 4 gün geçti az değil mi
2500 de kese görülüyormus cuma tekrar kan vericem bakalimCok az degil bence, onlar bebek vs gormeden birsey demeyebilir
Simdi iyi misin peki? Nasil hissediyorsun2500 de kese görülüyormus cuma tekrar kan vericem bakalim
Hala istemiyorum abla maalesefSimdi iyi misin peki? Nasil hissediyorsun
Bebegin de inatla tutunuyorHala istemiyorum abla maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?