Beta HCG ve gebelik haftası uymuyor acil bakın kızlar 👀

Neden canınız sıkıldı ki? Bakın basit bir matematik hesabı ile rahatlayabilirsiniz. Son adet tarihinizden hemen sonra hamile kalsaydınız beta 3 haftalık değerde olurdu. Ancak siz sonrasında hamile kalmışsınız ve 1-2 haftalık bir döllenme bu. Son adete göre hesap yapılması sadece kolaylık olması açısından. Sizce milyonlarca insan hemen regl sonrası hamile kalmış olabilir mi? Bazen adete göre 10 haftalık gözüküyor ama bebek 8 haftalık oluyor mesela. Bu durumda doktor güncelliyor tarihi ve ona göre hesap yapılıyor. Daha 3. Haftada bu kadar detaylara takılırsanız 9 ay inanın bitmek bilmez sizin için.

Kızlar sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi hemşire. Gerçekten okadar geç mi çıkıyor sonuc

Kızlar sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi hemşire. Gerçekten okadar geç mi çıkıyor sonuc
Değere vs takılma ultrason önemli diyor doktorlar onların ölçümleri doğrultusunda sana gün vs veriyorlar. Şimdiden canını sıkma sadece hamileliğin tadını çıkar. Zaten erken öğrenmenin dezavantajı da bu çıkan değer sonradan konu oluyor hepsi boşa stres .aksi bir durum olursa doktorun sana söyler. 1500 olunca kese de Bebekte görülür hatta bazen kese görülür bebek görülmez ona da biraz bekleyelim derler sonra kalp atışı için öyle olur ama her şey yolunda gider en nihayetinde Allah nasip ederse

Ne güzel dedin canm sağol inşallah herşey yolunda gider. Benim daha önceden bir dış gebeliğim üç kez de kimyasal gebeliğim oldu oyuzden bu tedirginligim.

Kızlar cumartesi günü akşam 8 de özelde Sonuc 90 çıktı.
Salı günü sağlık ocağı sabah 9 da verdim sonuç 213 çıkmış nasıl yorumlarsiniz az gibi sanki demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…