- 21 Ağustos 2015
- 93
- 38
- 3
- 38
- Konu Sahibi sevgimsena
-
Korkmaya başladım ya dış gebelikse bana zarar verirseAnladm canm aynı ş yden şüpheleniyoruz seni çok iyi anlıyorum. İnşallah yükselir değerlerin ve sana tutunur bebegin moralli ol ve stres yapma
cnm dış gebelik gbi duruyor ama gec dollenmede olabilir doktorun bekliyo demekki bi umidi var icini rahat tut disgebelikte olsa igneyle hallolur insallahKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)
44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
Canm okudugum kadarıyla 1000 değerinin üzerine cıkmadıkca anneye zarar vermıyormuş. İstersen başka bir doktora daha görünKorkmaya başladım ya dış gebelikse bana zarar verirse
Doktor dış gebelik göremedim dedi ama hiç bişey görmedi zaten
Dış gebelikse ondan korkuyorum bu değerle bana zararı olursa diyecnm dış gebelik gbi duruyor ama gec dollenmede olabilir doktorun bekliyo demekki bi umidi var icini rahat tut disgebelikte olsa igneyle hallolur insallah
Ayrıca sen daha cok yeni 1000şn üstüne cıkmışşsın sorun olsa direk düşürürdü doktorun benceKorkmaya başladım ya dış gebelikse bana zarar verirse
Doktor dış gebelik göremedim dedi ama hiç bişey görmedi zaten
İkinci doktor ikiside aynı şeyi dediCanm okudugum kadarıyla 1000 değerinin üzerine cıkmadıkca anneye zarar vermıyormuş. İstersen başka bir doktora daha görün
İkisininde gözünden kaçmış olamaz dimiAyrıca sen daha cok yeni 1000şn üstüne cıkmışşsın sorun olsa direk düşürürdü doktorun bence
İkinci doktor ikiside aynı şeyi dediCanm okudugum kadarıyla 1000 değerinin üzerine cıkmadıkca anneye zarar vermıyormuş. İstersen başka bir doktora daha görün
İkiside göremedi biseyİkinci doktor ikiside aynı şeyi dedi
Benim.bugün ku hcg 1063.8 yani zarar verebilir
Ama
Canm şimdi çıkmış 1000 lere doktor randevun ne zaman senın şimdi. İstersen yarın ulaş değerini ona bi söyle bakalım ne dicekİkinci doktor ikiside aynı şeyi dedi
Benim.bugün ku hcg 1063.8 yani zarar verebilir
Ama
Yok ya ikisi birden yanılmış olamaz canmmm sakin olİkisininde gözünden kaçmış olamaz dimivücudumu dinliyorum resmen ağrım var mı diye
Bu değerle bugün gittim doktora canım çok detaylı baktı vajinadan ama göremedi bişey carsamba hcg istedi muayene edecek o günCanm şimdi çıkmış 1000 lere doktor randevun ne zaman senın şimdi. İstersen yarın ulaş değerini ona bi söyle bakalım ne dicek
O zaman bence şuan kötü bişey yok yani umut var canm içini ferah tut nolurBu değerle bugün gittim doktora canım çok detaylı baktı vajinadan ama göremedi bişey carsamba hcg istedi muayene edecek o gün
Çarşamba gününe kadar bu psikoloji de nasıl geçer zamanYok ya ikisi birden yanılmış olamaz canmmm sakin ol
Ya inşallah çok bozuk moralim iyi olmaya çalışıyorum ama içimde huzursuzluk var bide kötü şeyler okuyunca netten dahada tedirgin oldumO zaman bence şuan kötü bişey yok yani umut var canm içini ferah tut nolur
Amin canim benim insalalh ...Öyle canım kısmet degilmis demekki. Bugün gittim kanamalarim devam ediyor. 3 gün oldu. 5-6 gün kadar sürer dedi. Bitince normal ilişkide bulunabilirsiniz dedi. Bakalım neler yaşayacağım. İnşallah sende bende iyi haberler veririz :/
Aman hep iyiye yor bak bende çarşambayı bekliyorum destek oluruz ama her an yarın vermeye karar verebilirim yani. 48 saat gecmiş oluyo çünkü delirmek üzereyim artıkYa inşallah çok bozuk moralim iyi olmaya çalışıyorum ama içimde huzursuzluk var bide kötü şeyler okuyunca netten dahada tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?