Yani baya yüksek çıkmış gözünüz aydın gittiğinizde keseyi bebeği falan görürsünüz bu degerleKızlar kan sonucumu paylaştım hamilemiyim ve kaç haftalık bilgi verirmisiniz acil tecrübesizim yeni öğrendim
165 binlerde. 4-5 aylık hamile olabilirsiniz fakat beta ile hafta hesaplanmıyor son adet tarihinize göre. Bu kadar süre de nasıl fark etmedinizyaklaşık adet gecikmem 2 ay 10 gün oldu yakın tarih
Bebiş bile gözükürKızz millet 9 değerle hamile olduğunu öğreniyor bu nedir hey maşallah çok sevindim, hemen bir kadın doğuma git kese meşe her şey görünür herhalde
Baktım şimdi 6 hafta büyük ihtimalle, Allah herkese böyle kesin bir değerle öğrenme nasip etsin mis gibi kimyasal mı değil mi yokBebiş bile gözükür
Kızz 6 haftalık değildir daha büyüktürBaktım şimdi 6 hafta büyük ihtimalle, Allah herkese böyle kesin bir değerle öğrenme nasip etsin mis gibi kimyasal mı değil mi yok
Hadi yaa, ay çok merak ettim konu sahibi doktora gidip gelse de öğrensekKızz 6 haftalık değildir daha büyüktür4 haftalıkken 3000 küsür ile öğrendim
30 ile öğrendim ben keseyi bebeği görene kadar neler çektim vallahi helal olsunHadi yaa, ay çok merak ettim konu sahibi doktora gidip gelse de öğrensek
4 gün sonra 11.502 olduğunu gördüm ama normal şartlar iki katı arttığı için 16.00p0 küsur olmalıydı.Arkadaşlar merhaba ben geçtiğimiz çarşamba günü keseyi gördüm keseyi gördüğüm gün kan verdim kan verdiğimde betam 4197 çıktı dün biraz agrlarim vardı ( yani pazar akşamı - gün sonra kan vermiş oluyorum ) ve değerim 11.502 çıktı normalde 2 katına artması gerekiyor 16.000 küsur olması lazım yani ama keseden sonra beta önemli değil diyorlar yine de korkuyorum sizce bu durum normal mi yoksa kötü mü
6dan büyüktür bebek biraz daha öğrenmesen cinsiyetiyle beraber gelirdi haberiBaktım şimdi 6 hafta büyük ihtimalle, Allah herkese böyle kesin bir değerle öğrenme nasip etsin mis gibi kimyasal mı değil mi yok
Ay ben değilim konu sahibi ama Allah söyletmiştir umarım ben de hamileyimdir6dan büyüktür bebek biraz daha öğrenmesen cinsiyetiyle beraber gelirdi haberiilişki tarihine göre hesaplamayın. Son reglinizin başlama tarihi neydi acaba?
Jfjfjdjdjdnsbd Yanlış etiket atmışım sorryAy ben değilim konu sahibi ama Allah söyletmiştir umarım ben de hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?