Ayy hadi insallah mutluluktan aglıcam insallah güzel artışlar olurEvet hamilesin canım ama daha çok yeni..
Gözün aydın canım hamilesinKızlarrr ben geldimm demin sonuçlarım cıktı öglen doktora gidicem ama bilgili olanlar beni aydınlatsin simdi sevinmelimiyim çook heycanlıyım daua once dış gebelik yaptım tekrarlanmasindan cok korkuyorum
İnşaALLAH çanmAyy hadi insallah mutluluktan aglıcam insallah güzel artışlar olur
Canim Teşekkür ederim dokra cikicam bugun bakalim hayırlisiHayırlsı olsun 2. Gün sonra tekrarlayın bakalım
Canım tesekkur ederimGözün aydın canım hamilesin
Hayırlisi bakalim bugun doktora cikicam cnmDaha yeni sanirsam minik tekrar tahlil isteyebilir
Doktor bişey yapmaz cnm boşuna para verme kendin takip et 1 hafta 6 haftalık olumca gidersinCanim Teşekkür ederim dokra cikicam bugun bakalim hayırlisi
sonucu göstercem canım daha önce dış gebelik yaşadim bakalım nasıl olucqk simdiDoktor bişey yapmaz cnm boşuna para verme kendin takip et 1 hafta 6 haftalık olumca gidersin
Takip ettir canım kaç gün geçti adettensonucu göstercem canım daha önce dış gebelik yaşadim bakalım nasıl olucqk simdi
Gecen ayın 15i adet tarihim 2 3 damla gördüm daha sonra gelmedi bu degere göre sanırim geç döllenme olmuşTakip ettir canım kaç gün geçti adetten
Haziran 15 te mi olman gerekiyordu olmadın canımGecen ayın 15i adet tarihim 2 3 damla gördüm daha sonra gelmedi bu degere göre sanırim geç döllenme olmuş
Evet canım ama 2 3 damla geldi dahada gelmediHaziran 15 te mi olman gerekiyordu olmadın canım
Nerdeyse bir ay olacak bakalım sonuç ne çakacak bugün yaz mutlakaEvet canım ama 2 3 damla geldi dahada gelmedi
İnşallah güzel haberlerle gelirim yazıcam muhakkak canımNerdeyse bir ay olacak bakalım sonuç ne çakacak bugün yaz mutlaka
Var canım hayırlı olsun darısı bütün isteyenlerin başına inşallahKızlarrr ben geldimm demin sonuçlarım cıktı öglen doktora gidicem ama bilgili olanlar beni aydınlatsin simdi sevinmelimiyim çook heycanlıyım daua once dış gebelik yaptım tekrarlanmasindan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?