- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Tamam teşekkür ederim çok sağolunAdete 6 gün kala 29 çıktı 2 günde bir yaptırdım kimyasal olmasından korkuyordum 2 gün sonra 86 .2 gün sonra 896 sonra 2 gün sonra 3 bin 2 gün sonra 11 bindi çok hızlı bir artış doktor ikiz olabilir dedi ama tek bebek vardı kalp atışı olmadı sonuç kürtaj
Seninde mi aynı durumdaydı. İlaçla tedavi edilirsin dediler. Çok mu zor tedavisi. Sizin nasıldı acabatsh cok dusukbenimki 19。 haftadan。sonra artti epey oraya buraya sevk edildim
Hayırlısı olsun canım benim. Çok korkuyorum kimisi düşük olur dikkat et diyo. İkiz de istemem riski çok fazlaTek yumurta ikizi olabilir canim. Umarim oyledir
ilac almadim once kadindoguma sonra dahiliyeye ordanda endokronolojiye sevk edildim。 dr sevk icin sayfa acmasina ragmen gunlere randevu yok dediler gidemedim。 beta dususe gecince yavasca artmaya basladi。 kadin dogumcular bebege zarari yok ama sende carpinti ve nefes darligi yapar demislerdi oylede oldu。 nefes nefese 4 ay gecirdimSeninde mi aynı durumdaydı. İlaçla tedavi edilirsin dediler. Çok mu zor tedavisi. Sizin nasıldı acaba
Bende de nefes darlığı var. Demek ki ondanmış. Peki bebeğiniz sağlıklı mı son durum nedirilac almadim once kadindoguma sonra dahiliyeye ordanda endokronolojiye sevk edildim。 dr sevk icin sayfa acmasina ragmen gunlere randevu yok dediler gidemedim。 beta dususe gecince yavasca artmaya basladi。 kadin dogumcular bebege zarari yok ama sende carpinti ve nefes darligi yapar demislerdi oylede oldu。 nefes nefese 4 ay gecirdimtsh yukselince sikinti dusunce carpinti imis
Ya resmen kader arkadaşıMerhaba cok benzer durumdayiz. Bizim de ilk denememizde hamile kaldim. 5+1'im. Doktora gitmistik ekimde onceden hazirlanalim diye, esimde de %1 morfoloji cikmisti bu kafami karistiriyor. Ben de tutmayacak sandim bi anda hamile oldugumu ogrendim.
Sat 27 eylul, benim de 21 ekim 318 ile basladi beta hcg, 25 ekim 3800 kusur, 27 ekim ise 14 bin kusur.. cok hizli artinca korkup pazar gunu nobetci bi doktor bulduk. Ultrasona soktu kese burda bebek burda dedi. Nasil yani bebek gorunuyo mu dedim evet dedi ikiz de olabilir dedi, beta hcg 3800 kusurdu. 27ekimde bi daha baska bi doktora gittim 14bini gorunce o da ultrasona soktu. Yok daha bebek gorunmez ne bebegi dedi. Kese rahimde tamam dedi yolladi.
Simdi kendi doktoruma gidicem bu hafta ama ultrasona girmek istemiyorum. Onune gelen bisey olmaz gir diyor daha en basindan 2 kez girmis olduk. 3.yu istemiyorum diye kagit imzalattilar devlette, tokso rubella icin kan vermeye gitmistim hadi ultrasona diyor..
Velhasili uzun yazdim ama benim de senin gibi beta hcg cok hizli artti. 2 doktor sikinti yok dedi. Tabi benim de icim rahat degil. Esimde morfoloji sorunu,bende ufak bi polip vardi vs, ilk denemede tuttu hic beklemedigimden folik asit icmemistim vs vs
Ama burda birilerini okumustum, ucer ucer artti benim saglikla dogurdum demisti o geliyor aklima.
Bakalim ikimiz icin de hayirlisi olsun insaallah saglikla aliriz kucagimiza.
6。 ayin icindeyim gayet saglikli sukur o tsh tam basbelasi allah yardimcin olsun merdiven cikmak bile soluk solugaBende de nefes darlığı var. Demek ki ondanmış. Peki bebeğiniz sağlıklı mı son durum nedir
MaşAllah6。 ayin icindeyim gayet saglikli sukur o tsh tam basbelasi allah yardimcin olsun merdiven cikmak bile soluk solugagecmis olsun
Aminnn inşaalllaaahhYa resmen kader arkadaşısağlıkla aliriz inşAllah kucağımıza.
canım neredeyse aynı durumlarımız benimde eşimde morfoloji %2 bende de polip var bu ay ilk defa çatlama iğnesi kullandım ve çok şükür gebelik oluştu en son bata 1 gün gün kala kan tahlilim 424 çıktı . bende cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum şuan 4+4 günlükMerhaba cok benzer durumdayiz. Bizim de ilk denememizde hamile kaldim. 5+1'im. Doktora gitmistik ekimde onceden hazirlanalim diye, esimde de %1 morfoloji cikmisti bu kafami karistiriyor. Ben de tutmayacak sandim bi anda hamile oldugumu ogrendim.
Sat 27 eylul, benim de 21 ekim 318 ile basladi beta hcg, 25 ekim 3800 kusur, 27 ekim ise 14 bin kusur.. cok hizli artinca korkup pazar gunu nobetci bi doktor bulduk. Ultrasona soktu kese burda bebek burda dedi. Nasil yani bebek gorunuyo mu dedim evet dedi ikiz de olabilir dedi, beta hcg 3800 kusurdu. 27ekimde bi daha baska bi doktora gittim 14bini gorunce o da ultrasona soktu. Yok daha bebek gorunmez ne bebegi dedi. Kese rahimde tamam dedi yolladi.
Simdi kendi doktoruma gidicem bu hafta ama ultrasona girmek istemiyorum. Onune gelen bisey olmaz gir diyor daha en basindan 2 kez girmis olduk. 3.yu istemiyorum diye kagit imzalattilar devlette, tokso rubella icin kan vermeye gitmistim hadi ultrasona diyor..
Velhasili uzun yazdim ama benim de senin gibi beta hcg cok hizli artti. 2 doktor sikinti yok dedi. Tabi benim de icim rahat degil. Esimde morfoloji sorunu,bende ufak bi polip vardi vs, ilk denemede tuttu hic beklemedigimden folik asit icmemistim vs vs
Ama burda birilerini okumustum, ucer ucer artti benim saglikla dogurdum demisti o geliyor aklima.
Bakalim ikimiz icin de hayirlisi olsun insaallah saglikla aliriz kucagimiza.
canım neredeyse aynı durumlarımız benimde eşimde morfoloji %2 bende de polip var bu ay ilk defa çatlama iğnesi kullandım ve çok şükür gebelik oluştu en son bata 1 gün gün kala kan tahlilim 424 çıktı . bende cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum şuan 4+4 günlük
Canım gittikçe benide bilgilendirir misin açıkçası bende korkuyorum ailemede söylemedim henüz gebeliği morfolojide düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş eşine vitamin vermişmiydi doktor .Gerçekten çok benzermişiz. Biz kalp atışını duyduk geçtiğimiz c.tesi, vajinal baktı doktor her şey yolunda dedi doktor. 1 hafta önden gidiyor dedi, erken yumurtlamaymış. Ama bende tabi korku var. Doktor hiç önemsemedi ama morfoloji bozuksa düşük olur falan diye okumuştum. %1di bizimki de. Ama beta hcg falan da yüksek çıktı ya o da sağlıklı gebelik diyorlar. Acaba morfoloji bozukluğu olup da hamile kalıp çok normal ilerleyip sonra mı düşük oluyor onu anlayamadım, sanki genelde kimyasal ya da boş gebelik oluyor. Polip olayı da önemli değil dedi doktor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı karından da kalp atışını dinlemeye. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah.
Kızlar morfoloji ne demekCanım gittikçe benide bilgilendirir misin açıkçası bende korkuyorum ailemede söylemedim henüz gebeliği morfolojide düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş eşine vitamin vermişmiydi doktor .
Bilgilendiririm tabii ki canim. Evet pahali bi vitamin vermisti 200 kusurluk ama almamistik daha sonuclar geç cikmisti... En guzeli 3 ay dolana kadar kimseye soylememekti ama biz duramadik soyledik. Hayirlisi olsun insaallah.Canım gittikçe benide bilgilendirir misin açıkçası bende korkuyorum ailemede söylemedim henüz gebeliği morfolojide düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş eşine vitamin vermişmiydi doktor .
Spermin şekli. Kalitesi gibi bisey de anlasiliyor ama sekilsel bozukluk var mi ona bakiyorlar spermiyogram testi mi oyle bi test var üroloğa gidiliyor bunun icinKızlar morfoloji ne demek
Merhaba benim tsh düşük değildi yüksekti ama fikir amaçlı söylemek istedim. Evde test yapmıştım çift çizgiyle ertesi gün doktora gittim kese oluşmuş dedi 4 haftalık .Ardından sağlık ocağına gidip kan verdim kanda 2260çıkmıştı. Yanlız tsh yüksek çıktı. Normalde gebelerde 2,50altı olması gerekiyormuş. Benim ki 3,68 çıkmıştı.dahiliyeye gittim ilaç tedavisine başladım 25mg lık bi hap verdi 1 ay kullandım düşürmemiş o doz tekrar gittim 50mg a yükseltti Hala kullanıyorum ayda 1 kontrol edilmesi gerekiyormuş. Senin ki düşük geldi bana başka doktorlara bi sor iyice istersen aklına takılmasın bende niye yüksek diye stres yapmıştım . Rabbim sağlıklıca Kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİlaç vermek için kalp atışını duyalım tekrar test yapıp ona bi bakarız dedi doktor. Simdilik bir şey demedi. İnşAllah geç kalmıyorumdur. Doktorumu değiştirip özele gittim onla konuştuk bunları. Ne kadar kese görünse de daha bebeğin varlığından bi haberiz kalp sesi duyulmadanheralde ondan bi tedaviye başlamadı
Tesekkur ederim cnm benim. Bu testi hamilelikten önce mi yapmıştı eşinizSpermin şekli. Kalitesi gibi bisey de anlasiliyor ama sekilsel bozukluk var mi ona bakiyorlar spermiyogram testi mi oyle bi test var üroloğa gidiliyor bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?