Beta hcg sonucum acil

sype

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
8
-7
6
Kızlar kan sonucumu paylaştım hamilemiyim ve kaç haftalık bilgi verirmisiniz acil tecrübesizim yeni öğrendim

Eklentiler

• F702F905-BDB6-4B76-A9A4-9FFC474E1AF9.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 59
165 binlerde. 4-5 aylık hamile olabilirsiniz fakat beta ile hafta hesaplanmıyor son adet tarihinize göre. Bu kadar süre de nasıl fark etmediniz

Beni ne kadar sevindirdiniz anlatamam Allah razı olsun sizce kaç haftalık peki

Doğru 2aylık da olabilir ben tahmin ettim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın

Kızz millet 9 değerle hamile olduğunu öğreniyor bu nedir hey maşallah çok sevindim, hemen bir kadın doğuma git kese mese her şey görünür herhalde

Hey maşallah gecikmenin kaçıncı gününde kan verdiniz hayırlı uğurlu olsun bu arada hemen doktora gidin inşallah sorunsuz her şeyini görürsünüz

Arkadaşlar merhaba ben geçtiğimiz çarşamba günü keseyi gördüm keseyi gördüğüm gün kan verdim kan verdiğimde betam 4197 çıktı dün biraz agrlarim vardı ( yani pazar akşamı - 4 gün sonra kan vermiş oluyorum ) ve değerim 11.502 çıktı normalde 2 katına artması gerekiyor 16.000 küsur olması lazım yani ama keseden sonra beta önemli değil diyorlar yine de korkuyorum sizce bu durum normal mi yoksa kötü mü

4 gün sonra 11.502 olduğunu gördüm ama normal şartlar iki katı arttığı için 16.00p0 küsur olmalıydı.

Baktım şimdi 6 hafta büyük ihtimalle, Allah herkese böyle kesin bir değerle öğrenme nasip etsin mis gibi kimyasal mı değil mi yok
6dan büyüktür bebek biraz daha öğrenmesen cinsiyetiyle beraber gelirdi haberi ilişki tarihine göre hesaplamayın. Son reglinizin başlama tarihi neydi acaba?

6dan büyüktür bebek biraz daha öğrenmesen cinsiyetiyle beraber gelirdi haberi ilişki tarihine göre hesaplamayın. Son reglinizin başlama tarihi neydi acaba?
Ay ben değilim konu sahibi ama Allah söyletmiştir umarım ben de hamileyimdir

Ay ben değilim konu sahibi ama Allah söyletmiştir umarım ben de hamileyimdir
Jfjfjdjdjdnsbd Yanlış etiket atmışım sorry Allah gönlünüze göre versin uykusuz kalırım ağlama krizleri benim için sorun değil diyosanız çocuk yapınn mental sağlığım kayıp şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…