Aşılama Beta hcg yavaş yükseliyor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Umudum063419

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
5
0
1
32
Merhaba 25 subatta aşılama yaptirdim. Ayin 11 de beta hcg 44 cikti bugun tekrar yaptirdim 59 cikti. Beta hcg si yavas yukselip sonra normale dönenler oldu mu

Merhaba 25 subatta aşılama yaptirdim. Ayin 11 de beta hcg 44 cikti bugun tekrar yaptirdim 59 cikti. Beta hcg si yavas yukselip sonra normale dönenler oldu mu
Canım ben de aşılamamın 13. Günü Salı günü kan testi yaptım beta 33 çıktı bugün 15. Gün yine kan verdim. Ama sağlık ocağındaki doktorum ilki gün sonra kan vermene gerek yok değerin pek artmaz dedi .

Ayni sonuclar ayni degerler benimde basima geldi once 44 sonea 59 sonra 77 derken dustu malesef kanamayla. Kimyasal dendi. Ama insallah senin oyle olmaz allah gonlunuze gore versin

Bugün biraz biraz hareket etmeye başladım artık bi kaç gündür yatıyodum da
Aşılamadan sonra kaçıncı günün canım inşallah güzel haberler alırsın. İlk aşılamam mı? Benim ilk aşılamamdı beta hcg yüksek çıkınca o kadar mutlu olmuştumki içim içime sığmıyordu ve sonrasında hüsran. Hayatımda bu kadar yıkılmamıştım galiba. Allahım tabi ki hayırlı zamanı ya da hayırlısını biliyor ama psikolojik açıdan ben çok etkilendim

Cuma aşılama oldu 4üncü gün. Bende kimyasal gebeliğimde çok etkilenmiştim bazen doğsa şu kadar olurdu falan hesaplarım hala evet ilk aşılamam. Ne kadardır istiyosunuz?

Cuma aşılama oldu 4üncü gün. Bende kimyasal gebeliğimde çok etkilenmiştim bazen doğsa şu kadar olurdu falan hesaplarım hala evet ilk aşılamam. Ne kadardır istiyosunuz?
Açıkcası ben yeni evliyim 9 aylık. Lakin troit problem olduğundan dolayı çok fazla beklemeden tedaviye başlayalım dedik. Çünkü zaman aleyhimize işliyor 28 yaşındayım normal yolla sizin olmuş neden aşılamaya geçtiniz

Hipofiz adenomum var prolaktinim dengede durmadığı için süreç uzadıkça uzadı iki yıla yanaştı. Prolaktin güzel olduğunda bebek gelmiyo diğer aylar prolaktin yükseliyo derken nasip olmadı. O yüzden aşılama yaptık. Tutmazsa tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz

Geçmiş olsun canım tez elden Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…