Beta hCG sonucum yardım..

obursirin

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
698
1.616
313
39
Merhabalar arkadaşlar,

Ben 35 yaşındayım ve 3 aylık evliyim... Sistit oldum sandım garip bi hissiyat vardı ondan dolayı kan aldırdım ve sonuç 17,15 çıktı. Normalde en son 27 eylülde regl olmuştum ve bu ay için yarın regl olmam lazım... daha kimseye söyleyemedim ne olduğundan emin olmadığımdan.. adetten önce test yaptırıp bu değerleri gören var mı??? Şimdi ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar,

Ben 35 yaşındayım ve 3 aylık evliyim... Sistit oldum sandım garip bi hissiyat vardı ondan dolayı kan aldırdım ve sonuç 17,15 çıktı. Normalde en son 27 eylülde regl olmuştum ve bu ay için yarın regl olmam lazım... daha kimseye söyleyemedim ne olduğundan emin olmadığımdan.. adetten önce test yaptırıp bu değerleri gören var mı??? Şimdi ne yapmalıyım?
gebelik var canım 5 ve üzeri yeni olduğu için değer düşük daha adet günün bile geçmemiş iki gün sonra tekrarla gidişatına bak

Dün yaptırmıştım, normalde yarın regl günüm ama heyecandan bugün yine yaptırsam mı diyorum. Ne dersiniz? Bugün yaptırayım mı

Ben dayanamayıp bugün de yaptırdım ve dün 17.15 olan sonuç bugün 15.88 çıktı. Normal mi bu????

Canım değer düşerse kimyasal gebelik demektir. Yarın yaptırdığın testin en az 30-35 aralığında çıkması lazım. 15 ten düşük olursa regl ile arılacak demektir

Merhabalar arkadaşlar,

Gebelik var canım

gebesin ama değer daha fazla artmalıydı diye biliyorum. sen yine de yarın tekrar yaptor ve doktora göster sonucu.

Çok sağolun kızlarr,
Artık haktan hayırlısı…
Daha bugün regl günüm henüz olmadım, bir hafta içinde belli olur her şey sanıyorum. Hayırlısı…

Back
X