BETA HCG testi negatif olanlar

masal0606

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
17
0
16
Ankara
Kızlar ağustosun 11 inde hasta olmuştum eylül 14 de beta hcg testi yaptırdım sonuç negatif dediler ama hala hasta olamadım bugün 20 eylül nerdeyse 40 gün oldu ve hiç bir hastalanma belirtim yok bana neler oluyor anlamadım acaba geç dölllenme olmuş olabilirmi anlamadımm

merhaba
aynı sorun bende de var bugun 45.gunum evde yaptıgım test negatıf cıktı ben de gecen hafta dr gıttım ultrasonla baktı ve hamıle degılsın dedı duphaston dıye bı ılac verdı bakalım 7 gun kullanıcakmısım bugun 5.gunum hala tık yok...14 gun sonunda da hamıle degılsen ve adet olmazsan gel tekrar dedı of ne oldu anlayamadım tamam zaten adet duzensızlıgım vardı ama

inşallah güzel haberler alırız aminnn(

selam arkadaşlar aynı sorun bendede var en son 3 ağustosta adet olmuştum 2 kez beta hcg baktırdım sonuç negatif nerdeyse 2 aya yaklaştı çok umutlanmıştım hamileyim galiba diye dr.adet söktürücü verdi içiyorum hormon testleri yaptırdık onlarda normal sadece LH değerim yüksek çıktı bu değerlere göre menopoz giriyorsun diyemem dedi dr.ama sanki giriyorum ellerim ayaklarım vucudum ateş gibi yanıyor geceleri uyuyamıyorum.. 5 yıllık evliyim 5 yıldır bebek için bu uğurda savaş vermekteyim artık yoruldum 3 kez düşük yaptım dr.lar yaşının ileri olmasından yumurta kalitesinin düşük olmasına bağlıyorlar çok gözyaşı döküyorum evladımın olmasını Allahtan çok arzu ediyorum ama durum bundan ibaret galiba menopoza giriyorum..mevlam neylerde güzel eyler ....umut dünyası! hepinize sevgilerrr

javandora gerçekten çok üzüldüm canım rabbim sağlıcakla ve tez zamanda o masum bebişleri bizlerede nasip eder inşallah ben hala bekliyorum bakalım olmadığını biliyorum ama bi umut işte dr gitmeye bile korkuyorum gene negatif diycek diye 43 günü bitirdim yer gök duayla rabbim sesimizi duyar inşallah iyi akşamlar

mrb masal0606 senin sorunun ne kaç yıllık evlisin benim gibi senindemi çocuğun yok? artık umutlarımı kesiyorum yaşım 47 bu saatten sonta zor gibi geliyor. bazen diyorum kurumuş ağaçlara can veren Allahım beni gör..Allah büyüktür.. her şey gönlünce olsun canım

merhaba javandora ben 1 senelik evliyim çocuğum yok infertilite bölümünde eşimle yaptırdığımız tüm sonuçlar olumlu çıkmasına rağmen bi türlü gebe lik olayım olmadı eşimdede bende de sorun yok normalde adetlerim düzensiz olurdu 35 günü aşmazdı ama 33.gün beta hcg testi yaptırdımda negatif çıktı şimdi hala bekliyorum 45 gün oldu ve hala adet sancım yok herşey rabbimden diye düşünüyorum bunun yaşlada alakası yok 65 yaşında hamile olanlarıda gördüm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah sevgiyle kal

mrb canım sende benim gibi geç evlenmişsin bana dr.lar yaştan dolayı yumurta rezervin zayıf ve kalitesiz diyorlar senin ne diyorlar?

Son düzenleme:
mrb canım sende benim gibi geç evlenmişsin bana dr.lar yaştan dolayı yumurta rezervin zayıf ve kalitesiz diyorlar senin ne diyorlar?

canım bende hiçbi sorun görmediler herşey normal bana en son gittiğimde adetinin 3.günü gel dedi ama bi türlü hastalanmadım 45 gün oldu sanırım aşılamaya karar verilecek hemşire öyle demişti

canım bana sorunumuzun olmadığı adetin 3.günü gelmem gerektiği söylendi ama 45 gündür hastalanmadım aşılama kararı verilecekmiş kan sonucuna göre eşimdede bendede sorun yok geç döllenmeden şüpheleniyorum artık inşallah bi umut işte

canım mrb ..üremeyle ilgili hormon tahlilleri adetin 3 günü yapılıyor diğer günde yapılanlar net sonuç vermiyebiliyor ben bu işin uzmanı oldum artık 5 yıldır uğraşıyorum.adetini geçikmesine gelince daha önce düzensizlikler varmıydı yoksa ilkmi yaşıyorsun?veya herhangi bir ilaç kullandınmı? umarım umut ettiğin gibi olur herşeyyyy..

merhaba canım benim adetim 35 günü geçmezdi 35 günde yada daha erken oluyodum hep bu böyle ilk oldu anlamadım gitti ağustos 11 de adet olmuştum eylül 14 de beta hcg yaptırdım negatif çıktı şimdi eylül 26 dayız işte nerdeyse iki aya yuvarlanıyoruz anlamadım gitti (

bu arada kaç 3 gittim bakıldı hormonlarıma sorun yokmuş hsg filmi çekildi sorun yokmuş eşim numune verdi sorun yokmuş yani hiç sorun yok

canım tekrar mrb..hormonlarına adetin 3 cü günümü bakıldı o kısmını anlamadım..birde tavsiyem tekrar kan testi yaptır umut dünyası bellimi olur:))

EVET 3.GÜNÜ ÇAĞIRMIŞTI BENİ GİTTİM KAN ALINDI HORMON İÇİN SONRA BANA 21.GÜN GEL DEDİ GİTTİM SONUÇLAR DA SIKINTI YOKTU HERŞEY NORMALMİŞ GENE KAN ALINDI VE BANA BU DEFA 21.GÜN GEL DEDİ EYLÜL 3 DE GİTTİM GENE KAN ALINDI NEDEN ALDINIZ DEDİM AŞILAMAYA KARAR VERİLEBİLİR DEDİ HASTALIĞININ 3.GÜNÜ GEL DEDİ AMA HALA HASTALANMADIM İŞTE :s umut dünyası inşallahhhh ama sanmıyorum eşimde çok istersenolmaz takma kafana dyo ama elimde değil bebek yoksa bari hastalansam artık diyorum ama oda yoka sıl canımı sıkan o bu arada ((((((

canım mrb bende tam 2 aydır adet görmemiştim en son 3 ağustostu dr adet söktürücü vermişti kullandım çok şükür bugün adet oldum rahatladım karnım davul gibi şişti vucudum ağırlıklar sertlikler şişlik felan kalmadı rahatladım hamdolsun istersen dr.git tekrar sanada söktürücü versin

merhaba javandora hayırlı sabahlar olsun inşallah evet biraz daha geçsin muhakkak gidicem artık artık ne yaşarsam sana yazarım teşekkürler bu arada içimde bi umut umarım ikimizde meleklerimizin haberiyle mutlu oluruz rabbim nasip eder bize aminnn sevgiyle kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…