beta hcg yükseldi düştü simdi yukseliyor kurtaj sart mi beklesemmi

Benim ilk dis gebeligim oldu yakalayamadi doktorlar ameliyat oldum sonra kizim oldu 3.de de bu olay biz doktora dis gebelikriskim var dedim diye mi yapiyobunlari bunu da dusunuyorum

Canim başka bi doktora daha gitsene, test sonuclarinla beraber..oda alalım derse yapacak bisey yok..Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana

204 oldugunda gitmistim bi tane daha goreyim olmazsa hatta ben 3 gun hastanede yatiririm dedi cunku sen dis gebelik yasamissin dedi bugun 222yi görse oda hastanede yatiracak of ben yarin yine kan veriyim diyorum dusme gorursem beklerim belki diyorum

Beerin beteri varmış belkide Allahin verdigi ders bunada şükür 4yil boyunca hep agzimdaydi hatta 1 yil once kontrolegidip takipte kalayim istedim dis gebelik diye diye beteri varmış belki dis gebelik olsaydi bi igneyle bitip gidecekti

Bn kimyasal gebelik geçirdim şuan 1 hafta oldu aşağı yukarı sana benden çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun

Kurtaji oldum en son carsamba 222ye yukseldi insallah kurtajla buu kabus bitmistir dis gebelige donmeden kurtulurum

Selam arkadaşlar ben de araniza yeni katıldım. 14 şubatta adet gördüm. 20 martta adet olmam gerekirken olmadım. 27 martta test yaptırdım kanda 70 çıktı. Doğal olarak çok sevindim. Bugün doktora gidecektim ancak telefonla görüştüğümde kan değerinin çok düşük olduğunu ve yeni bir test yaptırmamı istedi. Bugün yaptırdım 125 çıktı. Buda düşük bir değer denildi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını, yüksek ihtimalle ya kimyasal gebelik yada dış gebelik yaşayabilirsin dedi Aranızda böyle birşey yaşayan var mı lütfen bilgi verin ((

Cnm benim ilk 16 idi sonra 142 lerde oldu 2 gunde 1 iki katina çıkmalı insallah seninki katlana katlana cikar ben bu ay internette arastira arastira doktor oldum nerdeyse evet degerin dusuk bu nedenle internette cogu kimyasal gebelik cikti 1,2 kisi bebegini aldı yani hersey kader kismet arastirma bence kan testlerini yap doktorlara danis benim kanamalarim vardi o nedenle hic saglikli diye umut edemedim gecen cumartesi kurtaj oldum pazartesi degerim anca 192 ye inmis yarin daha guzel bi sonuc bekliyorum dedi doktor inmezse dis gebelik tanisi konup igne olucam insallah degerim düşmüştür benimde zor bi ay seni bekliyor ama sıkma canını siktikca daha kötü oluyo insan hayirlisini dile cunku basta boyle olan bi gebelik sagliksiz demekmis Allah bize hayirlisi dedigimiz icin yardimci oluyor belkide ben artik boyle düşünüyorum

Kimyasal ise adetinle bitecek dis gebelikse igneyle sonlandiracaklar canım benimki daha beterdi adet oldum bitti deger hala cikti sonra yine kanama bu seferde geri dusmeye basladi doktor kurtaj yapalim taniyi koualim dedipatoloji sonucumda yarin cikacak Allah beterinden korusun

Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ikisinden biriyse de kimyasal olsun dış gebelik olmasın. Kimyasal daha kolay dış gebelik çok teferruatlı ve riskli

Saolsun kızlar umarım kimyasal gebeliktir Daha 2 senelik evliyiz eşimde bende çok istiyorduk bir bebisimiz olsun diye Bugün hafif bir kanamam oldu. Sanırım adet olucam. Dualarınızı esirgemeyin

Gecmis olsun cnm insallah kolaylikla atlat kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalinabiliyimus hatta daha kolay oluyomus

Gecmis olsun cnm insallah kolaylikla atlat kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalinabiliyimus hatta daha kolay oluyomus

Allah razi olsin canım. Adet oldum bugün ve degerim 40 a düştü yarın doktora kontrole gideceğim umarım bir sıkıntı yokturdur. Kafayı yedim kac gündür. Hala ağrım var. İnşallah dediğin gibi hemen hamile kalabilirim

Kanama ile atmak en saglıklısınbence sevinmelisin İgneden kurtulmuş oldun. Ben iğne ile atmıştım. Çok gecmis olsun. Allah sabır versin. İnsallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur.

Canım Allah razı olsun. Haklısın belkide kötünün iyisi benim durumum. Allah isteyen herkese versin inşallah. Sana geçmiş olsun canım. Şimdi durumun nasıl gebelik varmi. Acaba tekrar hamile kalabilirmiyim diye düşünmekten yoruldum

Canım valla nasip kısmet işleri biraz da ya... Ben 4 at korundum şimdi ise 5-6 ay gibi
Bir Zaman gecti ama henüz birşey yok canım. Bu ay soğan kürü yaptım bat 8 nisan. Bakalim insallah fayda eder canım. Sende sıkma canını. Doktora gorundun mu?

2 nisan hcg: 35.5
3 nisan hcg: 42.3 sizce dış gebelikmidir? son adet tarihim 5 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…