Beta hcg yavas ilerliyor

evlimutlu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
502
196
33
41
Merhaba ben 27.2 sinde 5 gunluk embrio transferi oldum 8.3 kan alindi 46.4 cikdi 13.3 yine kan alindi 71.7 cikdi yarin yine kan alincak basina gelen oldumu böyle yavas ilerliyen?

Benimde yavaş ilerledi iki günde iki katı artması gerekiyor. Artmadı. Kimyasal gebelik oldu kanla beraber düştü. Ama nadirde olsa yavaş ilerleyip sağlıklı olan var demişti doktorum. İnşallah seninki öyledir 🤲

Merhaba ben 27.2 sinde 5 gunluk embrio transferi oldum 8.3 kan alindi 46.4 cikdi 13.3 yine kan alindi 71.7 cikdi yarin yine kan alincak basina gelen oldumu böyle yavas ilerliyen?
Bu tahlilleri 10. Gün
12. Gün.
14. Gün.
Şeklinde yaptırıp yazarsanız daha kolay hesaplanır.
Tahlillerinizi aynı yerde 2 günde 1 yaptırmanız sağlıklı olacaktır.
İnşallah tutunmaya çalıştığı dönemde böyle çıkmış sonrasında sımsıkı tutunmustur bebeginiz 🤲

Maalesef benimde yavaş ilerliyor. Dondurulmuş pgt li 6. Gün embriyosu
11 gün değerim 181
13. Gün değerim 184
15. Gün değerim 231 çıktı
Yarın tekrar kan vericez.
Hemşire bazen yavaş ilerleye biliyor. Geç tutunma veya döllenmesi yavaş olduğu için dedi. En azından değer düşmemiş bekleyelim dedi nasip bakalm..

Bu tahlilleri 10. Gün
12. Gün.
14. Gün.
Şeklinde yaptırıp yazarsanız daha kolay hesaplanır.
Tahlillerinizi aynı yerde 2 günde 1 yaptırmanız sağlıklı olacaktır.
İnşallah tutunmaya çalıştığı dönemde böyle çıkmış sonrasında sımsıkı tutunmustur bebeginiz 🤲
Malesef ben 2 gunde bir gidemedim hastaydim o yuzden duzensiz baktirdim bugun bakilcak olmasa pazartesi yine bakilcak

Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah 🤲
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim .
Bugün bakılırsa diğeri salı günü bakılsın en azından öyle daha kolay hesaplanır.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Maalesef benimde yavaş ilerliyor. Dondurulmuş pgt li 6. Gün embriyosu
11 gün değerim 181
13. Gün değerim 184
15. Gün değerim 231 çıktı
Yarın tekrar kan vericez.
Hemşire bazen yavaş ilerleye biliyor. Geç tutunma veya döllenmesi yavaş olduğu için dedi. En azından değer düşmemiş bekleyelim dedi nasip bakalm..
ne durumdaasınız

Kese ve yolk kesesi göründü değerlerim normale döndü sadece kanamam var 4 gün geriden geliyor dedi doktor bakalım haftaya kalp atışı için gidicez nasibimizde ne varsa
İnsallah insallah insallah bebeğiniz sizinledir dualarimdasiniz 🙏🏻
Benimde cuma 99
Pazartesi 205
Çarşamba yani bugün 242 cikti

Doktor kimyasal veya boş gebelik dedi istediği gibi artmamış
Kanama vardı kırmızı renkte onun için bugün ölçüm yaptırdı

Sizin iyi haberinizi almak içime su serpti 🙏🏻

İnsallah insallah insallah bebeğiniz sizinledir dualarimdasiniz 🙏🏻
Benimde cuma 99
Pazartesi 205
Çarşamba yani bugün 242 cikti

Doktor kimyasal veya boş gebelik dedi istediği gibi artmamış
Kanama vardı kırmızı renkte onun için bugün ölçüm yaptırdı

Sizin iyi haberinizi almak içime su serpti 🙏🏻
Bende o kadar araştırdım ki bu durumu yaşayıp sağlıklı kucağına alanda çok hep dua ettim. Ha tabi ilerler mi bilmiyorum dünkü kanamamdan sonra.. ama doğuöa kadar kanamalı geçirende var. Yani nolcağını açıkcası kimse bilmiyo yaşayıp görecez tek yapmamız gereken dua etmek isyan etmemek Rabbim hayırlısıyla bize bağışlasın. Bu dönemde stres yapma keyfini çıkar. Sen ne kadar stres yaparsan yap gidecek olan yine gidiyor ama kalacaksada ne yaparsan yap kalıyor. Belki bebeğin seninle o yüzden kendini üzme onuda üzme herşey güzel olur inşallah

Back
X