Gayet iyi ilerlemiş, içinizi ferah tutun
Her şey güzel gidiyor, keyfini cıkarın
Peki dış gebelikte ne gibi şeyler oluyor acaba doktor dış gebelikten bahsedince biraz stres yaptım açıkcasıKese için çok erken gayet güzelde artmış keseyi görmeyene kadar dış gebelik düşünmeyin stres yapmayın
Kese rahim yerine tüplere falan yerleşiyor zamanında müdahale edilmezse büyüdükçe tüpü patlatıp iç kanamaya sebep oluyor bazende tüple beraber alınıyor erken durumlarda ilaçla düşürüp operasyon yapmıyorlar tüpte hasar görmemiş oluyor bu sayede takiplerinizi bırakmayın lütfenPeki dış gebelikte ne gibi şeyler oluyor acaba doktor dış gebelikten bahsedince biraz stres yaptım açıkcası
Teşekkür ederim bilgi için peki bunu kan değerinden anlayabiliyormuyuzKese rahim yerine tüplere falan yerleşiyor zamanında müdahale edilmezse büyüdükçe tüpü patlatıp iç kanamaya sebep oluyor bazende tüple beraber alınıyor erken durumlarda ilaçla düşürüp operasyon yapmıyorlar tüpte hasar görmemiş oluyor bu sayede takiplerinizi bırakmayın lütfen
Dış gebelikte değer çok hızlı yükselir artması gereken miktardan çok fazla yükselir o şekilde anlaşılıyorTeşekkür ederim bilgi için peki bunu kan değerinden anlayabiliyormuyuz
Peki teşekkür ederimDış gebelikte değer çok hızlı yükselir artması gereken miktardan çok fazla yükselir o şekilde anlaşılıyor
Düzensiz artışlar oluyor ozamanda şüpheleniyor doktorlarTeşekkür ederim bilgi için peki bunu kan değerinden anlayabiliyormuyuz
Banada doktor az artış olursa sıkıntı dedi mesela 65 den 70 olursaDüzensiz artışlar oluyor ozamanda şüpheleniyor doktorlar
Şuan için öyle düşünme canım bazen 1000 de bile kese görünmüyo benim görünmedi 1500 de görünmüştü içinü ferah tut değer çok düşük keseyi görmek için yükseldikçe keseyi göreceksinKızlar merhaba adetten 4 gün önce gebelik testi silik çıkmıştı bende gittim özel acilden kan verdim 06.05.2023 tarihinde değerim 67,95 çıkıtı 2 gün sonra tekrar verdim 08.05.2023 adete iki gün kala 137,30 bugün adet günüm yine kan verdim değerim 453,54 doktor ultrasyona baktı kese görmedi ama dış gebeliğe karşı tedbir olsun diye takip edelim dedi değer 1000 olunca kese görülüyormuş bende biraz pinpirikliyim dış gebelikle ilgili bilginiz varmı değerlerim sizce nasıl
Değerlerin güzel artmış görünüyor canım benim sen içini ferah tutPeki teşekkür ederim
Öyle de doktor kist var dedi birde zaten pinpirikliyim iyice beni benden aldıDeğerlerin güzel artmış görünüyor canım benim sen içini ferah tut
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay deli gibi test yapıyorum her seferinde negatifi görmekten yoruldum her ay kendime söz veriyorum ama olmuyor yaniÖyle de doktor kist var dedi birde zaten pinpirikliyim iyice beni benden aldı
Olur inşallah genelde kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamile kalan çok oluyormuş içinizi ferah tutun bende 4 yıl vajinusmusla savaştım kasım ayında yendim ikinci denememde oldu herşeyin bir nasibi var inşallah sizde kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır kucağınıza alırsınızAralık ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay deli gibi test yapıyorum her seferinde negatifi görmekten yoruldum her ay kendime söz veriyorum ama olmuyor yani
Ben Şubat'ta kimyasal geçirdim Mart'ta laboquick ovulasyon testi ile infolicombi folik asit kullandım Mart'ta hamileydim çok şükür 10 haftalık olduk istersen araştır canım bir de Meryem suresi çok etkiliAralık ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay deli gibi test yapıyorum her seferinde negatifi görmekten yoruldum her ay kendime söz veriyorum ama olmuyor yani
Ovülasyon testi hiç yapmadım folik asit kullanıyorum şu anda zaten folidays vermişti doktor ilk pozitif gördüğümde biraz ara vermiştim foliğe sonradan tekrar başladımBen Şubat'ta kimyasal geçirdim Mart'ta laboquick ovulasyon testi ile infolicombi folik asit kullandım Mart'ta hamileydim çok şükür 10 haftalık olduk istersen araştır canım bir de Meryem suresi çok etkili
Güzel dileklerin için minnettarım umarım dediğin gibi olurOlur inşallah genelde kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamile kalan çok oluyormuş içinizi ferah tutun bende 4 yıl vajinusmusla savaştım kasım ayında yendim ikinci denememde oldu herşeyin bir nasibi var inşallah sizde kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır kucağınıza alırsınız
Benim söylediğim folik asit yumurta kalitesijni arttırıyor bakın istersenizOvülasyon testi hiç yapmadım folik asit kullanıyorum şu anda zaten folidays vermişti doktor ilk pozitif gördüğümde biraz ara vermiştim foliğe sonradan tekrar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?