beta hcg yükseldi düştü simdi yukseliyor kurtaj sart mi beklesemmi

Benim deger dususe gecti kanamayla sonra cok az cikti doktor artik kurtaj dedi yaptık ve deger hzilica düştü en son cumartesi 20 oldu patoloji sonucundada bebekle ilgili materyal cikmadi doktor cok kucuk bi bebek oldugundan bebekle ilgili matetual olmamis olabilir dedi takibi birakalim dedi dedim 20den cikmazmi dis gebelik olsan coktan nerelere cikardi bu deger aslada burdan yukari cikmaz artik dedi bitti sanırım artik cok şükür 2 ay korunucaz ve sonra rahim filmi cektir dedi simdio takildi kafama acaba tupum mu tikali diye kara kara düşünüyorum

Öyle canım kısmet degilmis demekki. Bugün gittim kanamalarim devam ediyor. 3 gün oldu. 5-6 gün kadar sürer dedi. Bitince normal ilişkide bulunabilirsiniz dedi. Bakalım neler yaşayacağım. İnşallah sende bende iyi haberler veririz :/

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacım var
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrar bakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.

Lütfen cevap yazın zor durumdayim

Ben kimyasal gebelik geçirdim ama kanamayla yani iğne vs vermediler.
Hcg başta 36,9 du sonra 31 sonra 17 derken düştü değerler
31 olduğu gün kanama oldu kahverengi akıntı ile başladı sancılı oldu senin sancin var mı

Kızlar bişeyler yazın lütfen

Sancım falan hiç yok sadece arda kasık batmalarım var başka şikayetim yok canm ya

Bu arada iğne dediğim çatlatma iğnesi

Sancım falan hiç yok sadece arda kasık batmalarım var başka şikayetim yok canm ya
Biraz bekle bakalım sabah leke geldi o gece kanamam başladı benim ama dikkatli ol bu dönemde ayaklarını Afedersin vajinanı üstüme belini kapatacak şekilde giyin düşükte usutmemek lazimmis

Biraz bekle bakalım sabah leke geldi o gece kanamam başladı benim ama dikkatli ol bu dönemde ayaklarını Afedersin vajinanı üstüme belini kapatacak şekilde giyin düşükte usutmemek lazimmis
Tamam canm cok teşekkur ederim umarım sende yakın zamanda kavusursun

Kızlar cevap bekliyorum lütfen

Cok gecmiş olsun canm neyin var
Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

Anladm canm aynı ş yden şüpheleniyoruz seni çok iyi anlıyorum. İnşallah yükselir değerlerin ve sana tutunur bebegin moralli ol ve stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…