- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Acaba ikiz gebelik miMerhabalar. Bata göre 5+3 hamileyim. Bugün kese göründü 4 haftalık dedi doktor. Beta 11264.0 çıktı. Bu değer kafamı karıştırdı bu normal mi? 20 ekim 71 di. 22 ekim 196 30 ekim yani bugün 11264.0 çok garip geldi böyle olanlar var mı? Ayrica tsh değeri 0.02 çıktı. Bu çok düşük değil mi
Öyle bi sey olsa kesede gözükmez mi? Kese sadece bi tane görünüyo ultrasonda. Bi dk atacağım fotoğrafını. Peki tsh normal mi biliyor musunuz bu konuyuAcaba ikiz gebelik mi
Acaba ikiz gebelik mi
Tsh konusunu bilmiyorum kuzum masallah güzel artmış , kalp atışlarını da duydun mu
Yok duymadım daha. Zaten doktorum bi garip. Benim dememle baktı ultrasona. Ben burdaki mesajlara göre kesenin görüneceği haftadaydım. Sonra neyse bakalım rahim kalınlaşmış mı kese görünmez ama ona bakarız dedi. Sonra keseyi gördü inanamadı. Halbuki tam zamanıydıTsh konusunu bilmiyorum kuzum masallah güzel artmış , kalp atışlarını da duydun mu
Kimse yok muMerhabalar. Bata göre 5+3 hamileyim. Bugün kese göründü 4 haftalık dedi doktor. Beta 11264.0 çıktı. Bu değer kafamı karıştırdı bu normal mi? 20 ekim 71 di. 22 ekim 196 30 ekim yani bugün 11264.0 çok garip geldi böyle olanlar var mı? Ayrica tsh değeri 0.02 çıktı. Bu çok düşük değil mi
Doktoru değiştirin bence
Tsh düşük başka doktora gidin
Kızlar şimdi özele gidiyorum. Peki bu beta normal mi. Boş gebelik mi geçiriyorm bn bu artış çok dğil miCnm Dr dan hoslanmadiysan hemen değiştir.tsh düşük başka Dr araştır bence bu durumda Dr la olan diyolog çok önemli
Kızlar şimdi özele gidiyorum. Peki bu beta normal mi. Boş gebelik mi geçiriyorm bn bu artış çok dğil mi
Doktoru değiştirin bence
Tsh düşük başka doktora gidin
Kızlar tsh düşüklüğüne ilaç mı veriliyoCnm Dr dan hoslanmadiysan hemen değiştir.tsh düşük başka Dr araştır bence bu durumda Dr la olan diyolog çok önemli
Dr gerekli önlemi alır hiç olumsuz bişey düşünme nolur sağlıkla gelicek inşallah bebishaber vermeyi unutma
Dr gerekli önlemi alır hiç olumsuz bişey düşünme nolur sağlıkla gelicek inşallah bebishaber vermeyi unutma
Özel hastaneye geldim bekliyorum. İnşAllah dediginiz gibi olurTsh’la ilgili bilgim yok ama cogul gebelik olabilir bence de; cunku masallah 4 nala artmisbos gebelik olsa az artardi, endise etmeyin
Çoğul gebelik olma ihtimali yüksek inşallahta öyledir diyelim çünkü betanın artışı çok ileri düzeyde bakalım doktorun ne diyecekÖzel hastaneye geldim bekliyorum. İnşAllah dediginiz gibi olur
Çoğul gebelik olma ihtimali yüksek inşallahta öyledir diyelim çünkü betanın artışı çok ileri düzeyde bakalım doktorun ne diyecek
Tsh’la ilgili bilgim yok ama cogul gebelik olabilir bence de; cunku masallah 4 nala artmisbos gebelik olsa az artardi, endise etmeyin
Kızlar normalmiş beta artışı çok şükür. Benim üç katı artıyomuş on gün sonra gel kalp atışı için dedi. Ama ikizden falan bahsetmediDr gerekli önlemi alır hiç olumsuz bişey düşünme nolur sağlıkla gelicek inşallah bebishaber vermeyi unutma
Çok şükür cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar normalmiş beta artışı çok şükür. Benim üç katı artıyomuş on gün sonra gel kalp atışı için dedi. Ama ikizden falan bahsetmedi
Teşekkür ederim iyi ki varsınızÇok şükür cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?