Beta HCG sonucum ve sorunlu gebelik teşhisi

plasticwings

Aphel/die schwarze schlan
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
227
18
643
İstanbul
Merhaba , adetimden sonra ki hcg degerlerim ;
3. Gün:173
5. Gün:186
7. Gün:281
Degerlerim düsük doktor kese olusmus ama hic gelismemis dedi .kürtaj gerekiyor dedi. cok agladim o da 2 gün daha süre verdi eger yüksek deger Olmazsa gebeligim sonlandirilacak. Benim gibi böyle durum yasayan var mi? Acaba birden bir yükseliş olur mu? Bu gelismemenin nedeni nedir?
2 senedir bekliyorduk ilk ogrendigimde havalara uctum ama sevincim kursagimda kaldi ....

canım beklemekte fayda vardır diye düşünüyorum.belki geç döllenen bir emiryodur ondan dolayı geç yükselir değerin.başka bir dr a daha görün istersen.geçmiş olsun.inşallah değerin yükselir.

bence 8. haftaya kadar bekle çünkü 8. haftaya kadar görünmeyen oluyormuş son adet tarihin nedir?

canım beklemekte fayda vardır diye düşünüyorum.belki geç döllenen bir emiryodur ondan dolayı geç yükselir değerin.başka bir dr a daha görün istersen.geçmiş olsun.inşallah değerin yükselir.

İnsallah ! Tesekkur ederim canim umarim oyledir. Bu 2. Doktor. Yarinki sonuca gore belli olacak hersey eger yukselirse bitirmek icin ilac yazarsa baska doktora gidecegim insallah gec dollenmedir insallah

ya acıkcası bencede bekle,,cunku degerler artıs gostermıs tmm 1 ve 2 araasında cok artıs yok ama 2 ıle 3 arasında ( kı en son 3. testı yaptırdın sanırım) yaklasın daha yuksek bı artıs var,,,
ya benım de ılk gebelıkde degerım 42 cıkdıydı dıoktor ıkı gun sonra tekrar edelım eger 2 katı artıs varsa dollenme oldugunun ve buyudugunun gostergesı dedıydı ,ıkı gun sonra 110 a cıkdıydı deger,,he sonrasın pıhtılasma sorunum varmıs bılmedıgımız ıcın bıde nasıp olmadıgı ıcın kaybettık ama doktor hıc alalım demedı o degere bakıp,,gec dollenmısdır dedı,,
ıcını ferah tut,,dınlenmeye calıs,,

Yukselmis ama yeterli degil dedi 1500 olmasi gerekiyormus. İlk defa duyuyorum gec dollenme olasiligini simdi, yarin muhakkak sorucam tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

En son 28 eylul de olmustum. Tam da bu ay rahim filmi cektirecektim tuplerim yikali mi neden olmuyor diye. Oldu ama sevincim 1 gun surdu ..

ee senin bebe daha 4 haftalık ne bu acele anlamadım doktorlar hep8. haftaya kadar bekliyor benim son adet tarihim 14 nisandı 11 mayısta kan değerim 157ydi başkada tahlil yaptırmadım doktor 15gün sonra gel dedi gittim kese göründü kalbi atıyordu yani 6.veya7. haftaydı tam hatırlamıyorum, senden 3 kere kan mı aldılar şimdi ah canıım yaa bence bekle hemde kasımın 15.e kadar bekle

Gercekten mi :)
İcime su serptin Allah razi olsun senden. Beklicem ben de ,hic bir mudahale yaptirmicam.

benim adetimin üstünden 3 gün gecti beta hcg 2415 cıktı bu sabahta gebelik testi yaptım pozitiff keseyi görmek için hafta basında doktora gidicem...sice beta hcg m normalmi?? 3 ay önce bebeğimm karnımda öldü

Dün gittigimde de 570 cikti hcg. :) doktor da sasirdi 2 kati artmis bu cok onemli bir gelisme dedi. Halâ kahverengi akintim oldugu icin Progestan yazdi. İnsallah saglikli sekilde devam eder. Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu.

Dün gittigimde de 570 cikti hcg. :) doktor da sasirdi 2 kati artmis bu cok onemli bir gelisme dedi. Halâ kahverengi akintim oldugu icin Progestan yazdi. İnsallah saglikli sekilde devam eder. Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu.

canım senin adına çok sevindim.inşallah herşey yoluna girer de sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini

Mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum
Betahcg 7500 cikti bugun, eskiden yükselmesi için dua ediyordum, şimdi de degerin düşmesi için...haftaya yine kan testi yaptiracam.
Durumum Takip edilecek , rahim duvari ince gözüktü. Sonrasi için tehlike yaratmasa insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…