Beta hcg ve dış gebelik

Ca
Peki dış gebelikte ne gibi şeyler oluyor acaba doktor dış gebelikten bahsedince

Merhaba canım. Geçtiğimiz cumartesi dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum. Hiç tedirgin olma zaten anlıyorsun ters bişeyler olduğunu. Lekelenme şeklinde başlayıp adet kanaması gibi yoğun bir kanamam oluyor. Ve kanamam asla durmuyor. Lekelenme kadar bile olsa devam ediyor. Benim değerim 4 bindi. Çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. İçini rahat tut

Çok geçmiş olsun . bilgi için teşekkür ederim bugün kesyi gördüm

Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay deli gibi test yapıyorum her seferinde negatifi görmekten yoruldum her ay kendime söz veriyorum ama olmuyor yani
Pes etme canım kimyasal gebelik bile olumlu bir durum çünkü hamile kalabildiğini gösteriyor Allahın izniyle yine hamile kalacaksın ben ocakta hamile kaldım kimyasal oldu arkasından şubatta tekrar hamile kaldım çok şükür sağlıklı gelişti

Aynen öyle canım ben de ocakta geçirdim kimyasal sonra şubatta hamile kaldım çok şükür sağlıklı gelişti oğlum

Her ay o kadar çok umutlanıyorum ki her seferinde umutlarım gidiyor bu ay bat 20 Mayıs bakalım ne olacak 1-1,5 aydır düzenli folik asit kullanıyorum hayırlısı diyorum

Her ay o kadar çok umutlanıyorum ki her seferinde umutlarım gidiyor bu ay bat 20 Mayıs bakalım ne olacak 1-1,5 aydır düzenli folik asit kullanıyorum hayırlısı diyorum
Umutlan ama o ay olamama ihtimalini de düşün çünkü her üzüntü ve stres gebe kalmaya engel önünde sonunda olacak

Merhabalar cok gecmis olsun..Sizin kac haftalikken belirtiler basladi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…