Beta HCG ve TSH yorumu. Bakar mısınız kızlar?

Bazilarinin betası yüksek ilerler.. verilen değerlerin altinda olmadığı sürece problem yok bence.. inşallah kucağınıza alirsunuz sağlıkla

Kızlar normalmiş beta artışı çok şükür. Benim üç katı artıyomuş on gün sonra gel kalp atışı için dedi. Ama ikizden falan bahsetmedi
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim de başımızaaa

Bazilarinin betası yüksek ilerler.. verilen değerlerin altinda olmadığı sürece problem yok bence.. inşallah kucağınıza alirsunuz sağlıkla
Hadi gozunuz aydin
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim de başımızaaa
Çok teşekkür ederimm. İsteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim❤❤ kalp atışını duyana kadar bana rahat yok.

Kalp atışından sonra tekrar tsh bakılcakmış galiba. Şuan bir şey yapmadılar. Belki beta bu kadar yüksek diye baya düşmüştür dimi
beta hcg ile tsh benzer molekül yapılı. Biri fazla salgılanınca diğerini az salgılaması için uyarır. Tiroid hormonları genelde düşer zaten gebelerin. Aynı kan değerlerinin düşmesi gibi. Bir sıkıntı varsa da zaten tiroidlerinden olsun. Çözümü en kolay o. İçini ferah tut

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için❤ beni şuan doktor kontrol etmesine rağmen tek korkutan şey beta hcgnin çok anormal şekilde artması. Galiba burdan okuduğum bilgilerle kendimi hep 1000-3000 arasına hazırlamışım. 11bin görünce kesin bi şeyler ters gidiyor dedim. Normal dedi doktor ama bu süreç insani mahvediyormuş onu anladım

beta hcg nin fazla artması genelde çoğul gebelik lehinedir. Az artması daha tehlikeli. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsnız

BEnimde iki katı artan değerlerim vardı çok çok hızlı bir artıştı doktora gittim kese ve bebek 4+6 haftada görüldü ama bir türlü kalp atışı olmadı 8 +6 kürtaj oldum dikkatli ol doktor hatta başka başka doktorlara git

Gerçekten mi çok üzüldüm senin adına. İnşAllah bir şey olmaz ya Rabbim korusun

Bana hatırladığın kadarıyla beta değerlerini yazar mısın

Canım hipotiroidi var sanırım değerin düşük onun için ilaç verebilirler gerisi şu an seyrinde gibi memnn değilsen dr değiş hayirli olsun :)
İlaç vermek için kalp atışını duyalım tekrar test yapıp ona bi bakarız dedi doktor. Simdilik bir şey demedi. İnşAllah geç kalmıyorumdur. Doktorumu değiştirip özele gittim onla konuştuk bunları. Ne kadar kese görünse de daha bebeğin varlığından bi haberiz kalp sesi duyulmadan heralde ondan bi tedaviye başlamadı

Bebek görüldüğünde başlar muhtemelen için rahat değilse git bence ama geç kalmış sayılmazsın bebek için daha vakit var zaten 6. 7.haftalarda ama senin değerin normalde yine düşük gibi hamilelik harici rahatsız edebilir seni endokrine gözükebilirsin stres yapma :)

Tamam teşekkür ederim

Bana hatırladığın kadarıyla beta değerlerini yazar mısın
Adete 6 gün kala 29 çıktı 2 günde bir yaptırdım kimyasal olmasından korkuyordum 2 gün sonra 86 .2 gün sonra 896 sonra 2 gün sonra 3 bin 2 gün sonra 11 bindi çok hızlı bir artış doktor ikiz olabilir dedi ama tek bebek vardı kalp atışı olmadı sonuç kürtaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…