- Konu Sahibi sevgimsena
-
İki gunde bi iki katina artmasi lazim hergun kan vermeyin kucucuk bebis simdi kaniniz lazim ona2 nisan hcg: 35.5
3 nisan hcg: 42.3 sizce dış gebelikmidir? son adet tarihim 5 mart
düşmesi normal değil düşüşten sonra yükselmesine doktor ne dediArkadaslar okuyanlar hatirlar
beta hcg 16 oldu
142 oldu
340oldu sonra lekeler basladi
204e dustu bugunde 222 oldu
doktor kurtaj istiyo ne dersiniz az daha bekliyimmi
canm 3 gün sonra yani çarşamba ver dedi doktor sabırla bekliyorum ama hergün hala evde idrar testi yapıyorum :)İki gunde bi iki katina artmasi lazim hergun kan vermeyin kucucuk bebis simdi kaniniz lazim ona
bu arada başka sayfada sizi okuyodum şimdi 21 çıkan hcg sonucunuz ne oldu acaba?İki gunde bi iki katina artmasi lazim hergun kan vermeyin kucucuk bebis simdi kaniniz lazim ona
Canım valla nasip kısmet işleri biraz da ya... Ben 4 at korundum şimdi ise 5-6 ay gibi
Bir Zaman gecti ama henüz birşey yok canım. Bu ay soğan kürü yaptım bat 8 nisan. Bakalim insallah fayda eder canım. Sende sıkma canını. Doktora gorundun mu?
Lütfen cevap yazın zor durumdayimKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacım var
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)
44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrar bakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
Ben kimyasal gebelik geçirdim ama kanamayla yani iğne vs vermediler.Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.
Kızlar bişeyler yazın lütfenKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacım var
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Sancım falan hiç yok sadece arda kasık batmalarım var başka şikayetim yok canm yaBen kimyasal gebelik geçirdim ama kanamayla yani iğne vs vermediler.
Hcg başta 36,9 du sonra 31 sonra 17 derken düştü değerler
31 olduğu gün kanama oldu kahverengi akıntı ile başladı sancılı oldu senin sancin var mı
Bu arada iğne dediğim çatlatma iğnesiBen kimyasal gebelik geçirdim ama kanamayla yani iğne vs vermediler.
Hcg başta 36,9 du sonra 31 sonra 17 derken düştü değerler
31 olduğu gün kanama oldu kahverengi akıntı ile başladı sancılı oldu senin sancin var mı
Biraz bekle bakalım sabah leke geldi o gece kanamam başladı benim ama dikkatli ol bu dönemde ayaklarını Afedersin vajinanı üstüme belini kapatacak şekilde giyin düşükte usutmemek lazimmisSancım falan hiç yok sadece arda kasık batmalarım var başka şikayetim yok canm ya
Tamam canm cok teşekkur ederim umarım sende yakın zamanda kavusursunBiraz bekle bakalım sabah leke geldi o gece kanamam başladı benim ama dikkatli ol bu dönemde ayaklarını Afedersin vajinanı üstüme belini kapatacak şekilde giyin düşükte usutmemek lazimmis
Amin canım allah razı olsun benim ki bu dönem çok sıkıntılı moralim çok bozuk net bişey yok malesefTamam canm cok teşekkur ederim umarım sende yakın zamanda kavusursun
Kızlar cevap bekliyorum lütfenKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacım var
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
Cok gecmiş olsun canm neyin varAmin canım allah razı olsun benim ki bu dönem çok sıkıntılı moralim çok bozuk net bişey yok malesef
Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvarCok gecmiş olsun canm neyin var
Anladm canm aynı ş yden şüpheleniyoruz seni çok iyi anlıyorum. İnşallah yükselir değerlerin ve sana tutunur bebegin moralli ol ve stres yapmaKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?