Beta hcg sonucu yardım

Kendimi biraz dinleyip toplayıp öyle yazmak istedim pzts günü hastaneye gittim kadın doğuma bu gebeliğin çok riskli olduğunu dikişlerimin patlayıp ikimize de zarar geliceğini söyledi ultrason da göremedi keseyi alttan muayene yaptı 5 hafta gebe olduğumu söyledi kese var ama bebek yokmuş 66ml kese çok düşük dedi ben zaten hazır olmadığımı söylemiştim kürtaj için yönlendirdi beni bu arada eşimle konuştum anlayış gösterdi oda onayladı kürtajı bu aralar pek iyi karar veremiyorum yani istesem bile bu gebelik olamazmış

Sanirim o kadar kese de normalde bebegin de olmasi gerekirdi. Cok gecmis olsun kuzum. Tecrube etmis oldun esin istemese de en azindan soylemeden de dkh kullanabilirsin. Kurtaj oldun mu olacak misin? Cok gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun. Yaşın daha çok genç anne olmuşsun Allah bağışlasın, anladığım kadarıyla eşinde anlayışsız biri gibi. Bence de kürtaj ol, zaten sağlığın içinde iyi değilmiş. Bir yerde iyi de olmuş bu durum aslında. Kucağındaki bebeğe sıkı sarıl iyi bak burada bir çok kişi gibi bende hasretim bir bebeğe. Ve lütfen eşinden gizlide olsa mutlaka korun gerekirse gizli hap al ya da spiral taktır ama korun kendine yazık etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…