Beta hcg yavaş artması

Anladım canım evet üzülüyoruz ama en önemlisi sağlıklı olması benimde bi dış gebelik bi kimyasal gebelik oldu çok üzüldüm
Ben de çok üzüldüm bugün kontrole gitcem yine 2 hafta oldu geçen hafta gitmem gerekiyordu gitmedim kanla takip edilecek doktor kaç ay korun dedi sana

Ben de çok üzüldüm bugün kontrole gitcem yine 2 hafta oldu geçen hafta gitmem gerekiyordu gitmedim kanla takip edilecek doktor kaç ay korun dedi sana
Dış gebelikte 6ay korunma verdi korundum daha sonrada kimyasal oldu onun için bi korunma söylemedi

Dış gebelikte 6ay korunma verdi korundum daha sonrada kimyasal oldu onun için bi korunma söylemedi
Bana şimdi de 6 ay dedi ama işlem görmedim 6 ay çok uzun geldi başka bir doktora gitcem kanamam daha bitmedi bittiğinde bu doktor acil doktoru kendim düşük yaptım parça falan da kalmamış içimde

Bana şimdi de 6 ay dedi ama işlem görmedim 6 ay çok uzun geldi başka bir doktora gitcem kanamam daha bitmedi bittiğinde bu doktor acil doktoru kendim düşük yaptım parça falan da kalmamış içimde
Bence de kuzum başka doktora git sen iğne falan vurulmadın sonuçta düşük için 2-3 ay yeeterli bence rahim dinlensin dir hiç korunmayap kalanda var arkasına hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…