Insallah canim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, inşallah bir mucize olur.Inş haftaya kadar herşey yolunda gider sen de zamanı gelince kucağına sağlıkla alırsın.
Doktor zaten Pazartesi günü bakmıştı ve atmiyordu. Ayın 20 sinde bakacak ama Cuma günü başka bir klinikte baktirsam diyorum. Üst üste baktirirsam sorun olur mu ?Kusum betahcg bastırırken kalp atışına baktırmadın mi
7+ 1Şuan kaçıncı haftadasınız
Bence paniklemeyin, 8-9.haftalarda da görülebiliyor kalp atışı
Doktor haftaya Salı yani tam 8 haftalık kalp atışı yoksa ilaçları keseceğiz kendinden düşük olsun dedi. Bir de kalp atışı geç gözükürse gelişimine bir etki olmaz değil mi ?Bence paniklemeyin, 8-9.haftalarda da görülebiliyor kalp atışı
Beni kalp atışı icin yarin çağırmışlardı biliyorsun. Pazartesi bayramda mi baktırdın? Yanı aslında mantıklı olan 8. Haftalarda duyulması. Beta güzel kanama vs yok. Bence sorun yoktur. Ben 5 dusuk yaşadım hepsinde progestoron almama rağmen kanama başladı. Cuma baktır sen. Sık baktırmakta sakınca yok bana kalırsaDoktor zaten Pazartesi günü bakmıştı ve atmiyordu. Ayın 20 sinde bakacak ama Cuma günü başka bir klinikte baktirsam diyorum. Üst üste baktirirsam sorun olur mu ?
Bir de Cumartesi tekrar hcg baktiracagim, bakalım yükseliyor mu ?
Normalde hcg yükseliyorsa beklemek gerekmez mi ?
Kanama yok. Hcg değeri bakalım Cumartesi çıkacak mı, çıksa da az artma da problem.Beni kalp atışı icin yarin çağırmışlardı biliyorsun. Pazartesi bayramda mi baktırdın? Yanı aslında mantıklı olan 8. Haftalarda duyulması. Beta güzel kanama vs yok. Bence sorun yoktur. Ben 5 dusuk yaşadım hepsinde progestoron almama rağmen kanama başladı. Cuma baktır sen. Sık baktırmakta sakınca yok bana kalırsa
Belirli bir seviyeye gelince artma az oluyormus illa iki katı olacak diye düşünme sakinKanama yok. Hcg değeri bakalım Cumartesi çıkacak mı, çıksa da az artma da problem.
Bu ayın 12 sinde baktirdim. Ben yurtdışında yaşıyorum burada her yer açık.
Moral verdiğin için sağol canım. Yarın sabah başka bir klinikten randevu aldım gideceğim. Salı günü de her zaman gittiğim yerde tekrar baktiracagim.Canim doktordan geliyorum. Normal şartlarda bugün 7. Haftaya girdik biliyorsun. Kesenin icinde bebeği ve kalp atışını gördük. Bebek 5.1 mm 6+2 ile uyumlu.
Benden 1 gün önce ayni merkezde transfer olan bir arkadaş geçen Cuma gitmiş kalp atışı görünmemiş bu gün gittiğinde o da kalp atışı gördü. Demem o ki senin de bu günlerde görülebilir bence. Yarin başka bir merkezde baktır.
Haberini bekliyor olacağım kuzumMoral verdiğin için sağol canım. Yarın sabah başka bir klinikten randevu aldım gideceğim. Salı günü de her zaman gittiğim yerde tekrar baktiracagim.
Betanız kalp atışı alabilmek için çok çok düşük bebek göÜktMerhaba arkadaşlar,
Temmuzun 11.de transferim oldu. Pazartesi ultrasonda kalp atışı gözükmedi, doktor bu ayın 20 sine randevu verdi, eğer hala kalp atışı yoksa düşük yaptırılacak.
Bugün beta hcg değerine baktirdim 52.267 çıktı, yani sürekli yukseliyor.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, benzer durum yaşayan var mı aranızda ?
Geçmiş olsun 5 düşük yaşadım demişsiniz tüp bebek mi normal gebelik miydi? Şuanda da gebesiniz sanıyorum kendiliğinden mi olduBeni kalp atışı icin yarin çağırmışlardı biliyorsun. Pazartesi bayramda mi baktırdın? Yanı aslında mantıklı olan 8. Haftalarda duyulması. Beta güzel kanama vs yok. Bence sorun yoktur. Ben 5 dusuk yaşadım hepsinde progestoron almama rağmen kanama başladı. Cuma baktır sen. Sık baktırmakta sakınca yok bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?