- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
Bi bakayım teşekkür ederimBenim söylediğim folik asit yumurta kalitesijni arttırıyor bakın isterseniz
Kızlar merhaba adetten 4 gün önce gebelik testi silik çıkmıştı bende gittim özel acilden kan verdim 06.05.2023 tarihinde değerim 67,95 çıkıtı 2 gün sonra tekrar verdim 08.05.2023 adete iki gün kala 137,30 bugün adet günüm yine kan verdim değerim 453,54 doktor ultrasyona baktı kese görmedi ama dış gebeliğe karşı tedbir olsun diye takip edelim dedi değer 1000 olunca kese görülüyormuş bende biraz pinpirikliyim dış gebelikle ilgili bilginiz varmı değerlerim sizc
Peki dış gebelikte ne gibi şeyler oluyor acaba doktor dış gebelikten bahsedince
Merhaba canım. Geçtiğimiz cumartesi dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum. Hiç tedirgin olma zaten anlıyorsun ters bişeyler olduğunu. Lekelenme şeklinde başlayıp adet kanaması gibi yoğun bir kanamam oluyor. Ve kanamam asla durmuyor. Lekelenme kadar bile olsa devam ediyor. Benim değerim 4 bindi. Çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. İçini rahat tutKızlar merhaba adetten 4 gün önce gebelik testi silik çıkmıştı bende gittim özel acilden kan verdim 06.05.2023 tarihinde değerim 67,95 çıkıtı 2 gün sonra tekrar verdim 08.05.2023 adete iki gün kala 137,30 bugün adet günüm yine kan verdim değerim 453,54 doktor ultrasyona baktı kese görmedi ama dış gebeliğe karşı tedbir olsun diye takip edelim dedi değer 1000 olunca kese görülüyormuş bende biraz pinpirikliyim dış gebelikle ilgili bilginiz varmı değerlerim sizce nasıl
Çok geçmiş olsun .Merhaba canım. Geçtiğimiz cumartesi dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum. Hiç tedirgin olma zaten anlıyorsun ters bişeyler olduğunu. Lekelenme şeklinde başlayıp adet kanaması gibi yoğun bir kanamam oluyor. Ve kanamam asla durmuyor. Lekelenme kadar bile olsa devam ediyor. Benim değerim 4 bindi. Çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. İçini rahat tut
Pes etme canım kimyasal gebelik bile olumlu bir durum çünkü hamile kalabildiğini gösteriyor Allahın izniyle yine hamile kalacaksın ben ocakta hamile kaldım kimyasal oldu arkasından şubatta tekrar hamile kaldım çok şükür sağlıklı geliştiAralık ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay deli gibi test yapıyorum her seferinde negatifi görmekten yoruldum her ay kendime söz veriyorum ama olmuyor yani
Aynen öyle canım ben de ocakta geçirdim kimyasal sonra şubatta hamile kaldım çok şükür sağlıklı gelişti oğlumOlur inşallah genelde kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamile kalan çok oluyormuş içinizi ferah tutun bende 4 yıl vajinusmusla savaştım kasım ayında yendim ikinci denememde oldu herşeyin bir nasibi var inşallah sizde kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır kucağınıza alırsınız
Her ay o kadar çok umutlanıyorum ki her seferinde umutlarım gidiyor bu ay bat 20 Mayıs bakalım ne olacak 1-1,5 aydır düzenli folik asit kullanıyorum hayırlısı diyorumPes etme canım kimyasal gebelik bile olumlu bir durum çünkü hamile kalabildiğini gösteriyor Allahın izniyle yine hamile kalacaksın ben ocakta hamile kaldım kimyasal oldu arkasından şubatta tekrar hamile kaldım çok şükür sağlıklı gelişti
Umutlan ama o ay olamama ihtimalini de düşün çünkü her üzüntü ve stres gebe kalmaya engel önünde sonunda olacakHer ay o kadar çok umutlanıyorum ki her seferinde umutlarım gidiyor bu ay bat 20 Mayıs bakalım ne olacak 1-1,5 aydır düzenli folik asit kullanıyorum hayırlısı diyorum
Merhabalar cok gecmis olsun..Sizin kac haftalikken belirtiler basladi ?Merhaba canım. Geçtiğimiz cumartesi dış gebelik geçirdiğim için ameliyat oldum. Hiç tedirgin olma zaten anlıyorsun ters bişeyler olduğunu. Lekelenme şeklinde başlayıp adet kanaması gibi yoğun bir kanamam oluyor. Ve kanamam asla durmuyor. Lekelenme kadar bile olsa devam ediyor. Benim değerim 4 bindi. Çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. İçini rahat tut
Kaç haftalıkken gördünüz betanız kaçtıÇok geçmiş olsun .bilgi için teşekkür ederim bugün kesyi gördüm
Betaya bakmadık hiç betam 453 ken doktor haftaya gel dedi ama hesapladım iki bini geçiyordu çünkü düzenli iki katı artıyordu doktor gerek yok betaya dedi şuan 4+6 yım dün gördüm keseyiKaç haftalıkken gördünüz betanız kaçtı
Kaç haftalık olduğunu doktor hiç söylemedi. Ben son adet 25 martta oldum. 9 nisanda lekelenmelerim başladı. 18 nisanda da iğne vuruldum.Merhabalar cok gecmis olsun..Sizin kac haftalikken belirtiler basladi ?
Anladim cok gecmis olsun..Kaç haftalık olduğunu doktor hiç söylemedi. Ben son adet 25 martta oldum. 9 nisanda lekelenmelerim başladı. 18 nisanda da iğne vuruldum.
Merhaba evet gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz inşallahMerhabalar keseyi gördünüz mü acaba
Betaya hiç bakmadı en son betam 453,54 dü 5 gün sonra gittim kese gözüktüBende aynı durumdayımda sormak istedim 650 ydi gittiğimiz de kese gözükmedi biraz stres oldum. Acaba beta kaçken gördünüz
Onu bende anladım canım bana 2 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde kalp atışını duyalım dedi gün sayıyorumAy maşallah miniğekesenin içinde bebek ne zaman gözüküyor aynı günmü yoksa oda zaman mı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?