Beta hcg sonucu yardım

Benim düşündüğüm geçen aydan bu aya oluşan beta bence az öyle değil mi yani ilk gebelikte daha yüksekti

Ah canim benim cok uzuluyorum senin icin ama safra kesende ki agriyi azaltmak icin seninde kullanabilcegin ilac vardir mutlaka. Pazartesi mutlaka bi kadin doguma git. O bebegin tutunacagi varsa milyon tane ilac icsen yine tutunur. Bak guzel dusun Allah korusun kotu birsey falan olur bu defa simdi ki haline sukretmek istersin. Kendini yipratma sonucuna gire halini dusunursun simdi bekle

Malesef korunamadim eşim ikiz gibi büyüsün diyorlar ama demesi kolay ben yeni bir gebelik istemiyorum malesef
Esine soyle sen de kurtaj taraftari degilsin biliyorum ama kesinlesirse bak yardim edeceksen destek olacaksan doguracagim yoksa aldirmak istiyorum de

Esine soyle sen de kurtaj taraftari degilsin biliyorum ama kesinlesirse bak yardim edeceksen destek olacaksan doguracagim yoksa aldirmak istiyorum de
Eşim beni bu konuda dinlemiyor insan gibi konuşmaya çalışıyorum kendini savunmaya geçiyor konuşmuyor en büyük etken bu zaten hamileliğimds beni bırakıp evden gitmişliği çok karşında kuzu gibi duramam diyor annesine kizmali bu konuda yetiştirme tarzı berbat üzülüp ağlamaktan başka yapabildiğim hiç bir şey yok abla Allah'ın verdiği cana asla kıymak istemem ama bu şekilde ne ben ne o sağlıklı olamayız eşim kürtajı da kabul etmez eminim

Sozum meclusten disari ama o kadar cok anne baba olmak isteyen ve nasip olmayan var ki. Anladigim kadariyla esine su anki bebek bile fazla. Allah sana bagislasin insallah.

Ama aranizdaki problemler cozulmeden ikinci cocuk sana hic iyi olmaz soyleyeyim. Seni birakip gidiyor geciminizi nasil sagliyorsunuz? Ailesi ne diyor bu duruma

İşte o kadar çok haklısınız ki sonudna anlayan biri gerçekten annesi napacak oğlunu savunuyor konuşmuyorum eşimin ailesi ile inanır mısınız kaynanam eşimin eski nişanlısınin konusunu açıp açıp duruyor oğluna beni şikayet ediyormus
Haklı olarak ettim kavgamı evimde istemiyorum sizi dedim bunların tek gayesi doğurup durmak benden de onu bekliyorlar galiba ki çok zor eşim evden gittiğin de doğuma 1 2 ay vardı o gece uyandım bir baktım yok ağrılarım çoktu benim kıvranıp duruyordum aradım içmiş kafası güzel yüzüme kapattı gece saat 4 çıktım evden bindim arabaya arıyorum mal gibi bulamadım tabi sabah geldi eve 8 gibi bende çıktım gittim yanından yalvardı özür dilerim boşanma benden vs hep aynı şeyler

Kendi aileme anlatsam bu olayları 1 dk yanında barındırmaz eşimin sus sus ama nereye kadar yani çok doluyum kimseye de birşey anlatamıyorum

Yaaaa cok uzuldum senin adina. Sen kimseyi kafana takma ama esinle olan sorunlari cozmeye calis. Umarim o da annesini dinlemiyordur.

Yine de durum kotu olursa kendini kesinlikle zorda hissetme ailene anlat mutlaka. Kendine saygini koru mutlaka ama bir daha bebek yapma. Bu is ne neticeyle sonuclanirsa sonuclansin kesinlikle korunmaya bak mutlaka

İnşallah kimyasaldır küçücük bebeğin günahına girmem Allah kahretsin gerçekten istediğim şeye bak pazartesi haber edicem bu konuda

Hala istemiyorum abla maalesef
Bebegin de inatla tutunuyor kurtaj istemiyorsan kabullenme asamasina gececeksin guzel kardesim.

Seni cok iyi anliyorum bende 3. Bi cocuk istemiyordum. Dis gebelik gecirdim spiral olmasina ragmen ama ne oldugunu anlamadigim uzucu olaylar yasadim icimde kaldi. Neden biliyor musun cunku tam teshis konulmadan kurtaj oldum. Hala icimde uktedir acaba saglikli gebelik miydi diye? Aslinda istemesen de kiyamiyorsun da bi yandan. O yuzden guclu olmaya calis. Ustesinden gelecegine inaniyorum. Yine bunlairsan ozelden de yazabilirsin. Destek olmaya calisirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…