52 degil 52.000 üstü yüksekBetanız kalp atışı alabilmek için çok çok düşük bebek göÜkt
Geçmiş olsun 5 düşük yaşadım demişsiniz tüp bebek mi normal gebelik miydi? Şuanda da gebesiniz sanıyorum kendiliğinden mi oldu
Nasıl oldu anlatir misin canım ?ben yaşadım canım benzer bi olay
Değer yüksek ama kalp atışı gözükmedi. Yarın bakalım ultrasonda ne çıkacak.aaa pardon 52 000 se çok iyi. bazen kalp atışı geç duyylabiliyor sağlıkla kucaginiz dolsun insallah
kısacası canım biz hiç kalp atışını duyamadık 9. haftaya kadar bekledik ama alamadık malesef beta nın artışıda çok güzeldi hatta ama olmadı sonrasında kananmam başladı kürtaj oldum. ama sen umutsuz olma bu söylediklerim umudunu kırmasın herkes aynı olacak diye bişey yokNasıl oldu anlatir misin canım ?
Spontane gebelik hepsi. Kendiliğinden olmustu. Bu kez tüp bebek ile denedik ilk denemede tuttu.Betanız kalp atışı alabilmek için çok çok düşük bebek göÜkt
Geçmiş olsun 5 düşük yaşadım demişsiniz tüp bebek mi normal gebelik miydi? Şuanda da gebesiniz sanıyorum kendiliğinden mi oldu
Kanama sonrasından ilaçları kestin diye ki başladı ? Bende hiç kanama olmadı.kısacası canım biz hiç kalp atışını duyamadık 9. haftaya kadar bekledik ama alamadık malesef beta nın artışıda çok güzeldi hatta ama olmadı sonrasında kananmam başladı kürtaj oldum. ama sen umutsuz olma bu söylediklerim umudunu kırmasın herkes aynı olacak diye bişey yok
canım benim ki çok değişik oldu. ikizmiş 6 haftalık ilkinde kanamam başladı betaya felan bakıldı günlük beta düşmeye başladı düşük gerçekleşti ilaçları bırakmıştım zaten. 5-6 gün sonra tekrar beta baktırmaya gittim sıfırlanmış mı diye bide ne görelim beta fırlamış 5 bin küsüre. iki günde bir tekrar baktırdır yükseldikçe yükseldi kese göründü gayet güzel dendi 9. haftaya kadar kalp atışını bekledik ama olmadı aldığımız hormonlardan iğnelerden kocaman bir göbek kaldı bana o yüzden ben bekleme taraftarıyım vücudumuda çok fazla yormak istemiyorumKanama sonrasından ilaçları kestin diye ki başladı ? Bende hiç kanama olmadı.
Doktor olmazsa ilaçları kesersin kendiliğinden düşer dedi. Kürtaj olunca galiba 3 ay beklemek lazım.
İnşallah bundan sonra sıkıntısız bir hamileliğin olur, güzel haberlerini burada anlatırsın.canım benim ki çok değişik oldu. ikizmiş 6 haftalık ilkinde kanamam başladı betaya felan bakıldı günlük beta düşmeye başladı düşük gerçekleşti ilaçları bırakmıştım zaten. 5-6 gün sonra tekrar beta baktırmaya gittim sıfırlanmış mı diye bide ne görelim beta fırlamış 5 bin küsüre. iki günde bir tekrar baktırdır yükseldikçe yükseldi kese göründü gayet güzel dendi 9. haftaya kadar kalp atışını bekledik ama olmadı aldığımız hormonlardan iğnelerden kocaman bir göbek kaldı bana o yüzden ben bekleme taraftarıyım vücudumuda çok fazla yormak istemiyorum
inşallah canım Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah bizimde mükafatımızı verir dualara sığınıp Rabbimden istiycezİnşallah bundan sonra sıkıntısız bir hamileliğin olur, güzel haberlerini burada anlatırsın.
Burada yazılan kötü haberlere birlikte üzülüyorum, o kadar emek veriliyor, hormonlar alt üst oluyor, psikolojik bayağı yorucu bir süreç.
Benimde 5 kaybım var farklı haftalarda sonuncusu 1 ay kadar önce oldu bizde artık tüp bebek düşünüyoruz kayıpları açıklayan bir sebep yok çünkü testler temiz sizin yaş kaç ve klasik tüp bebek mi yoksa genetik taramalı mı yaptınız nerede oturuyorsunuzSpontane gebelik hepsi. Kendiliğinden olmustu. Bu kez tüp bebek ile denedik ilk denemede tuttu.
İzmir’de oturuyorum. Amh dusuklugu dışında bir sorunum yok. Klasik tüp bebek yapıldı. Normal Protokol. İzmir tepecik Ege dogumevinde yapıldı ilk denemede pozitif sonuç aldıkBenimde 5 kaybım var farklı haftalarda sonuncusu 1 ay kadar önce oldu bizde artık tüp bebek düşünüyoruz kayıpları açıklayan bir sebep yok çünkü testler temiz sizin yaş kaç ve klasik tüp bebek mi yoksa genetik taramalı mı yaptınız nerede oturuyorsunuz
Bu yebi doktor basıl yorumladıŞimdi ultrasondan çıktım kalbi atmıyor. Ultrasona göre 6+6 ve 8,8mm.
Salı günü tekrar baktiracağım
Salı günü tekrar bakılacak hâlâ kalp atışı yoksa alinacak.Bu yebi doktor basıl yorumladı
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısıSalı günü tekrar bakılacak hâlâ kalp atışı yoksa alinacak.
Çok geçmiş olsun. Allah bir dahakine kucağına almayı nasip eder inşallahPerşembe günü 52,000 lerde olan değer 49,000 lere düşmüş. Artık yarın yapılacak ultrasondan sonra düşük yaptırılır.
hakkında hayırlısı olsun canım. haberdar et bizidePerşembe günü 52,000 lerde olan değer 49,000 lere düşmüş. Artık yarın yapılacak ultrasondan sonra düşük yaptırılır.
drunuz kalp atisino sadece gordumu yoksa dinledi miCanim doktordan geliyorum. Normal şartlarda bugün 7. Haftaya girdik biliyorsun. Kesenin icinde bebeği ve kalp atışını gördük. Bebek 5.1 mm 6+2 ile uyumlu.
Benden 1 gün önce ayni merkezde transfer olan bir arkadaş geçen Cuma gitmiş kalp atışı görünmemiş bu gün gittiğinde o da kalp atışı gördü. Demem o ki senin de bu günlerde görülebilir bence. Yarin başka bir merkezde baktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?