beta hcg testime bakarmisiniz

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Arkadaşlar bu ay klomen kullandim sancilarimdan dolayı doktora gittim adetime bi hafta kalmasina ragmen gebelik testi yaptım kanda ama deger 0.13 cikti yani hamile degilim ama gec donlenme olabilir mi neden 0.0 degilde 0.13 . 13 ihtimal mi sizce yukselirmi daha erken mi yaptım testi bide 3 santimlik kist oluşmuş klomenden olabilirimis

Canm 4 ve üstüne gebelik şüphesi diyolar 0,13 çok az bi değer bi 10 gün sonra tekrar yaptır bence çok erken yaptırmışsn belkide yükselecek sabret biraz daha :)

Çok sagol isallah canm sabırsızlık ışte
Sen de benim gibi sabirsiz davranmissin:) yumurtlamanin 9.gününde yaptirdim 0.15 çıktı. Dün idrar testi yaptim yok ama sol bacagim hala çekiliyor. Oteki hafta dr gitcem regl olmuyorum marttan beri. Allah kalbine göre versin

Cnm bndwde 0.29 çıktı ama gebelik yok 0-5 arası gebelik yok cnm ama sen 1 hafta sonra tekrar bak istersen

Adetin gecince mi yaptın benim aklıma takılan neden 0.0 degil:)

Sen de benim gibi sabirsiz davranmissin:) yumurtlamanin 9.gününde yaptirdim 0.15 çıktı. Dün idrar testi yaptim yok ama sol bacagim hala çekiliyor. Oteki hafta dr gitcem regl olmuyorum marttan beri. Allah kalbine göre versin
evet cok sabirsiz kadinlariz :) ne yapalım hemen olsun istiyoruz çok moralim bozuldu ya klomen kullandim ama gene hamile kalamadim

Adetin gecince mi yaptın benim aklıma takılan neden 0.0 degil:)
Canım o hormon illahaki kadınlarda mevcut olması gereken bi hormon çünkü. O yükselirse gebesin ama 5 e kadar yükselmesi normal benim en son 5,2 di ama hamile değildim :)

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve sizinle hemfikirim aynen adete yakın ve 5 ve üstü herşeyi netleştiriyor benimde 2 hafta varken adete 0.100 çıkmıştı yani yoktu ve olmadıda kist de değerleri yükseltiyor bilginiz olsun

Benim kistte var 3 santim

Amin canm ya 6 aydır deniyorum olmuyor adetime daha bi hafta var belki yükselir diye kendimi kandiriyorim:)

Amin canm ya 6 aydır deniyorum olmuyor adetime daha bi hafta var belki yükselir diye kendimi kandiriyorim:)
Can'ım vakti gelince inan oluyor ben tek ilişkide kaldım ama 5 haftalıkken düştü meleğim ama sakın umudunu inancını kırma ve fazla takma düşünceyi kafandan çıkart biraz olsun beynini başka şeylerle meşgul et ve ilişki esnasında sadece eşine ve kendine odaklan Hayat'ın tadını çıkartmaya bak

doğru ama milletinin sürekli hamile degil misin diye söylemde bulunuyor insanin ister istemez kafasina takiliyor sırf stres dağıtmak için kozmetik bi markanın ürünlerini satıyorum uğraşıyorum ki hamileliği unutaym

İşte millet yaşamıyor senin hayatını ve ilişkinide düşünmüyorum de çalışıyoruz istiyoruz deme ki beklentileri olmasın düşünmüyoruz deyip at kenera bak o zman soramazlar olucak elbet rabbimin izniyle ve oluncada bizede süpriz oldu dersin ben myle yapmıştım söylemedim kimseye çalışmaya başladığımızı ve soranlara düşünmüyoruz dedim

evet cok sabirsiz kadinlariz :) ne yapalım hemen olsun istiyoruz çok moralim bozuldu ya klomen kullandim ama gene hamile kalamadim
Benim daha ilk denemem aslında. 1 kez kimyasal gebelik yaşadım birkaç ay korunduk bakalım Allah ne zaman kismet ederse ama ben de çok sabirsizim.

Kızlar bencede takmamak en önemlisi ama üstüne düşmeynce de gelmiyo ki braz çaba göstermek lazm bence. Ovulasyon testi ile deneyebilirsiniz yumurtlama gününüzü bilirseniz daha rahat olur sizin için. Sadece bi tavsiye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…