Beta hcg sonucuma bakar mısınız

8 martta 563.26 bugün ki teste 1908 çıltı beta kızlar ama ulturosanda hala gözükmedi çok küçük galiba

Merhaba kızlar benim de son adetim 20 Şubat, normal periyodum 27'de bir, 3 günlük gecikmem vardı bugün kan verdim 373 çıktı. Sizce nasıl? Ne yapmalıyım ilk gebeliğim.

Merhaba kızlar benim de son adetim 20 Şubat, normal periyodum 27'de bir, 3 günlük gecikmem vardı bugün kan verdim 373 çıktı. Sizce nasıl? Ne yapmalıyım ilk gebeliğim.
Tebrik ederim hamilelik var 2 gün sonra yine kan verin 2 katına çıkması lazım değerin. Doktora gidin o yönlendirir sizi ama 4+2 günlük hamilesiniz adete göre. Haftaya doktor randevusu alın kese görülebilir

Tebrik ederim hamilelik var 2 gün sonra yine kan verin 2 katına çıkması lazım değerin. Doktora gidin o yönlendirir sizi ama 4+2 günlük hamilesiniz adete göre. Haftaya doktor randevusu alın kese görülebilir
Çok teşekkür ederim doktorum bugün genel konuşmak için çağırdı, inşallah haftaya görebiliriz kesesini Sağlıklı olsun da. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Yaaa süper inşallah böyle güpgüçlü sağlıklı ilerler bebişlerimiiz bende dün keseyi gördüm dün beta değerim 2860 çıktı
Çok sevindim senin adına da son adet tarihine göre benim 5+0 ama ultrasonda 4+3 çıktı günü. Senin söyledi mi doktor? Bir de kalp atışı için ne zaman çağırdı

Maalesef kaybettim. Hcg değerim düşmeye başladı. Vücudun atmasını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…