Beta HCG ve TSH yorumu. Bakar mısınız kızlar?

Ahidevrann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
237
97
48
Merhabalar. Bata göre 5+3 hamileyim. Bugün kese göründü 4 haftalık dedi doktor. Beta 11264.0 çıktı. Bu değer kafamı karıştırdı bu normal mi? 20 ekim 71 di. 22 ekim 196 30 ekim yani bugün 11264.0 çok garip geldi böyle olanlar var mı? Ayrica tsh değeri 0.02 çıktı. Bu çok düşük değil mi

Acaba ikiz gebelik mi

Tsh konusunu bilmiyorum kuzum masallah güzel artmış , kalp atışlarını da duydun mu
Yok duymadım daha. Zaten doktorum bi garip. Benim dememle baktı ultrasona. Ben burdaki mesajlara göre kesenin görüneceği haftadaydım. Sonra neyse bakalım rahim kalınlaşmış mı kese görünmez ama ona bakarız dedi. Sonra keseyi gördü inanamadı. Halbuki tam zamanıydı

Kimse yok mu

Cnm Dr dan hoslanmadiysan hemen değiştir.tsh düşük başka Dr araştır bence bu durumda Dr la olan diyolog çok önemli

Reactions: H M
Kızlar şimdi özele gidiyorum. Peki bu beta normal mi. Boş gebelik mi geçiriyorm bn bu artış çok dğil mi
Doktoru değiştirin bence
Tsh düşük başka doktora gidin
Cnm Dr dan hoslanmadiysan hemen değiştir.tsh düşük başka Dr araştır bence bu durumda Dr la olan diyolog çok önemli
Kızlar tsh düşüklüğüne ilaç mı veriliyo

Dr gerekli önlemi alır hiç olumsuz bişey düşünme nolur sağlıkla gelicek inşallah bebis haber vermeyi unutma

Tsh’la ilgili bilgim yok ama cogul gebelik olabilir bence de; cunku masallah 4 nala artmis bos gebelik olsa az artardi, endise etmeyin

Dr gerekli önlemi alır hiç olumsuz bişey düşünme nolur sağlıkla gelicek inşallah bebis haber vermeyi unutma
Tsh’la ilgili bilgim yok ama cogul gebelik olabilir bence de; cunku masallah 4 nala artmis bos gebelik olsa az artardi, endise etmeyin
Özel hastaneye geldim bekliyorum. İnşAllah dediginiz gibi olur

Çoğul gebelik olma ihtimali yüksek inşallahta öyledir diyelim çünkü betanın artışı çok ileri düzeyde bakalım doktorun ne diyecek
Kızlar normalmiş beta artışı çok şükür. Benim üç katı artıyomuş on gün sonra gel kalp atışı için dedi. Ama ikizden falan bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…