- 6 Ocak 2024
- 84
- 19
- 8
- 22
- Konu Sahibi dilaraydmr
-
Amin inşallahhayırlısı olsun canım
Allah inşallah nasip eder dua edicem senin içinİstiyorum 1,5 senedir nasip olmadı henuz
Elimden gelenin fazlasını yapıyorum daha eve geçemedim bir geçsem yapicam testi içim içimi yiyor doktora sordum bugün belki kimyasal olabilir dedi bir ara kendi doktoruma gidicem kan tahlilimi bekliyor odarica ederim. Sonuc ne olursa olsun pozitif olmaya bak tamam mi. Sadece bu konu icin de degil. Eger saglikli gebeligin olursa hepsini bi anda aradan cikardim diye dusun. Birak evin dagilsin isterse pis olsun herseyin bi vakti zamani olacak senin icinde olaylarin iyiye gitmesi icin
Allah razı olsun. Allah seninde gönlüne göre versinAllah inşallah nasip eder dua edicem senin için
Yaptım testi attım sonucu yorumları bekliyorumher şeyden önemli olan sensin maddi olarak da gücün yokmuş madem anlayışsız seni intihara sürükleyecek bir kocaya sahipsin keşke eşinden gizli korunsaydın.
adetin kaç gün geçti değerin düşük kalırsa kimyasal olabilir
Yaptım testirica ederim. Sonuc ne olursa olsun pozitif olmaya bak tamam mi. Sadece bu konu icin de degil. Eger saglikli gebeligin olursa hepsini bi anda aradan cikardim diye dusun. Birak evin dagilsin isterse pis olsun herseyin bi vakti zamani olacak senin icinde olaylarin iyiye gitmesi icin
Ne oldu neden yazmadinYaptım testi
Hamilesin kuzum yaEki Görüntüle 3372935 kızlar yaptım sonunda yaptım testi normalde adet günüm yarın dediğim gibi 17 sinde beta hcg 23 dü
Hemen mi cijti ikinci cizgiYaptım testi
Bekledi biraz ama normalde kırmızı çıkması lazım değil mi betam düşük benceHemen mi cijti ikinci cizgi
Bugün verecektim olmadı yarın olur inşallah yoksa pzts kalacakHamilesin kuzum yasen yarın bir daha kan ver. Bakalım iki katına çıkmış mı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Normal dwgerin de dusuk ama tekrar kan testinde anlarsin canim bu o kadar kesinlestirmezBekledi biraz ama normalde kırmızı çıkması lazım değil mi betam düşük bence
Olmazsa da üzülmem yani hazır değilim çünkü Allah'ım isteyenlere nasip eder inşallah benim yerimeNormal dwgerin de dusuk ama tekrar kan testinde anlarsin canim bu o kadar kesinlestirmez
Dunki teste gore daha net gibi. Ozel bi hastaneye mi gitsen kan testi icinEki Görüntüle 3373079 Günaydın kızlar az önce yaptığım testi attım kenarı koydum 5-10 dk bekledi yaptığım zaman ilk de hemen çıkmadı kafam allak bullak oldu kan da veremiyorum
Abla dün yaptığım test daha koyu sabah yaptığıma göre hemen çekip atmıştım dünkü testi adet de olmadım bugün hava yağmurlu olmasa giderdim bebişle hastaneyeDunki teste gore daha net gibi. Ozel bi hastaneye mi gitsen kan testi icin
kuzucum baska yapma kan verirsin artik. Kendini de kafani da yorma kan testi yaptirana kadarAbla dün yaptığım test daha koyu sabah yaptığıma göre hemen çekip atmıştım dünkü testi adet de olmadım bugün hava yağmurlu olmasa giderdim bebişle hastaneye
Bilmiyorum abla ya araştırmadan yapmadan duramıyorum bende çok kararsızım safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım kesinleşti artık o nolucak düşünüyorum ağrıdan durulmuyor çünkü ister istemez de ilaç kullandım yani bayakuzucum baska yapma kan verirsin artik. Kendini de kafani da yorma kan testi yaptirana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?