Beta HCG ve gebelik haftası uymuyor acil bakın kızlar 👀

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar meraba .
Adetime 6 gün var dün test yaptım silik çift çizgi çıktı akşam kan verdim hemen sonuç 90 ama alttaki referans değerlerine göre 1-2 haftalik yazıyor ama son adet tarihine göre 3 buçuk haftalık. Değer mi düşük biseyler yolunda gitmiyor mu yorumlarınızı yazın lutfen

Eklentiler

• IMG_20230218_071214.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 152
Hayır değer düşük değil erken öğrenmişsiniz sadece
Değeriniz 3000 ile 5000 arasında olduğunda ultrasondan anlarsınız ne kadarlık oldugunu

1 2 haftada zaten daha yumurta yok ortada ona bakılırsa. bu dollenmeden sonrakı 1 2 hafta yanı yıne 3 4 haftaya tekabul edıyor. erken dollenme olmus bence bı kac gun kadar. endıselenme. 1 degerle saglıklı mı degılmı bellı olmuyor malesef. tekrar yaparsın 48 saatte genelde 2 ye katlar. 3 e katlayan da var. ama en az yuzde 60 olmalıymıs :) saglıkla buyusun de gelsın ınsallah

Adet 6 gün geciktiğinde 23 ile öğrendim değeriniz gayet iyi. Son adet tarihinize göre düşünmenizi tavsiye ederim.

Ben de son adet tarihine göre 8 haftalikken ulturasona girdim ilk kez doktorum 6+4 dedi. Değişebiliyor canım endişelenme. Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Boşuna canınızı sıkmayın 1 2 haftalıkken bir kere siz daha hamile bile olmuyosunuz ki o zaman test verseniz 5den düşük çıkardı o tabloda yanlışlık var döllenmeden sonra artıyor beta HCG döllenme olması da 2 haftadan sonra başlayan bir şey en erken. Siz zaten erken öğrenmişsiniz değeriniz o yüzden düşük ben 3 gecikmeyle öğrenmiştim nerdeyse 5 haftalıkken değerim 800dü böyle giderse sizin de değeriniz ben öğrendiğim zaman aynı degerde olur belki geçer bile. Adet günü 10la öğrenen kişiler var o değerin kaç olduğundan çok düzenli artış olması önemli ve en azından 1000 olsun ki vajinal ultrasonla kese görünsün diyolar doktora gitmek için sizin şimdi yapmanız gereken şey 2 günde bir kan verip yükselişi takip etmek

Kızlar mesela tahlili yaptirdigim hastane şöyle her merkezin cihazları ölçümleri farklı oluyor bizim cihazda 3-4 haftalikken 500-10.000 arası çıkması gerek demişti. Oyuzden kafam çok karisti

Kimisi de bir iki haftalık ta olabilir geç döllenme olmuştur diyor sence bu nedir ben hiç anlamadım erken mi yoksa gecmi olmuş kafam çok karisti

Kimisi de bir iki haftalık ta olabilir geç döllenme olmuştur diyor sence bu nedir ben hiç anlamadım erken mi yoksa gecmi olmuş kafam çok karisti
1 2 haftalık hamılelık dıye bısı yok aslında son adetten sayılıyor. bazı doktorlar hala dollenmeden sayıyor yanı 2 hafta az olmus oluyor ha 2 hafta ha 4 aynı sey yanı. gec dollenme nasıl olcak daha adetıne varmıs :) adetın gecıkır de bu deger cıkar ha dersın bı kac gun gec dollenmıstır dıye :))

Kizlar adete 7 gün kala bir çok test yapmıştım. Bir tanıdığım da dediki 7 gün kala kaset test te dahi çift çizgi çıkmasina rağmen kan tahlil sonucu az çıkmış dedi

Eklentiler

• IMG20230218112852.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 96
Kizlar adete 7 gün kala bir çok test yapmıştım. Bir tanıdığım da dediki 7 gün kala kaset test te dahi çift çizgi çıkmasina rağmen kan tahlil sonucu az çıkmış dedi
Bazi kadinlarda idrara cabuk karisiyor sanirim, burda cok gorduk bu durumu. Sizin deger gayet iyi, ben 5 gun kala 9’la ogrenmistim

Ozel hastanede yaptirmistim
Benim kafamı karıştıran malesef alttaki referans aralıklarına göre 1-2 haftalik yazıyor ama son adete göre 3+4. Bu biraz canımı sktı açıkçası. Sabahta sağlık ocağında kan verecegim umarım iyi çıkar sonuc

Eklentiler

• IMG_20230218_071214.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…