Zaten o milleti memnun etmek ne mumkun evlenirsin cocuk yapmiyomusun yaparsin kardes yokmu kiz olur erkek yapmiycakmisin off aldırmayın rabbim en guzel zamanda sizlere nasib eder insallah
Canım 5ten sonrası pozitif değer taşıyor. Özellikle adet dönemin geciktikten sonra yaptırırsan daha doğru bir sonuç çıkar. Umarım hamile kalırsın bir an önce. Benim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor
Ben dün öğrendim hamile olduğumu 22 çıkmış değerim. Ama evlilik dışı olduğu ve sözlüm askerde olduğu için aldırmak zorundayım depresyona girdim. Düşüncelerden kendimi kurtaramıyorum.
Canım 5ten sonrası pozitif değer taşıyor. Özellikle adet dönemin geciktikten sonra yaptırırsan daha doğru bir sonuç çıkar. Umarım hamile kalırsın bir an önce. Benim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor
Ben dün öğrendim hamile olduğumu 22 çıkmış değerim. Ama evlilik dışı olduğu ve sözlüm askerde olduğu için aldırmak zorundayım depresyona girdim. Düşüncelerden kendimi kurtaramıyorum.
Peki aileme nasıl söyleyeceğim? Ben istemesem bile aldırmayı sözlüm yanımda olmadığı için istemiyor sana destek olamıcam böyle tek başına bunları yaşamanı istemiyorum diyor. Hadi diyelim ikimizde vazgeçtik sonuna kadar savaştık diyelim ablam beni kolumdan tutup götürür çünkü o istemiyor beni tehdit ediyor söylerim diye ve ailemin öğrenmesi demek beni evlatlıktan reddetmeleri demek. Normalde hep korunarak ilişkiye girerdik ama sadece bir kere korunamadık ve sonuç böyle oldu. Bir yanım aldırmak istemiyor çok korkuyorum ama bir diğer yanım aileni düşün diyor bilmiyorum ne halt yiceğimi
canım Hakkı'nda hayırlısı olsunda sözlünü ikna etmelisin vicdan mı daha ağır basacaktır eminim ailesinin yanına giderdin o gelene kadar ve düğün olur biter sizinkilerde eminim ki sana sahip çıkan birilerini arkanda gördüğü sürece sana adım atarlar hele bide karnındaki fındık kurdu belki herşeyi düzeltir Zaman'la
canım Hakkı'nda hayırlısı olsunda sözlünü ikna etmelisin vicdan mı daha ağır basacaktır eminim ailesinin yanına giderdin o gelene kadar ve düğün olur biter sizinkilerde eminim ki sana sahip çıkan birilerini arkanda gördüğü sürece sana adım atarlar hele bide karnındaki fındık kurdu belki herşeyi düzeltir Zaman'la
Maalesef öyle olmadı anneme söyledim ve hemen aldırttıracağını söyledi inanılmaz kızgın ve bana karşı güvensizleşti babamdan gizli aldırtacak yıkılmış durumdayım ağlayamıyorum bile